- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 37
Doktora git ultrasonda anlasiliyirmus yada progestan mı progesteron mu hormon testiyle De anlasiliyirmus kan testiyleDaha adetime 15 gün var ve iğneyi 3 gün önce vurdum . Bilemiyorum ya. Ama yumurtanin catlayip catlamadigini çok merak ediyorum
Inşallah hamilesinizdir ya. Istiyor musunuz pekiYok kız hamilelik testinden bisi anlamadım:)) testi yaptım çift çizgi kopkoyu çıktı baya baya da hamileliğin belirtilerini yaşıyorum:))
İstiyorum tabi ama daha belli olmaz. İğne olalı 4 gün oldu tüm belirtiler onun etkisi. Sizlerde de belirti varsa iğnenin etkisidir zaten bir hafta on gün kandan anca atiliyirmusInşallah hamilesinizdir ya. Istiyor musunuz peki
Aynen bende iğneden 5gun sonra dayanamadım idrar testi yaptım 2cizgiyi gördüm iki gün sonra tekrar yaptım negatif iğnenin etkisindendi ama çift çizgiyi görmek çok heyecanlandirmistiİstiyorum tabi ama daha belli olmaz. İğne olalı 4 gün oldu tüm belirtiler onun etkisi. Sizlerde de belirti varsa iğnenin etkisidir zaten bir hafta on gün kandan anca atiliyirmus
Bende heyecan olsun diye yaptım. Son 6 aydır yaptığım tek çizgilere nisbet yaptım:)) yoksa yalancı çift çizgi çıkacağını biliyordum. Ama ben çok silik bekliyordum benimki baya köyü çıktı.Aynen bende iğneden 5gun sonra dayanamadım idrar testi yaptım 2cizgiyi gördüm iki gün sonra tekrar yaptım negatif iğnenin etkisindendi ama çift çizgiyi görmek çok heyecanlandirmisti
Inşallah iğnenin etkisi geçtikten sonra bebeklerimizin haberini alırız ya .İstiyorum tabi ama daha belli olmaz. İğne olalı 4 gün oldu tüm belirtiler onun etkisi. Sizlerde de belirti varsa iğnenin etkisidir zaten bir hafta on gün kandan anca atiliyirmus
3gun olduğunadir canim ben 5gunsonra yaptım hafif silikti.inşaallah gerçeğini de görürüz sizin ne zaman belli olacakBende heyecan olsun diye yaptım. Son 6 aydır yaptığım tek çizgilere nisbet yaptım:)) yoksa yalancı çift çizgi çıkacağını biliyordum. Ama ben çok silik bekliyordum benimki baya köyü çıktı.
İnşallah canım sen ne zaman oldun iğneyi?? Belki daha önce sormusumdur ama unutuyorum vallaInşallah iğnenin etkisi geçtikten sonra bebeklerimizin haberini alırız ya .
Ay insallah bu ay hepimiz bebek haberlerini alırız insallah. Takip de olucam hep siziAynen bende iğneden 5gun sonra dayanamadım idrar testi yaptım 2cizgiyi gördüm iki gün sonra tekrar yaptım negatif iğnenin etkisindendi ama çift çizgiyi görmek çok heyecanlandirmisti
Daha çok yeni canim 11 nisan yani geçtiğimiz sali günü . Galiba hemen hemen sizle aynı gunlerİnşallah canım sen ne zaman oldun iğneyi?? Belki daha önce sormusumdur ama unutuyorum valla
Valla adetlerim düzensiz. Pazartesi akşam iğne oldum. 14 günden itibaren belli olur belki3gun olduğunadir canim ben 5gunsonra yaptım hafif silikti.inşaallah gerçeğini de görürüz sizin ne zaman belli olacak
Aynen ayniDaha çok yeni canim 11 nisan yani geçtiğimiz sali günü . Galiba hemen hemen sizle aynı gunler
Ben ayin 5inde iğne oldum 20sinde doktora gidicem o zaman belli olacakmış.sizde24-25inde belli olur galiba.inşaallah hayırlı haber alirsinizValla adetlerim düzensiz. Pazartesi akşam iğne oldum. 14 günden itibaren belli olur belki
Aynen ayni[/QUOTE
Muhakkak hep takip de kalicam sizi. Inşallah güzel haberlerinizi de alırız . ☺
Oo senin baya olmuş sonuçlarını paylaşır mısınız belirti var mı tekrar test yaptın mı siliklesti miBen ayin 5inde iğne oldum 20sinde doktora gidicem o zaman belli olacakmış.sizde24-25inde belli olur galiba.inşaallah hayırlı haber alirsiniz
Amin insallah. Inşallah sizin de güzel haberlerinizi alırız ☺Ben ayin 5inde iğne oldum 20sinde doktora gidicem o zaman belli olacakmış.sizde24-25inde belli olur galiba.inşaallah hayırlı haber alirsiniz
Aminnn inşaallah arka arkaya mujdeleri veririzAmin insallah. Inşallah sizin de güzel haberlerinizi alırız ☺
Valla ben de öyle. Klomen kullanmaya ve yumurta takibi yapılmaya başladığı günden beri buralardayimm ilk kızımın belirtilerini de bu siteden O kuduklarim ile öğrenmiştim . Sonra bir baktım hamileymisim . Bu siteye girmek uğurlu gelmişti. Inşallah bu sefer de öyle olurBen burdayım çıkamıyorum zaman geçmiyor
Evet ya sizin de kasiklarda ağrı ve şişkinlik var miydiOo senin baya olmuş sonuçlarını paylaşır mısınız belirti var mı tekrar test yaptın mı siliklesti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?