Baya birşeyler vermiş peki sonuç bekliyorsun sanırımBen glifor+ folik asit+ klomen kullandım canım. Günde 1 mm buyuyormus sanırım inşallah haftaya kalmaz catlarlar
Canım ben gliforu geçen yıl mayıs gibi başladım kutu bitmeden hamile kaldım . Hamile kalınca bıraktım sonra düşük oldu . Dusukten sonrada tekrar başladım 5 aydır falan kullanıyorum. Folik asiti taa ilk hamileligimde eylül gibi başlamıştım hiç bırakmadım bu ay illk defa klomene başladık. 25 için doktor çok umutlu konuşmadı kistlesebilir dedi ama bellidir olmaz dedi o gün iğne yapıldı. Bende pco var inşallah ay sonunda müjdeli haberleri veririz birlikte. Sende merak etme daha büyür ve dediğim gibi en geç haftaya inşallah catlarBaya birşeyler vermiş peki sonuç bekliyorsun sanırım
Kızı bende pco var kuzuCanım ben gliforu geçen yıl mayıs gibi başladım kutu bitmeden hamile kaldım . Hamile kalınca bıraktım sonra düşük oldu . Dusukten sonrada tekrar başladım 5 aydır falan kullanıyorum. Folik asiti taa ilk hamileligimde eylül gibi başlamıştım hiç bırakmadım bu ay illk defa klomene başladık. 25 için doktor çok umutlu konuşmadı kistlesebilir dedi ama bellidir olmaz dedi o gün iğne yapıldı. Bende pco var inşallah ay sonunda müjdeli haberleri veririz birlikte. Sende merak etme daha büyür ve dediğim gibi en geç haftaya inşallah catlar
İnşallah tedaviye cevap veririz. Ben ilkini şeker hapiyla hamile kaldım ve soğan suyu içtim ama etkiledi mı bilmiyorumKızı bende pco var kuzu
12 kilo kadar kilo da vermistimİnşallah tedaviye cevap veririz. Ben ilkini şeker hapiyla hamile kaldım ve soğan suyu içtim ama etkiledi mı bilmiyorum
Polikistikover kardesimdede var oda bir senedir istiyor ama umutsuz yavrum.en son ocakta regl oldu bebek tedavisine başlamadı henüz.ama bu kiste sahip olanlarda kisti olmayanlarla ayni ilacı kullanıyorsunuz sanırım degilmi?değişik bi tedavi yöntemi değil yaniCanım ben gliforu geçen yıl mayıs gibi başladım kutu bitmeden hamile kaldım . Hamile kalınca bıraktım sonra düşük oldu . Dusukten sonrada tekrar başladım 5 aydır falan kullanıyorum. Folik asiti taa ilk hamileligimde eylül gibi başlamıştım hiç bırakmadım bu ay illk defa klomene başladık. 25 için doktor çok umutlu konuşmadı kistlesebilir dedi ama bellidir olmaz dedi o gün iğne yapıldı. Bende pco var inşallah ay sonunda müjdeli haberleri veririz birlikte. Sende merak etme daha büyür ve dediğim gibi en geç haftaya inşallah catlar
Nasıl yani kisti olan olmayan?? Çikolata kisti mı var yoksa basit kist mı??? Basit İst adetle atılıyor bildiğim kadarıyla doğum kontrol hapı vs. Çikolata kisti varken gebe kalma zor diye biliyorum. Ama gebe kalmayı tavsiye ediyorlarmış doğumda kistler gidiyormuşPolikistikover kardesimdede var oda bir senedir istiyor ama umutsuz yavrum.en son ocakta regl oldu bebek tedavisine başlamadı henüz.ama bu kiste sahip olanlarda kisti olmayanlarla ayni ilacı kullanıyorsunuz sanırım degilmi?değişik bi tedavi yöntemi değil yani
Canim merak ediyordum seni. Hayirlisi olsun. Igne neden yazmadi aceba. Bazende boyle sadece klomenle deniyorlar demekkiKızlar adetin 12.günü kontrol gittim 1 yumurta gelişmiş 14 mm yumurtaların tembel ama 12.gün için 14 mm iyi dedi. İlişki tarihini yaZdı . Adetin geçiktiğinde test yap dedi adet olursan gel diğer ay klomenden başka bir şey deneriaz iyi şanslar dedi kızlar nasıl sizce
