Nisa'n ayı klomen kullananlar buraya

Bilemiyorum canım benimde kasiklarimda ara ara ağrı oluyor geçiyo. Bize iğne olduğun gün ilişki sonra gün aşırı ilişki dedi sana ne dedi doktorun iğne olduğun gün ilişki oldu mu
Evet canım iğne oldum yaklaşık 3 saat sonra ilişki vardı. Doktor hemen dedi. Benim yumurtanın biri baya büyüktü hemen çatlayabilir dendi

20 23 mm çatlayan yumurta 24 saat yasiyo o yüzden sıkıntı olamaz diye düşünüyorum yoksa ovitrelle ignede 36 saat sonra ilişki deniliyor
Olmaz merak etme benim doktor catladiginda sperm bulunsun dedi. Benim ölçülerde 19,,,,,,,,25 doktor umutlu konuştu mu benim doktor 25 için belli olmaz kistlesebilir dedi. Ovitrelli iğnesi 36 saat sonra catlatiyirmus bizim iğne farklı o da aynı etkiyi mı yapıyor bilmiyorum. Eşinin nöbet mı var

Bana bişey söylemedi canım çatlar veya catlamaz diye. Yok hep geç gelir eşim oyuzden sabah 8 bucukta oldum ignemi ben eşim saat 10da falan gelir

Merhaba arkadaşlar ben de pazartesi günü doktorum yumurtaliklarima baktı ve 22 mm bir yumurtam olmuş catlatma ignesi verdin pazartesi kesin iliski dedi. Igneyi bulamadığından dolayı sali vurulabildim pazartesiden beri gün di birliktelik oluyor ve iğneyi yaptıktan 36 saat sonra oldu . Ağrım var ara ara kasiklarimda ve kimliğim var rahim bolgemde . Çok herşeye ani sinirlenmeye başladım. Ignenin etkisi midif bilmem. Bu geceki birliktelik sonrasında pembe peceteye siler gibi geldi geçti siz ce ne olabilir bu

Yumurta catlamistir canım. Bende suni hamilelik belirtileri yaşıyorum. Test yaptım kopkoyu ikinci çizgi çıktı. Tabi bunlar ignenin etkisi

Yumurta catlamistir canım. Bende suni hamilelik belirtileri yaşıyorum. Test yaptım kopkoyu ikinci çizgi çıktı. Tabi bunlar ignenin etkisi
Inşallah öyledir ya. Bir tane 4 yaşında kızım var.bir bebegimiz daha olsun istiyoruz. . Pazartesi doktor dan gelince çok ağrım oldu aynı adet ağrısı gibi. O günden beri hafif hafif ağrım ve siskinligim var. Ama akıntı yoktu. Bu gece size bahsettiğim pembe yi gördüm ışte.bir de en ufak bir şeyde kasiklarimda baskı hissediyorum egilsem bile herhalde şişkinlik yuzunden

nisan ayı tedaviye başlayanlar var mı ? Klomen ilk kullanıyorum .
Tutma olasılığı nedir .
Kaç gün sonra yumurta oluşumu oluşuyor.
Ben...klomen + çatlatmak iğnesi + progestan kullanıyorum benimde ilk kullanimimim.20sinde belli olacak.kiminin ilk te tutuyor araştırmama gore kimi bi kaç ay ayni tedaviyle tutturuyor.heyecanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…