Nisa'n ayı klomen kullananlar buraya

Çatlatma iğnesi vermediler mı?? Hamile olduğunu kaçıncı gün ogrendin

Çatlatma iğnesi vermediler mı?? Hamile olduğunu kaçıncı gün ogrendin
Ben devlet hastanesi ne gidiyorum canım. Doktorum kontrol için cagirmadi. Günün geçerse gel dedi sadece. Bat a iki gün kala idrar testi yaptım silik çıktı. Ertesi gün kanda 138 çıktı öğrenmiş olduk

Ben devlet hastanesi ne gidiyorum canım. Doktorum kontrol için cagirmadi. Günün geçerse gel dedi sadece. Bat a iki gün kala idrar testi yaptım silik çıktı. Ertesi gün kanda 138 çıktı öğrenmiş olduk
Adetlerin düzenli mı duzenliyse 26. Gün öğrendin demek

Merhaba arkadaşlar. Ben mart 31 de adet gördüm. Adetimin 5. Gubunden itibaren 5 gün kısmen kullandım ve adetimin 8. Gününden itibaren yumurya takibi yapıldı. Adetinin 11. Günü gittiğimde sağ taraftaki yumurtam 22 mm ye ulaşmıştı doktorum hemen catlatma ignesi bir bu akşam ve gün aşırı birliktelik demişti pazartesi günü. Igneyi bulamadığım için doktorum izni ile salı günü kendim evde bacak on yüzünden vurdum. Dün gece yani iğneden 36 saat sonra birliktelik oldu. Şu an sağ tarafta ara ara atmalar oluyor yumurtam çatladı mi catlamadi mi bilmiyorum. Nasıl anlayabilirim yardımcı olur musunuz u yolla hamile kalan var mi .

iğne hangisini vurundun. Bende pazartesi akşamı vuruldum ama catladigini hissetmedim. Ara ara hala kasık ağrısı devam ediyor. Benim 4 arkadaşım bu yolla hamile kaldı. 3 u ilk kullanımda diğer i 2. Kullanımda hamile kaldı. Hatta 2. Kullanan arkadaşıma doktor yumurta oluşmamış bu ay umut yok demiş iğne bile yapmamış o ay hamile kalmis

Ovitrelle igne vurdum canim. Kendim yaptığım ici göbekten cesaret edemedim internetten ovitrelle iğnenin yapılışı baktım o da bacağın üst bölgesini gösterdi. Ordan yaptım. Ben de anlamıyorum ışte yumurta catladi mi catlamadi mi diye çok merak ediyorum. Doktorum da artık hamile kalirsan gelirsin dedi

Valla arkadaslar anı Batmalar oluyordu dediler

Valla arkadaslar anı Batmalar oluyordu dediler
Ani batmalarim ara ara oluyor ama bazen sağ da bazen sol da. Normalde polikistik over hastasıyım düzenli değil adetim . Progestan kullanınca adet görüyorum . Ama doktorum bu a vermedi. Normalde 30 nisan adet görmem lazım ama bilemiyorum ya

Benim adetlerde düzensizdir en son 34 gün oldu o hesaba göre assa yukarı seninle aynı zamana denk geliyor

Pazartesi gün iğne oldum:)) etkisi daha geçmemiş inşallah 10 gün sonra da bu görüntüye sahip olurum

Eklentiler

• IMG_20170415_120655.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 30
İnşallah cnm. Bende sabah iğnemi oldum çok acıdı benim çok yaktı bacagima falan ağrı girdi sendede oldumu
Yok ya ben hissetmedim bile. Ama iğneden sonra kasık ve bel ağrım oldu. Bana hormon baya yüklendi herhalde önceki hamileligimde degerim 640 idi idrar testinde bu kadar köyü değildi. Koku hassasiyeti yaptı akşam salata yiyemedim sanki balık kızartması in yağını koymuş gibi koktu salata. Sabah kursa gittim nasıl ter koktu duramadim midem bulandı kokudan. Suni hamilelik geçiriyorum gerçekten hamileyken böyle olmamistim

Bilemiyorum canım benimde kasiklarimda ara ara ağrı oluyor geçiyo. Bize iğne olduğun gün ilişki sonra gün aşırı ilişki dedi sana ne dedi doktorun iğne olduğun gün ilişki oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…