Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

İyiyim canımm sen nasılsınnn.. cezan bittimiiii

iyiyiz canım sen nasılsınn.. uyandık işbaşı yaptıkk bileeeeee

bende iyiyim saol canım bakayım bacılarım nasıl dedim ayyy ben işe falan başlamadım daha pijamalarla dolanıyorum

Son düzenleme:
demek ki seni de biri ispiyonlamııış acaba aramızdaki hain kim??

Tabibnm de elim armt toplamio bnm de suphelendigim kisiler varrr takip altina aaldigim bitakim isimler varr.meselaa bas harfi A son harfi E olan bii kis varrr o olabülürrrrHam etcem onuuuu

Kader arkadaslarim, cok sukur keselerimi gordum, ikiz lermis, rabbim hayirlisi ile en kisa zamanda butun dostlarima, isteyen ve yolda emek veren butun kadinlarin kucaklarini bebeklerle doldursun, sizinle cok seyler paylastik, aci tatli, bu haberi alincada paylasmak istedim,,,, rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsunnnn

Tabibnm de elim armt toplamio bnm de suphelendigim kisiler varrr takip altina aaldigim bitakim isimler varr.meselaa bas harfi A son harfi E olan bii kis varrr o olabülürrrrHam etcem onuuuu

dikkat et de ham edince midene oturmasın....

demek ki seni de biri ispiyonlamııış acaba aramızdaki hain kim??

ne dion senn ayssa.offf rahat rahat yazamiom.snin yazilarina kotu icerik olarak bildircemm
kızz hülyaaaa deee anlatıver meraklardayımm.. nedir bu uyarı enden uyarı aldınn

tatlım çok sevindim. darııs başımıza inşallahhhh... Allah nazardan saklasın.. kkaybetmeseydim bende dün görücektim ... bu acı hiç geçmiyormuş canım.. inşallah bizde kavuşuruz dua et bizlere... Rabbim tamamına erdirsin

uzun bi aradan sonra tekrar meraba sizlerin yazdıklarını okumak beni biraz olsun rahatlatıyor....ani bir düşüşten sonra kendime yeni yeni geliyorum .iyiki varsınız ya

uzun bi aradan sonra tekrar meraba sizlerin yazdıklarını okumak beni biraz olsun rahatlatıyor....ani bir düşüşten sonra kendime yeni yeni geliyorum .iyiki varsınız ya

canım hoşgeldin evet epeydir girmedinnn.. bizleri bıraktın neden amaaa canım kendini toparlamak zorundasınn... bend inan çok kötüydüm hala da kötüyüm dün kese günümdü kaybetmeseydim tüm gün berbat halde gezidnim gergin negatif.. ama toparlanmak zorundayız. kendimiz ve ailemiz için.. çalışıyormusun canım

canım içimde bir acı var çok etkilendim sanırım.işe başlamak biraz rahatlattı. sen nasılsın takip etmeye çalışıyorum ama çok zamnım olmuyor....

aynen canım seni o kadar iyi anlıyorumkii o acımız geçmiyor maalesef sadece biz ona alışıyoruz.... iyi olmuş işe başlaman. çok özel değilse ne iş yapıyorsun.. bend eişe verdim kendimi iyi geliyor.

haklısın bian önce toparlanmak gerek..ben öğrt.çocuklarla ilgilenmek rahatlatıyor.ben eşime üzülüyorum oda çok umutlanmıştı ..

haklısın bian önce toparlanmak gerek..ben öğrt.çocuklarla ilgilenmek rahatlatıyor.ben eşime üzülüyorum oda çok umutlanmıştı ..

çok güzel mesleğin var canım burda öğretmen ve öğretmen eşi arkadaşlarımız da var.. eşlerin derdi hepten ayreı zaten ama onlar bizim kadar etkilenmiyor merak etme. biz daha çok yıpranıyoruz. benim eşimde öyle çok umutlanmıştı. sonra değer düşünce ağladı resmen çok üzüldüm kendimi untutum onun için üzüldüm bu sefer. ama yinede biz anne adayı olarak daha hisliyiz ve etkileniyoruz. inşallah en kısa sürede kavuşuruz hasretimize canım.. bende inan tv bile izleyemiyorum hep bişilerle meşgulüm çünkü vakit geçmiyor beynimi boş bırakmıyorum düşünmemek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…