CONCON BEBEİM NASILSINN..ADET OLDUN MUUU..nası gıdooooo...bnde tedırgınlık var kac gundurr..yha cnmm yumurtlama donemöınden sonra hayıt tohumunu ıcmeyın dedılerr..içimiomm..şimdi de korkuom ya hastalnamassamm...hayıt beni düzene sokuoduuu...AYSEEEEEEEEE HAMİŞŞŞ...hmiş hamişş..yha test yapsanaaaa nüfeennn ayseeeeeeeee
hlyacım nasılsın yaff bu kızlar kayıp olduuuu tabloyu alıp müge anlıya gidicemnapıyorsun şkerimmm sen ne zaman adet oluyorsun tedavi konusunda ne yaptımnn çok soru sorasım var bugünnnnn
heya git tabloylann...mugede bise bagırsın kızsınn...yhaaa cnm ben ıkı ay dhea kullancamm..sonra ıkıncı adette dra gtcemm..bu arada hesaplamıomm hıc kafamı yormuomm ne zmn oldu olcamm..ammann..sonra sekerımm.cnmmm sızde sorun neydııı..bennm kafa gıttı bıandaaaaaa
canım eşimde sorun yokk Allaha şükür benim yollar kapalıydı .tüplerim tıkalıydı aldırdım.. onun dışında bir sorun yok am olmuyor bir türlü
kopum bebeim
cıx cnm kahve sıgara yokk..ama okulda arada bı 3ü bi arada okdrr...ben ıcıodum sıgara delı gıbı hmdeeee.tedavıye baslıos dedılerrr dırekk tıksındım sıgaradann.kokusuna tahammulum yok artıkk..yumurtan gelısmedıgı ıcın ne aldın bıtanemm..hayıtımııı..bıde hayıtı ıceyımmı bennn eger hamiş fılansan düşermıs bebeişşş ...bnde bı umut ıcmıom oyusdennn...ama kndımı yarım hıssedıomm cok alısmısım ıcmeye hyıtıEvet Hulyacim ben yumurtam gelismedigini anladiktan sonra almaya basladim ve benim adetim daha gelmedi buyuk bir ihtamelle igenlerinde etkisi var ama hala adet olamadim ben de saskinim ama normal diyo herkes daha beklicem bakalim.
Dhea nasil bi ilac cnm sana herhangi bir yan etkis oldumu.Bu arada sigra iciyomusun yada kahve?? Hamilelik zamaninda bu ikisindende uzak durmak iyiymis...
Dekopacim tuplerini aldiktan sonra yumurta rezervinde azalma oldumu bende oldu da.Insallah 40ima gelmeden cocuk dogururmda...Esimde cok cocuk istiyor ya benim.5yildir evliyiz artik zamani geldi geciyor valla...
hlyacım nasılsın yaff bu kızlar kayıp olduuuu tabloyu alıp müge anlıya gidicemnapıyorsun şkerimmm sen ne zaman adet oluyorsun tedavi konusunda ne yaptımnn çok soru sorasım var bugünnnnn
cıx cnm kahve sıgara yokk..ama okulda arada bı 3ü bi arada okdrr...ben ıcıodum sıgara delı gıbı hmdeeee.tedavıye baslıos dedılerrr dırekk tıksındım sıgaradann.kokusuna tahammulum yok artıkk..yumurtan gelısmedıgı ıcın ne aldın bıtanemm..hayıtımııı..bıde hayıtı ıceyımmı bennn eger hamiş fılansan düşermıs bebeişşş ...bnde bı umut ıcmıom oyusdennn...ama kndımı yarım hıssedıomm cok alısmısım ıcmeye hyıtı
canım rezerv zaten zaman geçtikçe azalır. kadın doğduğunda neyse odur rezervi yıllar içinde azalmaya başlar.. benim tedavi için yeterli 2. tedavide 12 yumurtam olmuştu. bu sefer 16 oldu ama daha azı kaliteliydi. offfff bakalım ne olucak yaa çok hasretim bir çocuğum olsun yıllar geçti zaman geçmiyor artık.. bizimde 5 yıl oldu evleneli hala yok yok yok.. iki kişi kaldık...
