Aslında o kadar zor birşey değil.bizim yaptıklarımız bakarak.15dakka sürmedi tahlil vermesi.hem sigara alkol çok etkiliyormus.Aynen ya. Variskosel ameliyatı olmuş benimle evlenmeden 2 yıl önce. Daha çok yeni de kaynim da oldu aynı ameliyattan. 3 ay düzenli tedaviye gittilerve şimdi bebek bekliyorlar çok şükür bir de bizim ki inada bindirmese . Adetim düzensiz oluyorum diye düşünüyor herhalde
Çok geçmiş olsun canim . Senin çocuk kac yaşında bu arada
2013dogumluÇok geçmiş olsun canim . Senin çocuk kac yaşında bu arada
Ooo O benim ki sigara çok içiyor. Konuştuğumuzda bana hak veriyor ama. Ne bileyim ışte. Çekiniyor galiba. Bir de gittiğimiz hastane yarım saat ta oturduğumuz yereAslında o kadar zor birşey değil.bizim yaptıklarımız bakarak.15dakka sürmedi tahlil vermesi.hem sigara alkol çok etkiliyormus.
Aaaa benim kizında 2013 ocak 4 doğumlu ☺2013dogumlu
Ben iğneyi yeni vuruldum canim salı günü. Normal de geçen ay 31 mart da adet gördüm. Normalde progestan kullanmadan adet görmem gecikiyor ama doktorum bu ay vermedi. Iğne olduğum için gere duymadı herhalde. Kac gun sonra belli olur bilmiyorum kiSenin ne zaman belli olacak canim nasipse
Yasitlarmis ☺ kac yıldır evlisinizBenimkide oğlan 17ocak :)
Sizi de böyle lafatutuyorum çok soru sorarak k.bakmayinYasitlarmis ☺ kac yıldır evlisiniz
Estağfurullah. Konuşup dertlesip rahatliyoruz ne güzel.yarin devam ederiz gariiiSizi de böyle lafatutuyorum çok soru sorarak k.bakmayin
Allah nasip ederse benim de 6 yıl olacak. Ben de 27 yasindayim6yildir canım 31yasindayim
Allah nasip ederse benim de 6 yıl olacak. Ben de 25 yasindayim6yildir canım 31yasindayim
Hayirli geceler gorusuruz ☺Estağfurullah. Konuşup dertlesip rahatliyoruz ne güzel.yarin devam ederiz gariii
İğne vermedi mı canım doktor iyi demisse iyidir kafana takma. Benim 15.gun 19 ve 25 idi benimkiler abartmis o zaman.Kızlar adetin 12.günü kontrol gittim 1 yumurta gelişmiş 14 mm yumurtaların tembel ama 12.gün için 14 mm iyi dedi. İlişki tarihini yaZdı . Adetin geçiktiğinde test yap dedi adet olursan gel diğer ay klomenden başka bir şey deneriz iyi şanslar dedi kızlar nasıl sizce
Oo seninki güzel gelişmiş kuzu bende ovulasyon geç olgunlaşıyor . Bakalım kısmet iğne vermedi .İğne vermedi mı canım doktor iyi demisse iyidir kafana takma. Benim 15.gun 19 ve 25 idi benimkiler abartmis o zaman.
Ben glifor+ folik asit+ klomen kullandım canım. Günde 1 mm buyuyormus sanırım inşallah haftaya kalmaz catlarlarOo seninki güzel gelişmiş kuzu bende ovulasyon geç olgunlaşıyor . Bakalım kısmet iğne vermedi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?