süper ya bende istiyorum ama önce bebek... of ya ne zor şey miş bu işler insan dışardan hiç anlamıyor 4 senedir çekmediğim kalmadı ... bu sefer tam oldu derken ellerimden gitti. ama yıkılmadım tekrra denicem ama insan üzülüyor yıpranıyorrrrrr
off bacım offff ne bılım cnm bnm bas edıcez bu durumla napalım donmusun var kız ıgne emıycen nokur sukret ya ben napıım dekopa o kdr ıgne sora opu
valla korkuyorum rabbım kendılınden verse ya
hayatım evet donrurulmuşlarım olmasa uzun zaman deneyemezdim çünkü artık denizcek imkan kalmadııııı.... inan maddi gücüm olsun iğne ilaç vız gelir canım yaa. yeterki olsun herşeye razıyımm.. ne bilim dondurulmuşlarda açıldığında bakalım nasıl olucak bazıları çözülürken bozuluyor kalırsa koycaklar canım.. ben ondan deilde en çok şimdi düşük yapmaktan korkuyorum yarın ilaçları kesilince nasıl olcak bakalım
hepimiz öyle canım kafayı sırırdık başka türlü çekilmez bu dert... millet üzülme daha gençsiniz olur deyip köşeye çekiliyor ulan diyesim geliyorrr gelde sen yap bakalım kolaymı insna yıpranıyor Allah dağına göre kar veriyor demekki öyle iki dakka zevkten doğurmaya benzemiyor buuuahh üzülmez mi insan bakma bugün çok neşeliyim ama bir bakıyorsun dibe vurmuşum zaten çok aklı başında değildim hepten dengesiz oldum.. bir de belirsizlik bitiriyor beni hani deseler yok kesin olmayacak tamam zor ama ona da alışırım ona göre bir hayat seçerim ama hep ümitle ümitsizlik arasında savrulmak çok yorucu..
dekopa sana anne dıyebilir miyim.....
ya cnm deger dusmus neden ılacları kes demedı donu anlamadım bak benımkı azcık gerıledı hemen kes dedı ılaclar ya ınsallah deger sıfırlanır bıde ole bı durum var
sıfırlanmazsa kurtaja kdr yolu oluyo korkuyorum ya....
kızlar bakıyorumda silkelenip kendinize gelmişsiniz ha şöyle gülelim güldürelim bebişleri üzmeyelim onlarda bizi üzmeyip gelsinler artık arkaya bakmak yok hep ileriye bakalım yşanacaklar yaşananlardan daha güzel olması dileğiyle
buarada bende donmuşlarla herhalde eylül ekim gibi başlarım eşim önce bir sene yok diyodu şimdi eylül ekim gibi tekrar deneriz dedi
kızlar ben gideyim yatayım yarın ay başı çook erken işe gitmem gerek sonra da öğleden sonra eşim safra kesesinden ameliyat olacak 1-2 gece hastanedeyiz.. bize dua edin..
kızlar ben gideyim yatayım yarın ay başı çook erken işe gitmem gerek sonra da öğleden sonra eşim safra kesesinden ameliyat olacak 1-2 gece hastanedeyiz.. bize dua edin..
dekopaaaa kımse bana hak vermıo sanırsammmm
napalım canım yeni topik yaradııııı.listeye alalımmı bacımmm bizle devammı yolaaaa
sılacım cnm bnm denerım......ıcmemeyı denerim valla...
ayse ya kedıcıkler ılgımı cektı bebegım olmazsa kedım olsun barımm....[/QUObebe
Bebeginde olcak, kedinde olcak insallah kalpten inan, dua et
kimyasal gebeliğin nasıl bişey olduğunu bende biliyorum geçen sene bende yaşadım çok zor .birden kendini hamile zannediyosun çok seviniyosun hatta havalar uçuyosun ertesi gün o uçtuğun havadan birdenbire yere çakılıyosun dünya birden kapkaranlık oluyo ama yılmak yıkılmak yok herşeye kaldığı yerden devam hanımlar karnımız şişinceye kadar mücadeleden vazgeçmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?