kızz hülyaaaa deee anlatıver meraklardayımm.. nedir bu uyarı enden uyarı aldınn
tatlım çok sevindim. darııs başımıza inşallahhhh... Allah nazardan saklasın.. kkaybetmeseydim bende dün görücektim ...bu acı hiç geçmiyormuş canım.. inşallah bizde kavuşuruz dua et bizlere... Rabbim tamamına erdirsin
amann herkesın ısı mı vardı bugun boyunca hadı benım vardı da sıze ne olduuuu ayy cok bos geldı bugun bura yarın bole olmasın ltfen....optum hepınızı canlar...
amann herkesın ısı mı vardı bugun boyunca hadı benım vardı da sıze ne olduuuu ayy cok bos geldı bugun bura yarın bole olmasın ltfen....optum hepınızı canlar...
kız noldu bana anlamadım bir yorgunluk üstümde anlatamam yani.. resmen sızıp kalıyorum eve gidince.. bahar çarptı galiba hani adamı yanıma yaklaştırsam hamileyim diycem ama bıraktık ya o işleri
Ooooffffff ay yine uzattimm kelimeyii
Ooooffffff ay yine uzattimm kelimeyii
Heya kelime sonlarini usatiom die uzatma dediiler panaa:2:Bnee yazamiom uzatmwdan cok sıkıci oloo bnde az yaziom gayrimmmgercekten uyaru mı aldın sen yaaaa;?;?**
Ahahh ne ignesi cnmm edavi sirasinda sislik su toplama olurmusss ondan veremessinn o su toplamasidirr bebisim korkmaa sen hayrlisiyla tedavini bitor dogur snra bslarsin diete.bn ayniyimm almadimm amma olsun alsamda umrum deilll bebegim olsundaaa.conconn cnm burayi hc birakmayalim olmasmii sni grunce cok sefiniom benn.ayseyi sefmiomm urlyiii o bnmle dalga gecioooYiyecekesin gene cezayi kopkopum
Bu aralar ben kendimi ise guce verdim bide egitime baktim cocuk yapamiyorum kariyer yapayim dedim hos kariyeri de yaptik ya napalim evde can SIKKINTISINDAn baska kursa basladim.is kurs arasi giidp geliyorum.
Siz napiyosunuz kizlar bu ignelerden sonra kilo alan oldumu dekopa hlycnn nazayse ayse??? ben diyete basladim ama kilo vermekte zorlasti yaa yas 30 u gecince bisiklete biniyorum ama nafile 1 gr vermemisim gobek ve bel kismim goguslerimle ayni hizaya gelecek 63 kilo cok benim boyum icin
opuyorum canlar sizi
Heya kelime sonlarini usatiom die uzatma dediiler panaa:2:Bnee yazamiom uzatmwdan cok sıkıci oloo bnde az yaziom gayrimmm
Ahahh ne ignesi cnmm edavi sirasinda sislik su toplama olurmusss ondan veremessinn o su toplamasidirr bebisim korkmaa sen hayrlisiyla tedavini bitor dogur snra bslarsin diete.bn ayniyimm almadimm amma olsun alsamda umrum deilll bebegim olsundaaa.conconn cnm burayi hc birakmayalim olmasmii sni grunce cok sefiniom benn.ayseyi sefmiomm urlyiii o bnmle dalga geciooo
Heya kelime sonlarini usatiom die uzatma dediiler panaa:2:Bnee yazamiom uzatmwdan cok sıkıci oloo bnde az yaziom gayrimmm
Ahahh ne ignesi cnmm edavi sirasinda sislik su toplama olurmusss ondan veremessinn o su toplamasidirr bebisim korkmaa sen hayrlisiyla tedavini bitor dogur snra bslarsin diete.bn ayniyimm almadimm amma olsun alsamda umrum deilll bebegim olsundaaa.conconn cnm burayi hc birakmayalim olmasmii sni grunce cok sefiniom benn.ayseyi sefmiomm urlyiii o bnmle dalga geciooo
Karnım ağrıyo, sivilcelerim çıktı, canım tatlı istiyor, iştahımı kontrol edemiyorum bilin bakalım nolacak:))) Bugün yarın giderim doktoruma
deli gbi sperm nasıl arttırılır oa bakıyorum kaan aydos dıye bı hca varmıs ona maıl attım bakıım ne dıycek ya offf
Birakmayalim tabii hamile olup dogurana hatta dogurduktan sonrada birakmayalim bu sferde nasil bebise nasil bakacagimizi konusacak insallah.Ayy su bbek isi bir olursa Allah hayirlara cikarsin cok entresan ruya gordum bende. Allahim guzel seylere nasip olur insallah.
