Tekrar idrar testi yapmadım canım.zaten o adet gecikmesinde belli oluyorya umudunu kesmek istemedimOo senin baya olmuş sonuçlarını paylaşır mısınız belirti var mı tekrar test yaptın mı siliklesti mi
Hadi inşallah 5 günün kaldı az kalmışSimdi arada kasigimda pıt pıt atmalar oluyor kokuları da keskin hissetmeye basladim .belki öyle olsun istediğimden.psikolojik tir bilmiyorum.adetim25inde gelmesi gerek ama nasipse 20sinde ogrenicez
Evet ama zor geçiyor.gecemiyorrr.Hadi inşallah 5 günün kaldı az kalmış
Geceleri uyku gelmek bilmiyor gündüz zaman geçmiyor ne yapicaz biz böyle... şu bebeklerimiz beklemesin artık bizi yaaaEvet ama zor geçiyor.gecemiyorrr.
Aynen ya. İnşaallah bugunlerimizi tebessümle anariz.benim ilk cocugumda korunmayı bıraktığımız ay tutmuştu.simdi 2seneye yakindir korunmuyoruz olmuyorGeceleri uyku gelmek bilmiyor gündüz zaman geçmiyor ne yapicaz biz böyle... şu bebeklerimiz beklemesin artık bizi yaaa
Aynen ya hemen hemen 3yıla yakındır korunmiyoruz. Zaten öyle düzenli de adet görmüyorum . Düzenli olsam bir kac ay onda da tutmadı insallah bu seferolur . Benim iğneyi ilk denemem sizin de ilk mi hanımlar. Inşallah ikinciye gerek kalmazAynen ya. İnşaallah bugunlerimizi tebessümle anariz.benim ilk cocugumda korunmayı bıraktığımız ay tutmuştu.simdi 2seneye yakindir korunmuyoruz olmuyor
Evet benimde ilk canım.bi problem varmı düzensiz adet gormenizdeAynen ya hemen hemen 3yıla yakındır korunmiyoruz. Zaten öyle düzenli de adet görmüyorum . Düzenli olsam bir kac ay onda da tutmadı insallah bu seferolur . Benim iğneyi ilk denemem sizin de ilk mi hanımlar. Inşallah ikinciye gerek kalmaz
Ben de ilkin de normal diye gittim . Ama doğum yapacağım günden baya geçmişti yani. Suni sancı dikten sonra kan aman olmuş. Çocuğun kalp atışı zayıfladı dediler sadece hayal meyal hatırlıyorumsesleri bilincin gitmiş kanamadan dolayı ama çok şükür ki e vladima kavimustum sonunda ☺Benim rahmimde dönme olmuş ilk Doğumum biraz zordu.
Kesinlikle herseyin bi zamani var :)Esinizin spermlerine bakildimi? Çok konusmuyom demi :)Hormon testleri hep normal çıkıyor. Yumurtalik lar da problem göremedi doktorum. Sebepsiz yani. Galiba zamanı var bebegimin gelmesine
Geçmiş olsun.ama Rabbim unutturuyo o acilari tekrar yeniden istiyoruz.evlat kadar tatlı birşey yokBen de ilkin de normal diye gittim . Ama doğum yapacağım günden baya geçmişti yani. Suni sancı dikten sonra kan aman olmuş. Çocuğun kalp atışı zayıfladı dediler sadece hayal meyal hatırlıyorumsesleri bilincin gitmiş kanamadan dolayı ama çok şükür ki e vladima kavimustum sonunda ☺
Estağfurullah. Eşim evlenmeden önce ameliyat olmuş yumurtaliklarindan. Ailesinde genetik mis. O günden beri baktirmamis. Baktirmasi gerektiğini biliyor. Sonuç da aradan 4 yıl geçmiş çocuk olalı. Ve biz eğlenceli 6 yıl olacak. Baktiricam diyor ama çekiniyor herhalde anlayamadımKesinlikle herseyin bi zamani var :)Esinizin spermlerine bakildimi? Çok konusmuyom demi :)
Erkekler hep böyle. Hep biz yirtiniyoruz hooop onlar hazıra konuyorEstağfurullah. Eşim evlenmeden önce ameliyat olmuş yumurtaliklarindan. Ailesinde genetik mis. O günden beri baktirmamis. Baktirmasi gerektiğini biliyor. Sonuç da aradan 4 yıl geçmiş çocuk olalı. Ve biz eğlenceli 6 yıl olacak. Baktiricam diyor ama çekiniyor herhalde anlayamadım
Aynen ya gulusleri nefesleri ömre bedel. Ayyyy b ekletmesin artık bebeklerimiz bizi yaaGeçmiş olsun.ama Rabbim unutturuyo o acilari tekrar yeniden istiyoruz.evlat kadar tatlı birşey yok
Aynen ya. Variskosel ameliyatı olmuş benimle evlenmeden 2 yıl önce. Daha çok yeni de kaynim da oldu aynı ameliyattan. 3 ay düzenli tedaviye gittilerve şimdi bebek bekliyorlar çok şükür bir de bizim ki inada bindirmese . Adetim düzensiz oluyorum diye düşünüyor herhaldeErkekler hep böyle. Hep biz yirtiniyoruz hooop onlar hazıra konuyor
Çok geçmiş olsun canim . Senin çocuk kac yaşında bu aradaBende normal diye gittim 23saat sonra yavruma kavustum çatı kemigim darmis yavrum çıkamadı sezaryana aldılar kafasında yumurta büyüklüğünde şişlikler doğdu.Allahtan bi kusur kalmadı.doktor hatası.çatı kemiğine bakiliyormus oysa doğum oncesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?