İyiyim canımm sen nasılsınnn.. cezan bittimiiiiHuhuhhuuhuhuuhuu kopkop cnmm naber
günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım sabah kahvesine geldim ama kimse yok uyanın kızlarrrr
İyiyim canımm sen nasılsınnn.. cezan bittimiiii
iyiyiz canım sen nasılsınn.. uyandık işbaşı yaptıkk bileeeeee
İyiyim canımm sen nasılsınnn.. cezan bittimiiii
iyiyiz canım sen nasılsınn.. uyandık işbaşı yaptıkk bileeeeee
Yhaaa ceza deil uyariii
ha haaa ceza almış ceza almııış hülya klüpten atılmııışş
ne dion senn ayssa.offf rahat rahat yazamiom.snin yazilarina kotu icerik olarak bildircemm
demek ki seni de biri ispiyonlamııış acaba aramızdaki hain kim??
Tabibnm de elim armt toplamio bnm de suphelendigim kisiler varrr takip altina aaldigim bitakim isimler varr.meselaa bas harfi A son harfi E olan bii kis varrr o olabülürrrrHam etcem onuuuu
demek ki seni de biri ispiyonlamııış acaba aramızdaki hain kim??
kızz hülyaaaa deee anlatıver meraklardayımm.. nedir bu uyarı enden uyarı aldınnne dion senn ayssa.offf rahat rahat yazamiom.snin yazilarina kotu icerik olarak bildircemm
Kader arkadaslarim, cok sukur keselerimi gordum, ikiz lermis, rabbim hayirlisi ile en kisa zamanda butun dostlarima, isteyen ve yolda emek veren butun kadinlarin kucaklarini bebeklerle doldursun, sizinle cok seyler paylastik, aci tatli, bu haberi alincada paylasmak istedim,,,, rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsunnnn
uzun bi aradan sonra tekrar meraba sizlerin yazdıklarını okumak beni biraz olsun rahatlatıyor....ani bir düşüşten sonra kendime yeni yeni geliyorum .iyiki varsınız ya
Ceanan nasılsın canımm.. nasıl oldun
canım içimde bir acı var çok etkilendim sanırım.işe başlamak biraz rahatlattı. sen nasılsın takip etmeye çalışıyorum ama çok zamnım olmuyor....
haklısın bian önce toparlanmak gerek..ben öğrt.çocuklarla ilgilenmek rahatlatıyor.ben eşime üzülüyorum oda çok umutlanmıştı ..
antalyalıyım g.antepte çalışıyorum.sen nerede çalışıyorsun özel değilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?