Nisa'n ayı klomen kullananlar buraya

Bugün iğnenin 7. Günü idrar tahlili hala silik çıkıyor. Umutlanmak doğru değil daha çok erken ama içimdeki kipirtiyi susturamiyorum.

Doktordan ciktim simdi kizlar. Benim yumos efenim olmus bir hayvanat 3 taneymis. Biri 26 olmus. digerlerini bilmiyorum. Hemen ovitrelle yaptirdi. Bakalim artik hayirlisi

Evet canim yapti cok iyi oldugunu soyledi. Kiz bu neee gibi bir tepki yapti gulustuk. Cok iyiii dedi. Ins bu ay hasta olmazsin diyerek yolladi
Canim seninki 25 di dr belki catlamaz gibi seyler soylemisti dimi yanlis hatirlamiyorsam. Benimki 26 ama dr mukemmel oldugunu cok iyi oldugunu soyledi. Sana diyecegim sakin dr lafina takilma 25 cok iyi moralini bos yere sakin bozma. Oyle birsey olsa benim dr banada soylerdi prof adam. Ben senden umitliyim bu ay

Son düzenleme:
Ayy aynen onun için sordum ya benimki 25e pek guvenmedi çatlamayabilir çok büyümüş dedi. 19 var ona umut bagladik. Ovitrelli mı oldun

Ayy aynen onun için sordum ya benimki 25e pek guvenmedi çatlamayabilir çok büyümüş dedi. 19 var ona umut bagladik. Ovitrelli mı oldun
Evet kuzucum ovitrelli. Ben varya cok fenayim yaaa. dr a dedimki kocama ilac yazin cunki benimde problemim yok ama ben daha daha iyi olsun diye igne ilac kullaniyorum. Oda daha cogaltsin i zaman dedim ahahahaha. Tamam dedi mone diye bir ilac yazdi. 54 liraymis aldik

Son düzenleme:
Haha işini garantiye aldın yani ama iyi aklına gelmiş kırk yıl düşünsem aklıma gelmez iyi fikirmis:)) senin bekleme süresi yeni başlıyor yani. Ben 1 haftayı zoran gecirdim. Evde oturunca zaman geçmiyor calisiyirsan şanslısın tabi

Ne yapayim artik konu bebek olunca akil sinirlarimi zorluyorum. calisiyorum canim. Ama yine de gecmiyor son bir hafta ozellikle akillara zarar oluyo. Senin 25 inde belli olacak degilmi?

Ne yapayim artik konu bebek olunca akil sinirlarimi zorluyorum. calisiyorum canim. Ama yine de gecmiyor son bir hafta ozellikle akillara zarar oluyo. Senin 25 inde belli olacak degilmi?
Valla adetlerim düzensiz ama iğneden 14 -15 gün sonra belli olur dediler. O hesaba göre 25 inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…