Yavrum saol işte dün gittin tembel yumurtaların dedi allahtan bir tanede oluşmuş 14 mm ama bu ay olmaz ise diğer ay daha kuvvetli şeyler kullanacağız dedi vallaha yavru içimde bir sakinlik bir mutluluk var sebebini bilmiyorum . Kısmet bakalım biz 2 güne bir zaten ilişkimiz oluyor düzenli yani kısmet bakalım Allah büyük sen neyaptın ?Canim merak ediyordum seni. Hayirlisi olsun. Igne neden yazmadi aceba. Bazende boyle sadece klomenle deniyorlar demekki
Ay kusum yaaaa allah insallah gonlune versin. Saglik olsun sakinlikle zamana birakmak en iyisi. Sakin olalim olumlu dusunelim gerisi allah buyuk. zaten elimizden geleni yapiyoruz. Benim bu ikinci klomen olsunnnnn olmadi obur ay yine yine denerim yilmak yok. Elbette bizimde olacak. Benimde yarin dr randevum. Yarin 13. Gun. 11. Yada 12 de gel demisti ama haftasonu dolayisiyle yarina kaldi. Bendede anlamadigim bi sakinlik var bilemiyorum. Gerci daha calismalara baslamadik dr u bekliyoruz ama. Niyeyse saldim cayira takiliyorum. Bu arada bi tanidigim ay tasi diye bir tas onerdi. Internetten arastirdim boyle bi etkisi varmis. Inu aldim boynuma taktim. Heryere saldiriyorumYavrum saol işte dün gittin tembel yumurtaların dedi allahtan bir tanede oluşmuş 14 mm ama bu ay olmaz ise diğer ay daha kuvvetli şeyler kullanacağız dedi vallaha yavru içimde bir sakinlik bir mutluluk var sebebini bilmiyorum . Kısmet bakalım biz 2 güne bir zaten ilişkimiz oluyor düzenli yani kısmet bakalım Allah büyük sen neyaptın ?
Ay taşımı öne kız ne işe yarıyormuş hadi inş kısmet CAnım .Ay kusum yaaaa allah insallah gonlune versin. Saglik olsun sakinlikle zamana birakmak en iyisi. Sakin olalim olumlu dusunelim gerisi allah buyuk. zaten elimizden geleni yapiyoruz. Benim bu ikinci klomen olsunnnnn olmadi obur ay yine yine denerim yilmak yok. Elbette bizimde olacak. Benimde yarin dr randevum. Yarin 13. Gun. 11. Yada 12 de gel demisti ama haftasonu dolayisiyle yarina kaldi. Bendede anlamadigim bi sakinlik var bilemiyorum. Gerci daha calismalara baslamadik dr u bekliyoruz ama. Niyeyse saldim cayira takiliyorum. Bu arada bi tanidigim ay tasi diye bir tas onerdi. Internetten arastirdim boyle bi etkisi varmis. Inu aldim boynuma taktim. Heryere saldiriyorum
Yok polikistikover adet düzensizliği yaşıyor yumurtalar catlamiyor yada büyümüyordu ve rahimde kiste dönüşüyor. Siz PCO yazmissiniz ben pko sandım hamile kalmakta bukist daha zorlu bir süreç yaşatıyor Allah kimseye aratmasin canımNasıl yani kisti olan olmayan?? Çikolata kisti mı var yoksa basit kist mı??? Basit İst adetle atılıyor bildiğim kadarıyla doğum kontrol hapı vs. Çikolata kisti varken gebe kalma zor diye biliyorum. Ama gebe kalmayı tavsiye ediyorlarmış doğumda kistler gidiyormuş
Valla bilmiyorum canim ureme organlarinin sorunlarini cozmeye yonelik bir enerjisi varmis. Deniyorum bakalim hayirlisi. bir arkadasim bu kolyeyi taktiginin 2. Ayinda hamile kaldi. bebegin gelecegimi vardi. Yoksa tasinmi etkisi oldu bilemiyorum. Nasil olsa dr a gidiyorum. Bunuda aldim taktim bi umit iste ins ise yararAy taşımı öne kız ne işe yarıyormuş hadi inş kısmet CAnım .
