Nisa'n ayı klomen kullananlar buraya

Aslında o kadar zor birşey değil.bizim yaptıklarımız bakarak.15dakka sürmedi tahlil vermesi.hem sigara alkol çok etkiliyormus.
Çok geçmiş olsun canim . Senin çocuk kac yaşında bu arada

Aslında o kadar zor birşey değil.bizim yaptıklarımız bakarak.15dakka sürmedi tahlil vermesi.hem sigara alkol çok etkiliyormus.
Ooo O benim ki sigara çok içiyor. Konuştuğumuzda bana hak veriyor ama. Ne bileyim ışte. Çekiniyor galiba. Bir de gittiğimiz hastane yarım saat ta oturduğumuz yere

Senin ne zaman belli olacak canim nasipse
Ben iğneyi yeni vuruldum canim salı günü. Normal de geçen ay 31 mart da adet gördüm. Normalde progestan kullanmadan adet görmem gecikiyor ama doktorum bu ay vermedi. Iğne olduğum için gere duymadı herhalde. Kac gun sonra belli olur bilmiyorum ki

Hayırlı geceler canım.inşaallah güzel haberlerimizi paylasiriz ben kacarrr :)

Kızlar adetin 12.günü kontrol gittim 1 yumurta gelişmiş 14 mm yumurtaların tembel ama 12.gün için 14 mm iyi dedi. İlişki tarihini yaZdı . Adetin geçiktiğinde test yap dedi adet olursan gel diğer ay klomenden başka bir şey deneriz iyi şanslar dedi kızlar nasıl sizce

İğne vermedi mı canım doktor iyi demisse iyidir kafana takma. Benim 15.gun 19 ve 25 idi benimkiler abartmis o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…