Bu arada Ayse iyidir be gulum.Biz burda hepimiz ayni sorunla bas basayiz. Ayse de bizden.Kiyma ona ne olur.Baka sevdiginden dalga geciyodr...
Yaaaaa öyle olsuuunben de sana bayılıyodum sankiii..
canım evet almıştım ama harekete geçince verdim biraz... verirsin cnaım gırtlağı tut azcık...Yiyecekesin gene cezayi kopkopum
Bu aralar ben kendimi ise guce verdim bide egitime baktim cocuk yapamiyorum kariyer yapayim dedim hos kariyeri de yaptik ya napalim evde can SIKKINTISINDAn baska kursa basladim.is kurs arasi giidp geliyorum.
Siz napiyosunuz kizlar bu ignelerden sonra kilo alan oldumu dekopa hlycnn nazayse ayse??? ben diyete basladim ama kilo vermekte zorlasti yaa yas 30 u gecince bisiklete biniyorum ama nafile 1 gr vermemisim gobek ve bel kismim goguslerimle ayni hizaya gelecek 63 kilo cok benim boyum icin
opuyorum canlar sizi
kızzzzzzzz noluyomuşkiiiiiiiiiii uzatıncaaaaaaaaaaaaaaaa tek tek bizimi okuyorlarrr ben hiçbişi anlamadımmmmmmm
Karnım ağrıyo, sivilcelerim çıktı, canım tatlı istiyor, iştahımı kontrol edemiyorum bilin bakalım nolacak:))) Bugün yarın giderim doktoruma
yhaa dmk öle ..oysaki ben şaka yapmıştımmm oysa ki ben hepinisi cok sevıorumm.dmkki sen sevmıomusunn.amma ben emındım hepınıs sefodunus benii.annnecımmm satendee üsgünüm şu an..yıkıldım
hayra yor hayır çıksın canım...Birakmayalim tabii hamile olup dogurana hatta dogurduktan sonrada birakmayalim bu sferde nasil bebise nasil bakacagimizi konusacak insallah.Ayy su bbek isi bir olursa Allah hayirlara cikarsin cok entresan ruya gordum bende. Allahim guzel seylere nasip olur insallah.
Bu arada Ayse iyidir be gulum.Biz burda hepimiz ayni sorunla bas basayiz. Ayse de bizden.Kiyma ona ne olur.Baka sevdiginden dalga geciyodr...
ay nasıl dayanıyorsun ben olsam elli kere test yapmıştım, hadi inşallah hayatının süprizidir bu..Guzel haberler bunlar Aysecim regli isareti ayy ayy darisi benim basima 40 gune yaklasiyo tik yok valla Acep hamilemiyim?AMINNN insallah Allahim duy sesimi ne olur. Ben yasamistim daha once hamilleik olayini. Buda supriz olur insallah.
Optum seni
yhaa dmk öle ..oysaki ben şaka yapmıştımmm oysa ki ben hepinisi cok sevıorumm.dmkki sen sevmıomusunn.amma ben emındım hepınıs sefodunus benii.annnecımmm satendee üsgünüm şu an..yıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?