Nisa'n ayı klomen kullananlar buraya

İstiyorum tabi ama daha belli olmaz. İğne olalı 4 gün oldu tüm belirtiler onun etkisi. Sizlerde de belirti varsa iğnenin etkisidir zaten bir hafta on gün kandan anca atiliyirmus
Aynen bende iğneden 5gun sonra dayanamadım idrar testi yaptım 2cizgiyi gördüm iki gün sonra tekrar yaptım negatif iğnenin etkisindendi ama çift çizgiyi görmek çok heyecanlandirmisti

Aynen bende iğneden 5gun sonra dayanamadım idrar testi yaptım 2cizgiyi gördüm iki gün sonra tekrar yaptım negatif iğnenin etkisindendi ama çift çizgiyi görmek çok heyecanlandirmisti
Bende heyecan olsun diye yaptım. Son 6 aydır yaptığım tek çizgilere nisbet yaptım:)) yoksa yalancı çift çizgi çıkacağını biliyordum. Ama ben çok silik bekliyordum benimki baya köyü çıktı.

İstiyorum tabi ama daha belli olmaz. İğne olalı 4 gün oldu tüm belirtiler onun etkisi. Sizlerde de belirti varsa iğnenin etkisidir zaten bir hafta on gün kandan anca atiliyirmus
Inşallah iğnenin etkisi geçtikten sonra bebeklerimizin haberini alırız ya .

Bende heyecan olsun diye yaptım. Son 6 aydır yaptığım tek çizgilere nisbet yaptım:)) yoksa yalancı çift çizgi çıkacağını biliyordum. Ama ben çok silik bekliyordum benimki baya köyü çıktı.
3gun olduğunadir canim ben 5gunsonra yaptım hafif silikti.inşaallah gerçeğini de görürüz sizin ne zaman belli olacak

Ay insallah bu ay hepimiz bebek haberlerini alırız insallah. Takip de olucam hep sizi

Ben burdayım çıkamıyorum zaman geçmiyor
Valla ben de öyle. Klomen kullanmaya ve yumurta takibi yapılmaya başladığı günden beri buralardayimm ilk kızımın belirtilerini de bu siteden O kuduklarim ile öğrenmiştim . Sonra bir baktım hamileymisim . Bu siteye girmek uğurlu gelmişti. Inşallah bu sefer de öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…