Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

amann herkesın ısı mı vardı bugun boyunca hadı benım vardı da sıze ne olduuuu ayy cok bos geldı bugun bura yarın bole olmasın ltfen....optum hepınızı canlar...

Dularin inanki hep sizinle, cok zor biliyorum ben neler yasadim, ama inanki zamanla hersey yoluna giriyor, guzel eglenin, morel depolayin bol bol hazir oldunuzmu gercekten, rabbim buyuk nasip eyler insallah, ben 7 yil bekledim, 7 yila neler sigdirdim, ama hic yilmadim her seferinde her ne kadar imkansiz gibi konussalarda yikilmadim, bugun geldim duruma sukur, mucizeler bitmiyor canim, o mucize vakti geldimi, gelip sizin gobislerinizede koncak, sizede sadece, dua etmek, rabbimden dilemek, ve sabir kalcakkk

amann herkesın ısı mı vardı bugun boyunca hadı benım vardı da sıze ne olduuuu ayy cok bos geldı bugun bura yarın bole olmasın ltfen....optum hepınızı canlar...

cadı ya bak yaaaa bizimde işimiz var tabii.. sen nerelerdeydin bakimmm. evet herkes giriyor kimse yok farklı saatlerde bakıyoruz herhaldeeeeee...

kız noldu bana anlamadım bir yorgunluk üstümde anlatamam yani.. resmen sızıp kalıyorum eve gidince.. bahar çarptı galiba hani adamı yanıma yaklaştırsam hamileyim diycem ama bıraktık ya o işleri

kız noldu bana anlamadım bir yorgunluk üstümde anlatamam yani.. resmen sızıp kalıyorum eve gidince.. bahar çarptı galiba hani adamı yanıma yaklaştırsam hamileyim diycem ama bıraktık ya o işleri

Ooooffffff ay yine uzattimm kelimeyii

Ooooffffff ay yine uzattimm kelimeyii

Yiyecekesin gene cezayi kopkopum

Bu aralar ben kendimi ise guce verdim bide egitime baktim cocuk yapamiyorum kariyer yapayim dedim hos kariyeri de yaptik ya napalim evde can SIKKINTISINDAn baska kursa basladim.is kurs arasi giidp geliyorum.

Siz napiyosunuz kizlar bu ignelerden sonra kilo alan oldumu dekopa hlycnn nazayse ayse??? ben diyete basladim ama kilo vermekte zorlasti yaa yas 30 u gecince bisiklete biniyorum ama nafile 1 gr vermemisim gobek ve bel kismim goguslerimle ayni hizaya gelecek 63 kilo cok benim boyum icin

opuyorum canlar sizi

gercekten uyaru mı aldın sen yaaaa;?;?**
Heya kelime sonlarini usatiom die uzatma dediiler panaa:2:Bnee yazamiom uzatmwdan cok sıkıci oloo bnde az yaziom gayrimmm
Ahahh ne ignesi cnmm edavi sirasinda sislik su toplama olurmusss ondan veremessinn o su toplamasidirr bebisim korkmaa sen hayrlisiyla tedavini bitor dogur snra bslarsin diete.bn ayniyimm almadimm amma olsun alsamda umrum deilll bebegim olsundaaa.conconn cnm burayi hc birakmayalim olmasmii sni grunce cok sefiniom benn.ayseyi sefmiomm urlyiii o bnmle dalga geciooo

Yaaaaa öyle olsuuun ben de sana bayılıyodum sankiii..

Karnım ağrıyo, sivilcelerim çıktı, canım tatlı istiyor, iştahımı kontrol edemiyorum bilin bakalım nolacak:))) Bugün yarın giderim doktoruma

Birakmayalim tabii hamile olup dogurana hatta dogurduktan sonrada birakmayalim bu sferde nasil bebise nasil bakacagimizi konusacak insallah.Ayy su bbek isi bir olursa Allah hayirlara cikarsin cok entresan ruya gordum bende. Allahim guzel seylere nasip olur insallah.

Bu arada Ayse iyidir be gulum.Biz burda hepimiz ayni sorunla bas basayiz. Ayse de bizden.Kiyma ona ne olur.Baka sevdiginden dalga geciyodr...

deli gbi sperm nasıl arttırılır oa bakıyorum kaan aydos dıye bı hca varmıs ona maıl attım bakıım ne dıycek ya offf

Karnım ağrıyo, sivilcelerim çıktı, canım tatlı istiyor, iştahımı kontrol edemiyorum bilin bakalım nolacak:))) Bugün yarın giderim doktoruma

Guzel haberler bunlar Aysecim regli isareti ayy ayy darisi benim basima 40 gune yaklasiyo tik yok valla Acep hamilemiyim?AMINNN insallah Allahim duy sesimi ne olur. Ben yasamistim daha once hamilleik olayini. Buda supriz olur insallah.

Optum seni

deli gbi sperm nasıl arttırılır oa bakıyorum kaan aydos dıye bı hca varmıs ona maıl attım bakıım ne dıycek ya offf

Bildigim kadariyla keciboynuzu bi de la carteen diye bir vitamin var oda ise yariyor nazencim

Bilgin olsun

Sen ingilizce ogretmenimiydin Hlycn eger oyleyse ingilizce yazisiriz bide bizde tatlim

Yaaaaa öyle olsuuun ben de sana bayılıyodum sankiii..

yhaa dmk öle ..oysaki ben şaka yapmıştımmmoysa ki ben hepinisi cok sevıorumm.dmkki sen sevmıomusunn.amma ben emındım hepınıs sefodunus benii.annnecımmm satendee üsgünüm şu an..yıkıldım

canım evet almıştım ama harekete geçince verdim biraz... verirsin cnaım gırtlağı tut azcık... ama karındaki yağlnma ilaçlardan oluyor maalesef çok zor gidiyor..
kızzzzzzzz noluyomuşkiiiiiiiiiii uzatıncaaaaaaaaaaaaaaaa tek tek bizimi okuyorlarrr ben hiçbişi anlamadımmmmmmm

geliyorlar mııııııııııııııııııııııııııııııııı oh oh oh ohhhh

yhaa dmk öle ..oysaki ben şaka yapmıştımmmoysa ki ben hepinisi cok sevıorumm.dmkki sen sevmıomusunn.amma ben emındım hepınıs sefodunus benii.annnecımmm satendee üsgünüm şu an..yıkıldım

hayatım bu senin yazılarının altında çıkan şema ne yavrum yaa. böcüklüüü olan neyi anlatıyor bişi anlamadım beni aydınlatırmısınnnn

hayra yor hayır çıksın canım...
oohh çok şükür benim de kıymetimi bilen çıktı :)))
Guzel haberler bunlar Aysecim regli isareti ayy ayy darisi benim basima 40 gune yaklasiyo tik yok valla Acep hamilemiyim?AMINNN insallah Allahim duy sesimi ne olur. Ben yasamistim daha once hamilleik olayini. Buda supriz olur insallah.

Optum seni
ay nasıl dayanıyorsun ben olsam elli kere test yapmıştım, hadi inşallah hayatının süprizidir bu..

ay ay ay kıyamaaaam bek ben de uzatıyoruuuuuuuum bana da uyarı gelsin
hadi öpüşüp barışalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…