huhuhuuu bebişim naberrrrayşe kız nere kaçtın hemen geldinn
evet bebeim cnm kocamlaa beraberlıgımısinin zamanını gsterıooo..yazıo ıste kademe kademe ....hayatım bu senin yazılarının altında çıkan şema ne yavrum yaa. böcüklüüü olan neyi anlatıyor bişi anlamadım beni aydınlatırmısınnnn
hayra yor hayır çıksın canım...
oohh çok şükür benim de kıymetimi bilen çıktı :)))
ay nasıl dayanıyorsun ben olsam elli kere test yapmıştım, hadi inşallah hayatının süprizidir bu..
ay ay ay kıyamaaaam bek ben de uzatıyoruuuuuuuum bana da uyarı gelsin
hadi öpüşüp barışalım
canım evet almıştım ama harekete geçince verdim biraz... verirsin cnaım gırtlağı tut azcık...ama karındaki yağlnma ilaçlardan oluyor maalesef çok zor gidiyor..
kızzzzzzzz noluyomuşkiiiiiiiiiii uzatıncaaaaaaaaaaaaaaaa tek tek bizimi okuyorlarrr ben hiçbişi anlamadımmmmmmm
geliyorlar mııııııııııııııııııııııııııııııııı oh oh oh ohhhh
Datlummm naberrr.. kaçmışın hemennn....ben çok yoğunum canım açık ama ara ara bakıyorumm... herkez nerde kimse yok.. esra da yok kaç gündür..huhuhuuu bebişim naberrrr
yok cnm denk gelmıs dmkki..tektek kımı nasıl kntrol etceklerr..yha bıde ben topıcın tekınde hızlı yazcam dıee harfler fılan yer deısıo ya(ama bıs bırbırımısı anlıoz :dımı.tat kızın dılınden misalii)herneysee kıızn tekı dedıkı banaarkadcsım dzgun yaz anlasılmıoo.bnde dedımkı sanannee konu sahıbı anlasınn sana mı yazdım dedımmmmm..blkıde o takıbe aldırttıı..yane kıslar bu kdr onemlı bı hatunum bennn pesımde ınsanlar topıc topıc alıntı yapmıslar bıde kanıtttt..
Datlummm naberrr.. kaçmışın hemennn....ben çok yoğunum canım açık ama ara ara bakıyorumm... herkez nerde kimse yok.. esra da yok kaç gündür..
kesin o şikayet etmişindir.. cadıı ne dalaşıyorsun milleteee..
kaşıntısı varmıs kaşıdım ama soyna daeee yawrm evdemısn senn
girdim baktım kimseyi göremeyince çıktım ben de sen var mıydın ya kusura bakma..ayşe kız nere kaçtın hemen geldinn
çatlağım hem de ne çatlak benim gibi orjinali zor bulunur ha :)))pekipekii affettımm....cnm sen catlaksınnn uyarı mı almk ıstıonn.ayhh cok duygulandımm bn ıcın hmdeee en ykın zmnda bole olmn dılegıyleee>>>>>>>>><
Fiftiiiiififtiiisekerim uyyup klmisimmm kusura bkma...bn bgunn kotu uyandim yrim yamalak uyudum zaten.bi sikinti vr hyrkara glsinnnn.hepinize hyirli cumalarr.
adet olmadım aslında günüm yarın ama kaşınıyorum test yapsam mı acaba
hahahha kızzzz günün geçmeden çıkarmı testteee... inşallah kendiliğinden olur canım yaa içimiz aydınlanır
ben önceden 2 kere hamile kaldım onlar günüm geçmeden çıkmıştııııı((
ayyyy deme kızzzz... hissediyormuydun d aypıyordun ama insna hamile olduğunu anlıyormuş yaaaa... belli oluyorrr günü geçmesine gerek yokkk .. inşallah olsun beeeee
ne bileyim ikisinde de hiç belirtim yokru sadece birinde acayip başım dönmüştü neden bilmiyorum şeytan dürttü yaptım test çıktı.. şimdi de kaç gündür elimi kaldıracak halim yok ya heveslendim işte salak salak
olsun ara ara sevinmeye hakkımız var .. ayyy Allahım bebeişimizin kokusunu bir alsammmm insan tanımadığı birine karşı ancak bu kadar özlem duyabilir... bak duygulandırdın beni yneee
biran önce adet olsam da bu sancılı bekleyiş bitse bekledikçe daha çok hevesleniyorum bu sefer de daha çok üzülüyorum(
neyse öğle arası oldu canı ben gidip tıkınayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?