- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 37
anliyorum canim en zor surecler zamanlarda gecmez. Az daha sabir ins guzel haberi verirsin bizeBugün iğnenin 7. Günü idrar tahlili hala silik çıkıyor. Umutlanmak doğru değil daha çok erken ama içimdeki kipirtiyi susturamiyorum.
Aynen ya zaman geçmiyor. Cumaya kadar belli olur herhalde neyse bu hafta biraz yoğun geçecek çabucak gelir o gunleranliyorum canim en zor surecler zamanlarda gecmez. Az daha sabir ins guzel haberi verirsin bize
Vay vay vay maşallah inş tutar KuZumDoktordan ciktim simdi kizlar. Benim yumos efenim olmus bir hayvanat3 taneymis. Biri 26 olmus. digerlerini bilmiyorum. Hemen ovitrelle yaptirdi. Bakalim artik hayirlisi
Ins canim ya. allah ins herseyi guzel kalbine gore versin. Seninde tutacak bu ay benimde. oyle diliyor oyle istiyorum.Vay vay vay maşallah inş tutar KuZum
Ins su bebek yokmu diyen koca gotlulerin agzini kaparizVay vay vay maşallah inş tutar KuZum
Hahah kuzu inş ya ben kontrolden sonra vajinam beyaz beyaz soyuluyor ve kaşınıyor mikrop mu kaptım acaba .Ins su bebek yokmu diyen koca gotlulerin agzini kapariz
Oo maşallah peki doktor olumlu konuştu mu 26 mm için yorum yaptı miDoktordan ciktim simdi kizlar. Benim yumos efenim olmus bir hayvanat3 taneymis. Biri 26 olmus. digerlerini bilmiyorum. Hemen ovitrelle yaptirdi. Bakalim artik hayirlisi
Hahah kuzu inş ya ben kontrolden sonra vajinam beyaz beyaz soyuluyor ve kaşınıyor mikrop mu kaptım acaba .[/QUOTEay bendede oldu canim klomenmi yapiyor aceba
Ay bendede oldu hatta gecen ayda olmustu klomenmi yapiyor acebaHahah kuzu inş ya ben kontrolden sonra vajinam beyaz beyaz soyuluyor ve kaşınıyor mikrop mu kaptım acaba .
Evet canim yapti cok iyi oldugunu soyledi. Kiz bu neee gibi bir tepki yapti gulustuk. Cok iyiii dedi. Ins bu ay hasta olmazsin diyerek yolladiOo maşallah peki doktor olumlu konuştu mu 26 mm için yorum yaptı mi
Canim seninki 25 di dr belki catlamaz gibi seyler soylemisti dimi yanlis hatirlamiyorsam. Benimki 26 ama dr mukemmel oldugunu cok iyi oldugunu soyledi. Sana diyecegim sakin dr lafina takilma 25 cok iyi moralini bos yere sakin bozma. Oyle birsey olsa benim dr banada soylerdi prof adam. Ben senden umitliyim bu ayEvet canim yapti cok iyi oldugunu soyledi. Kiz bu neee gibi bir tepki yapti gulustuk. Cok iyiii dedi. Ins bu ay hasta olmazsin diyerek yolladi
Ayy aynen onun için sordum ya benimki 25e pek guvenmedi çatlamayabilir çok büyümüş dedi. 19 var ona umut bagladik. Ovitrelli mı oldunCanim seninki 25 di dr belki catlamaz gibi seyler soylemisti dimi yanlis hatirlamiyorsam. Benimki 26 ama dr mukemmel oldugunu cok iyi oldugunu soyledi. Sana diyecegim sakin dr lafina takilma 25 cok iyi moralini bos yere sakin bozma. Oyle birsey olsa benim dr banada soylerdi prof adam
Evet kuzucum ovitrelli. Ben varya cok fenayim yaaa. dr a dedimki kocama ilac yazinAyy aynen onun için sordum ya benimki 25e pek guvenmedi çatlamayabilir çok büyümüş dedi. 19 var ona umut bagladik. Ovitrelli mı oldun
Haha işini garantiye aldın yani ama iyi aklına gelmiş kırk yıl düşünsem aklıma gelmez iyi fikirmis:)) senin bekleme süresi yeni başlıyor yani. Ben 1 haftayı zoran gecirdim. Evde oturunca zaman geçmiyor calisiyirsan şanslısın tabiEvet kuzucum ovitrelli. Ben varya cok fenayim yaaa. dr a dedimki kocama ilac yazincunki benimde problemim yok ama ben daha daha iyi olsun diye igne ilac kullaniyorum. Oda daha cogaltsin i zaman dedim ahahahaha. Tamam dedi mone diye bir ilac yazdi. 54 liraymis aldik
Ne yapayim artik konu bebek olunca akil sinirlarimi zorluyorum.Haha işini garantiye aldın yani ama iyi aklına gelmiş kırk yıl düşünsem aklıma gelmez iyi fikirmis:)) senin bekleme süresi yeni başlıyor yani. Ben 1 haftayı zoran gecirdim. Evde oturunca zaman geçmiyor calisiyirsan şanslısın tabi
Valla adetlerim düzensiz ama iğneden 14 -15 gün sonra belli olur dediler. O hesaba göre 25 inşallahNe yapayim artik konu bebek olunca akil sinirlarimi zorluyorum.calisiyorum canim. Ama yine de gecmiyor son bir hafta ozellikle akillara zarar oluyo. Senin 25 inde belli olacak degilmi?
Hayirlisi canimValla adetlerim düzensiz ama iğneden 14 -15 gün sonra belli olur dediler. O hesaba göre 25 inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?