Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

ahh üzülmez mi insan bakma bugün çok neşeliyim ama bir bakıyorsun dibe vurmuşum zaten çok aklı başında değildim hepten dengesiz oldum.. bir de belirsizlik bitiriyor beni hani deseler yok kesin olmayacak tamam zor ama ona da alışırım ona göre bir hayat seçerim ama hep ümitle ümitsizlik arasında savrulmak çok yorucu..

off bacım offff ne bılım cnm bnm bas edıcez bu durumla napalım donmusun var kız ıgne emıycen nokur sukret ya ben napıım dekopa o kdr ıgne sora opu

valla korkuyorum rabbım kendılınden verse ya

hayatım evet donrurulmuşlarım olmasa uzun zaman deneyemezdim çünkü artık denizcek imkan kalmadııııı.... inan maddi gücüm olsun iğne ilaç vız gelir canım yaa. yeterki olsun herşeye razıyımm.. ne bilim dondurulmuşlarda açıldığında bakalım nasıl olucak bazıları çözülürken bozuluyor kalırsa koycaklar canım.. ben ondan deilde en çok şimdi düşük yapmaktan korkuyorum yarın ilaçları kesilince nasıl olcak bakalım

ya cnm deger dusmus neden ılacları kes demedı donu anlamadım bak benımkı azcık gerıledı hemen kes dedı ılaclar ya ınsallah deger sıfırlanır bıde ole bı durum var
sıfırlanmazsa kurtaja kdr yolu oluyo korkuyorum ya....

hepimiz öyle canım kafayı sırırdık başka türlü çekilmez bu dert... millet üzülme daha gençsiniz olur deyip köşeye çekiliyor ulan diyesim geliyorrr gelde sen yap bakalım kolaymı insna yıpranıyor Allah dağına göre kar veriyor demekki öyle iki dakka zevkten doğurmaya benzemiyor buuu
dekopa sana anne dıyebilir miyim.....

senin annen bir melekti yavrummm

kızlar bakıyorumda silkelenip kendinize gelmişsiniz ha şöyle gülelim güldürelim bebişleri üzmeyelim onlarda bizi üzmeyip gelsinler artık arkaya bakmak yok hep ileriye bakalım yşanacaklar yaşananlardan daha güzel olması dileğiyle

buarada bende donmuşlarla herhalde eylül ekim gibi başlarım eşim önce bir sene yok diyodu şimdi eylül ekim gibi tekrar deneriz dedi

canım kesicekti aslında sonra vazeçti değer biraz daha düşsün öle keseriz dedi eziyetten başka bişi değil... bende korkuyorum gerçi kürtaj olmak anestesi ile bu canlı canlı ne bilim anam korkuyorum bakalım ak mı karamı belli olucak bu hafta oluruz ilaçları kesilince bir iki güne sökülür

napalım canım yeni topik yaradııııı. listeye alalımmı bacımmm bizle devammı yolaaaa

kızlar ben gideyim yatayım yarın ay başı çook erken işe gitmem gerek sonra da öğleden sonra eşim safra kesesinden ameliyat olacak 1-2 gece hastanedeyiz.. bize dua edin..

kızlar ben gideyim yatayım yarın ay başı çook erken işe gitmem gerek sonra da öğleden sonra eşim safra kesesinden ameliyat olacak 1-2 gece hastanedeyiz.. bize dua edin..

iyi eceler canım çok geçmiş olsun tez zamanda sağlığına kavuşur inşallahh.. bizi bırakma cnaım beklerükkkkkk

gcmıs olsun bızı bekletme cok fazla gercı bıse beklemıyoz gund e saymıyoz ama bagısıklık yaptı ehehehe

kızlar bende biraz kaçimmm sonra bakınırım genee öpüldünüzzz yeni topiğimiz bize uğurlu gelicek inşallah şimdiden içimiz ferahladı

napalım canım yeni topik yaradııııı. listeye alalımmı bacımmm bizle devammı yolaaaa

ben her zaman varım sizlerle olmak acıları ve sevinçleri paylaşmak bana iyi geliyo acılar paylaştıkça azalır sevinçler paylaştıkça çoğalır sizleri seviyorum canlarım benim

kimyasal gebeliğin nasıl bişey olduğunu bende biliyorum geçen sene bende yaşadım çok zor .birden kendini hamile zannediyosun çok seviniyosun hatta havalar uçuyosun ertesi gün o uçtuğun havadan birdenbire yere çakılıyosun dünya birden kapkaranlık oluyo ama yılmak yıkılmak yok herşeye kaldığı yerden devam hanımlar karnımız şişinceye kadar mücadeleden vazgeçmek yok

evet canım ya çok zor ben bebeği hissediyordum .. gece uyurken uyanıyordum böyle elektriklenme oluyordu tuhaf bir duygu şimdi sabah uyanınca bazen kabusmuydu diyorum karnıma bakıyorum yok gerçeğe dönüyorumm. yeni denemeden korkuyorum açıkcası biraz aynı şeyleri yaşamak istemiyorum... nedne böyle birşey oluyor acaba bir açıklaması olmalı..

valla dekopa cnm bnm ayenen senın yasadıklarını yasıyoum goguslerımın sısı bırden ındı ben de kıllandım yanı senden sonra cok dınledım kendımı...bu topıc herkese hayırlı olacak ınsallah bı sure faceden de uzak durucam.allahtan kımsenın tupten haberı yok 1 2 kısıye dusuk yaptım dedım bıle dussunler yakamdan hem yalan da dııl yani....bakalım bı rota cızıcez ınsallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…