Nisa'n ayı klomen kullananlar buraya

Ben...klomen + çatlatmak iğnesi + progestan kullanıyorum benimde ilk kullanimimim.20sinde belli olacak.kiminin ilk te tutuyor araştırmama gore kimi bi kaç ay ayni tedaviyle tutturuyor.heyecanla bekliyorum
Merhaba
Ben...klomen + çatlatmak iğnesi + progestan kullanıyorum benimde ilk kullanimimim.20sinde belli olacak.kiminin ilk te tutuyor araştırmama gore kimi bi kaç ay ayni tedaviyle tutturuyor.heyecanla bekliyorum
Merhaba canim . Sen de durum nasıl merak ettim seni

Canim sende durum nedir. Içimizde aynı günlerde vurulmustuk ya catlatma ignesini merak ettim sizi
Dün test yaptım ikinci çizgi hala belirgin canım. Mide bulantısı var koku hassasiyeti var kasiklarim ve sırtım ağrıyor. Perşembe tekrar test yapacağım iğnenin etkisi kalmaz artık herhalde. Pazartesi 14. Gün ölüyor bakalım hastane baya uzak usenmezsem kan verir gelirim

İnsaallah hamilesindir canim.Bende o kadar belirti yok halsizlik uyku hali göğüs dolgunlugu bide adet ağrısının hafif halleri ama ilk cocugumdada pek öyle durumlar yasamadim inşaallah hepimiz de vardır da hayırlı haberlerimizi paylasiriz

Benim ilk hamileligimde sadece kasık ve göğüs ağrısı vardı ne mide bulantısı ne koku hiç biri yoktu ama daha küçüktü tabi 6 haftalıkken düştü. Ben yaklaşık 1,5_2 haftalıkken hissettmistim ağrılardan. Senin belirtilerde var akıntı göğüs uyku yorgunluk. İğnenin 8.gunu geçti böyle etkileri hala duruyor mı

Evet canım 5inde iğne olmuştum bugün 13hatta 14diyelim akintimda çoğaldı beyaz kremsi.vücudum gergin bir yay gibi valla.beklemedeyim

Aaa kız senin 14. Gün mı hay Allah'ım ee test ne zaman yapacaksın adetlerin düzenli mı tarihin ne zaman
Doktorum 20sinde gel dedi yani perşembe gunu.yani iğneden sonra 15gun oluyor inşaallah hamile olarak gelceksin dedi.inşaallah dedim.stresi yasakladi ama nerrrdeeee zaman geçsin diye bekliyorum iste

Doktorum 20sinde gel dedi yani perşembe gunu.yani iğneden sonra 15gun oluyor inşaallah hamile olarak gelceksin dedi.inşaallah dedim.stresi yasakladi ama nerrrdeeee zaman geçsin diye bekliyorum iste
ayy hadi inşallah haberlerini bekliyoruz bizede umut ol hep birlikte sevinelim.

Benim adet düzensiz belli tarihim yok yorumlarda 15 gün sonra kesin belli olur diyorlardı. Benimde 25 i o güne denk geliyor 10 nisanda iğne oldum
Evet canım 15gun sonra belli oluyormuş. İnşaallah canimdualarim hepimize peşpeşe paylasiriz güzel haberleri yoksa da birbirimize destek oluruz herşey Allahtan

İnşaallah bizede nasip eder Rabbim ben evlat kokusu tattim diyorum ilk bas hic olmayanların başına sonrada bana nasip et Allahım .iyi geceler canım ben kaçar hayırlı haber lerle konusuz inşaallah

Gecmis olsun canım. Bugün bende daha sakinim goguslerim yumuşamış kasık ağrım ara ara devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…