Anladım canım kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin . Bitlisteyim görev için özel hastane gidiyorum bakalım .Valla bilmiyorum canim ureme organlarinin sorunlarini cozmeye yonelik bir enerjisi varmis. Deniyorum bakalim hayirlisi. bir arkadasim bu kolyeyi taktiginin 2. Ayinda hamile kaldi. bebegin gelecegimi vardi. Yoksa tasinmi etkisi oldu bilemiyorum. Nasil olsa dr a gidiyorum. Bunuda aldim taktim bi umit iste ins ise yarar
Tamam canım aynı şeyden bahsediyoruz.kist oluşuyor ama o basit kist genelde adetle atılıyor. Bizim sıkıntımız kistten çok yumurta oluşmaması yada oluşan yumurtanın catlamamasi. Benim klomen le yumurtam oluştu iğne oldum ama hala catladi mı catlamadi mı supheliyimYok polikistikover adet düzensizliği yaşıyor yumurtalar catlamiyor yada büyümüyordu ve rahimde kiste dönüşüyor. Siz PCO yazmissiniz ben pko sandım hamile kalmakta bukist daha zorlu bir süreç yaşatıyor Allah kimseye aratmasin canım
Selim merak etme canım benim arkadaşa da yumurtan hiç oluşmamış bir dahaki aya kaldı hiç yumurtan yok demişler iğne filan yapmamislar o ay adeti gelmeyince tahlil yapıyor hamile çıkıyor şimdi 6 aylık kızı var doğdu bile. Senin 1 yumurtan varmış ondan daha şanslısın. Umudunu yitirme verecek Allah hiç yoktan var ediyor ona sığınıyoruzAnladım canım kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin . Bitlisteyim görev için özel hastane gidiyorum bakalım .
Aynen öyle CAnım hayırlısı bakalım inş güzel olur herşeySelim merak etme canım benim arkadaşa da yumurtan hiç oluşmamış bir dahaki aya kaldı hiç yumurtan yok demişler iğne filan yapmamislar o ay adeti gelmeyince tahlil yapıyor hamile çıkıyor şimdi 6 aylık kızı var doğdu bile. Senin 1 yumurtan varmış ondan daha şanslısın. Umudunu yitirme verecek Allah hiç yoktan var ediyor ona sığınıyoruz
37 yasindayim 4 yillik evliyim. Henuz cocugum yok. Evliligimin 2. Ylinda ikiz bebeklerim vardi 3.5 aylikken kalpleri durdu. Bi sure dusunmedik. 1.5 yildir filan ugrasiyoz olmadi. Bende ozelde profa gidiyorum. Hayirlisi bakalim. Ins birbirimize bu ay guzel haberler verelim. Allah evlat isteyen herkezin duasini kabul eylesinAnladım canım kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin . Bitlisteyim görev için özel hastane gidiyorum bakalım .
Hayırlısı CAnım kıyamam Allah sabır versin bende buğün netten testere dişli Aslan pençesi birse hayıt suyu sipariş verdim . Hayıt suyu proklatin hormonuna bir kısım yükseltiyor diyor baya kişide işe yaradı diyor napacam bilmiyorum aldım bakalım37 yasindayim 4 yillik evliyim. Henuz cocugum yok. Evliligimin 2. Ylinda ikiz bebeklerim vardi 3.5 aylikken kalpleri durdu. Bi sure dusunmedik. 1.5 yildir filan ugrasiyoz olmadi. Bende ozelde profa gidiyorum. Hayirlisi bakalim. Ins birbirimize bu ay guzel haberler verelim. Allah evlat isteyen herkezin duasini kabul eylesin
Hadi bakalim madem aldin inanarak ic. Ins olumlu sonuc alirsin. Bize neler yaptiriyorlar gelince dunyaya totoslarini isiralimHayırlısı CAnım kıyamam Allah sabır versin bende buğün netten testere dişli Aslan pençesi birse hayıt suyu sipariş verdim . Hayıt suyu proklatin hormonuna bir kısım yükseltiyor diyor baya kişide işe yaradı diyor napacam bilmiyorum aldım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?