cıx cnm kahve sıgara yokk..ama okulda arada bı 3ü bi arada okdrr...ben ıcıodum sıgara delı gıbı hmdeeee.tedavıye baslıos dedılerrr dırekk tıksındım sıgaradann.kokusuna tahammulum yok artıkk..yumurtan gelısmedıgı ıcın ne aldın bıtanemm..hayıtımııı..bıde hayıtı ıceyımmı bennn eger hamiş fılansan düşermıs bebeişşş ...bnde bı umut ıcmıom oyusdennn...ama kndımı yarım hıssedıomm cok alısmısım ıcmeye hyıtı
canım ben diğerleri medical park fatihte oldu hiç memnun kalmadım. son tedavim bir akrabamızı sayesi,nde ımut tüp bebek süleyman tosunda oldu.. ben çok memnun kaldım .. çok ilgilendi doktorum her soruma sabırla cevap verdi. istediğim zaman aradım ulaştım. hemşireler. hasta bakıcılar hepsi çok ilgilendi.. ben şahsım adına çok memnunum sıradaki tedavimde orda olucak kısmetse.. fiyat olarakta diper hastanelerden pahalı değil birçoğundan uygun bile ilaç dahil 5000 e yaptırdım benDekopacim selam tekrardan ya ben istanbula gelip tedaviye orda devam edicem sana sormak istedigim su hangi hasteneyi yada doktoru tavsiye edersin.offf karar veremedim de ben...
bisde 2....kişiyiss...aksamları ortalıkta dolanna tombak bıcır bıcır bı bebek olsaa ..ohhhh:2:
bisde 2....kişiyiss...aksamları ortalıkta dolanna tombak bıcır bıcır bı bebek olsaa ..ohhhh:2:
Bende iciyom hayitiyi cnm ama hala gelmedi reglim gelmedi valla benim hamile olmam zor bit ihtimal.Bide anlamadigim ilac degil bitki sonucta olucaksa oluyo e cnm.Sen icme regli olduktan sonra icersin
CONCON BEBEİM NASILSINN..ADET OLDUN MUUU..nası gıdooooo...bnde tedırgınlık var kac gundurr..yha cnmm yumurtlama donemöınden sonra hayıt tohumunu ıcmeyın dedılerr..içimiomm..şimdi de korkuom ya hastalnamassamm...hayıt beni düzene sokuoduuu...AYSEEEEEEEEE HAMİŞŞŞ...hmiş hamişş..yha test yapsanaaaa nüfeennn ayseeeeeeeee
ıste hayıtımı duzenlemıstıı hadı olmassam ıcmeıdgım ıcınnnn..amann muaallkta kala kala bi hal oldummm..Bende iciyom hayitiyi cnm ama hala gelmedi reglim gelmedi valla benim hamile olmam zor bit ihtimal.Bide anlamadigim ilac degil bitki sonucta olucaksa oluyo e cnm.Sen icme regli olduktan sonra icersin
evettttt bnm ıcınde ölee..onun koynunda uyurken greyım ıkısınııı..mismis yumoşş gibiicanım ben diğerleri medical park fatihte oldu hiç memnun kalmadım. son tedavim bir akrabamızı sayesi,nde ımut tüp bebek süleyman tosunda oldu.. ben çok memnun kaldım .. çok ilgilendi doktorum her soruma sabırla cevap verdi. istediğim zaman aradım ulaştım. hemşireler. hasta bakıcılar hepsi çok ilgilendi.. ben şahsım adına çok memnunum sıradaki tedavimde orda olucak kısmetse.. fiyat olarakta diper hastanelerden pahalı değil birçoğundan uygun bile ilaç dahil 5000 e yaptırdım ben
evet canım yaa evim derli toplu kim dağpııtcakoff yarabbim dindir bu hasretii .. en çokta şimin bebeğimizi kucaklamasını görmek istiyorum. bu görüntüyü görmek benim için en büyük mutluluk. allah isteyen herkese nasip etsin.
ahh ne gusel kndılıgınden hamıs klmkk..ben hıc yasamnadımm mkiii:26:Al bizden de o kadar offf bebisim olsun lutfenn.Benim koca SIKILIYo suan evde tatilde.Cocugumuz olsa bakardi.Ayyy benim yumurta gelisip koysalar rahme gelisecek biliyomda yumurta stresten de gelismiyo.Daha once hamile olmustum esim de bunu duymusta.Saskindim degerini bilemedim o zamanin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?