Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

hlyacım nasılsın yaff bu kızlar kayıp olduuuu tabloyu alıp müge anlıya gidicem napıyorsun şkerimmm sen ne zaman adet oluyorsun tedavi konusunda ne yaptımnn çok soru sorasım var bugünnnnn

hlyacım nasılsın yaff bu kızlar kayıp olduuuu tabloyu alıp müge anlıya gidicem napıyorsun şkerimmm sen ne zaman adet oluyorsun tedavi konusunda ne yaptımnn çok soru sorasım var bugünnnnn

heya git tabloylann...mugede bise bagırsın kızsınn...yhaaa cnm ben ıkı ay dhea kullancamm..sonra ıkıncı adette dra gtcemm..bu arada hesaplamıomm hıc kafamı yormuomm ne zmn oldu olcamm..ammann..sonra sekerımm.cnmmm sızde sorun neydııı..bennm kafa gıttı bıandaaaaaa

canım eşimde sorun yokk Allaha şükür benim yollar kapalıydı . tüplerim tıkalıydı aldırdım.. onun dışında bir sorun yok am olmuyor bir türlü

Huhuhu kizlar ben geldim nasilsiniz bakeyimmm

Guzel cumalar size

opuldunuz

canım eşimde sorun yokk Allaha şükür benim yollar kapalıydı . tüplerim tıkalıydı aldırdım.. onun dışında bir sorun yok am olmuyor bir türlü

Dekopacim tuplerini aldiktan sonra yumurta rezervinde azalma oldumu bende oldu da.Insallah 40ima gelmeden cocuk dogururmda...Esimde cok cocuk istiyor ya benim.5yildir evliyiz artik zamani geldi geciyor valla...

ahahahah kız bacımmm maşş pek sorun deılmıs halledılmıs bı sorun senınkı dmkk..bnmdee hazınedekı tum yumoslarım calınmıssssssssss...yetersızzzzzzzz...offf...bnm kocamda demıo ama anlıom tum cocukları koynuna alıp onlarla oynuooo..baba olsunnn kızzzzzzzz

Evet Hulyacim ben yumurtam gelismedigini anladiktan sonra almaya basladim ve benim adetim daha gelmedi buyuk bir ihtamelle igenlerinde etkisi var ama hala adet olamadim ben de saskinim ama normal diyo herkes daha beklicem bakalim.

Dhea nasil bi ilac cnm sana herhangi bir yan etkis oldumu.Bu arada sigra iciyomusun yada kahve?? Hamilelik zamaninda bu ikisindende uzak durmak iyiymis...

cıx cnm kahve sıgara yokk..ama okulda arada bı 3ü bi arada okdrr...ben ıcıodum sıgara delı gıbı hmdeeee.tedavıye baslıos dedılerrr dırekk tıksındım sıgaradann.kokusuna tahammulum yok artıkk..yumurtan gelısmedıgı ıcın ne aldın bıtanemm..hayıtımııı..bıde hayıtı ıceyımmı bennn eger hamiş fılansan düşermıs bebeişşş ...bnde bı umut ıcmıom oyusdennn...ama kndımı yarım hıssedıomm cok alısmısım ıcmeye hyıtı

Dekopacim tuplerini aldiktan sonra yumurta rezervinde azalma oldumu bende oldu da.Insallah 40ima gelmeden cocuk dogururmda...Esimde cok cocuk istiyor ya benim.5yildir evliyiz artik zamani geldi geciyor valla...

canım rezerv zaten zaman geçtikçe azalır. kadın doğduğunda neyse odur rezervi yıllar içinde azalmaya başlar.. benim tedavi için yeterli 2. tedavide 12 yumurtam olmuştu. bu sefer 16 oldu ama daha azı kaliteliydi. offfff bakalım ne olucak yaa çok hasretim bir çocuğum olsun yıllar geçti zaman geçmiyor artık.. bizimde 5 yıl oldu evleneli hala yok yok yok.. iki kişi kaldık...

Dekopacim selam tekrardan ya ben istanbula gelip tedaviye orda devam edicem sana sormak istedigim su hangi hasteneyi yada doktoru tavsiye edersin.offf karar veremedim de ben...

ayy kızlar sigara etkiliyor yumurta sayı ve kalitesini içmeyin sakın bende içiyordum hükyacım 8-9 ay oldu bıraktım.. en azından bir ihtimald olsa hamile kalma şansınız var benim oda yok canımm.. tedavi yoksa gebelikte yok .. çok köüt bir his insan kendini yarım hissediyor beee. Allah beterinden saklasın

bisde 2....kişiyiss...aksamları ortalıkta dolanna tombak bıcır bıcır bı bebek olsaa ..ohhhh:2:

Bende iciyom hayitiyi cnm ama hala gelmedi reglim gelmedi valla benim hamile olmam zor bit ihtimal.Bide anlamadigim ilac degil bitki sonucta olucaksa oluyo e cnm.Sen icme regli olduktan sonra icersin

Dekopacim selam tekrardan ya ben istanbula gelip tedaviye orda devam edicem sana sormak istedigim su hangi hasteneyi yada doktoru tavsiye edersin.offf karar veremedim de ben...
canım ben diğerleri medical park fatihte oldu hiç memnun kalmadım. son tedavim bir akrabamızı sayesi,nde ımut tüp bebek süleyman tosunda oldu.. ben çok memnun kaldım .. çok ilgilendi doktorum her soruma sabırla cevap verdi. istediğim zaman aradım ulaştım. hemşireler. hasta bakıcılar hepsi çok ilgilendi.. ben şahsım adına çok memnunum sıradaki tedavimde orda olucak kısmetse.. fiyat olarakta diper hastanelerden pahalı değil birçoğundan uygun bile ilaç dahil 5000 e yaptırdım ben
bisde 2....kişiyiss...aksamları ortalıkta dolanna tombak bıcır bıcır bı bebek olsaa ..ohhhh:2:

evet canım yaa evim derli toplu kim dağpııtcak off yarabbim dindir bu hasretii .. en çokta şimin bebeğimizi kucaklamasını görmek istiyorum. bu görüntüyü görmek benim için en büyük mutluluk. allah isteyen herkese nasip etsin.

Al bizden de o kadar offf bebisim olsun lutfenn.Benim koca SIKILIYo suan evde tatilde.Cocugumuz olsa bakardi.Ayyy benim yumurta gelisip koysalar rahme gelisecek biliyomda yumurta stresten de gelismiyo.Daha once hamile olmustum esim de bunu duymusta.Saskindim degerini bilemedim o zamanin..

Bende iciyom hayitiyi cnm ama hala gelmedi reglim gelmedi valla benim hamile olmam zor bit ihtimal.Bide anlamadigim ilac degil bitki sonucta olucaksa oluyo e cnm.Sen icme regli olduktan sonra icersin

canım senin tanm olarak neydi sorun kusura bakma biraz balık hafızalıyım ben de..

AYŞEEEE kız hoşgeldinn doyurdunmu göbüşünüüüüüüüü ne yedin kızzzz

Yapayım mıı bankadaki arkadaşa söyledim çok kızdı yapma diye azıcık rahat dur dedi ama çok kaşınıyom

kızlar bu hayıt nasıl kullanılıyor ot mu bu toz mu su mu nedir ne zaman alınır?? kıs zeynep sana sordum geçen gün sen nerde yaşıyosun buraya gelirsen nerde tedavi olcan diye niye cevap vermiyorsun

ıste hayıtımı duzenlemıstıı hadı olmassam ıcmeıdgım ıcınnnn..amann muaallkta kala kala bi hal oldummm..
evettttt bnm ıcınde ölee..onun koynunda uyurken greyım ıkısınııı..mismis yumoşş gibii

ahh ne gusel kndılıgınden hamıs klmkk..ben hıc yasamnadımm mkiii:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…