MerhabaBen...klomen + çatlatmak iğnesi + progestan kullanıyorum benimde ilk kullanimimim.20sinde belli olacak.kiminin ilk te tutuyor araştırmama gore kimi bi kaç ay ayni tedaviyle tutturuyor.heyecanla bekliyorum
Merhaba canim . Sen de durum nasıl merak ettim seniBen...klomen + çatlatmak iğnesi + progestan kullanıyorum benimde ilk kullanimimim.20sinde belli olacak.kiminin ilk te tutuyor araştırmama gore kimi bi kaç ay ayni tedaviyle tutturuyor.heyecanla bekliyorum
Canim sende durum nedir. Içimizde aynı günlerde vurulmustuk ya catlatma ignesini merak ettim siziBen burdayım çıkamıyorum zaman geçmiyor
Valla heyecanla bekliyorum canım az kaldı perşembe ogrenicez iste.kendimi dinliyorum herşeyi hamileliğe yorüyorum.bi acayip hallerdeyim vesselamMerhaba
Merhaba canim . Sen de durum nasıl merak ettim seni
Sende durumlar nasıl canım çok zor ya su zamanın geçmesini beklemekMerhaba
Merhaba canim . Sen de durum nasıl merak ettim seni
Dün test yaptım ikinci çizgi hala belirgin canım. Mide bulantısı var koku hassasiyeti var kasiklarim ve sırtım ağrıyor. Perşembe tekrar test yapacağım iğnenin etkisi kalmaz artık herhalde. Pazartesi 14. Gün ölüyor bakalım hastane baya uzak usenmezsem kan verir gelirimCanim sende durum nedir. Içimizde aynı günlerde vurulmustuk ya catlatma ignesini merak ettim sizi
Sende nasılCanim sende durum nedir. Içimizde aynı günlerde vurulmustuk ya catlatma ignesini merak ettim sizi
İnsaallah hamilesindir canim.Bende o kadar belirti yok halsizlik uyku hali göğüs dolgunlugu bide adet ağrısının hafif halleri ama ilk cocugumdada pek öyle durumlar yasamadim inşaallah hepimiz de vardır da hayırlı haberlerimizi paylasirizDün test yaptım ikinci çizgi hala belirgin canım. Mide bulantısı var koku hassasiyeti var kasiklarim ve sırtım ağrıyor. Perşembe tekrar test yapacağım iğnenin etkisi kalmaz artık herhalde. Pazartesi 14. Gün ölüyor bakalım hastane baya uzak usenmezsem kan verir gelirim
Benim ilk hamileligimde sadece kasık ve göğüs ağrısı vardı ne mide bulantısı ne koku hiç biri yoktu ama daha küçüktü tabi 6 haftalıkken düştü. Ben yaklaşık 1,5_2 haftalıkken hissettmistim ağrılardan. Senin belirtilerde var akıntı göğüs uyku yorgunluk. İğnenin 8.gunu geçti böyle etkileri hala duruyor mıİnsaallah hamilesindir canim.Bende o kadar belirti yok halsizlik uyku hali göğüs dolgunlugu bide adet ağrısının hafif halleri ama ilk cocugumdada pek öyle durumlar yasamadim inşaallah hepimiz de vardır da hayırlı haberlerimizi paylasiriz
Evet canım 5inde iğne olmuştum bugün 13hatta 14diyelim akintimda çoğaldı beyaz kremsi.vücudum gergin bir yay gibi valla.beklemedeyimBenim ilk hamileligimde sadece kasık ve göğüs ağrısı vardı ne mide bulantısı ne koku hiç biri yoktu ama daha küçüktü tabi 6 haftalıkken düştü. Ben yaklaşık 1,5_2 haftalıkken hissettmistim ağrılardan. Senin belirtilerde var akıntı göğüs uyku yorgunluk. İğnenin 8.gunu geçti böyle etkileri hala duruyor mı
Aaa kız senin 14. Gün mı hay Allah'ım ee test ne zaman yapacaksın adetlerin düzenli mı tarihin ne zamanEvet canım 5inde iğne olmuştum bugün 13hatta 14diyelim akintimda çoğaldı beyaz kremsi.vücudum gergin bir yay gibi valla.beklemedeyim
Doktorum 20sinde gel dedi yani perşembe gunu.yani iğneden sonra 15gun oluyor inşaallah hamile olarak gelceksin dedi.inşaallah dedim.stresi yasakladi ama nerrrdeeee zaman geçsin diye bekliyorum isteAaa kız senin 14. Gün mı hay Allah'ım ee test ne zaman yapacaksın adetlerin düzenli mı tarihin ne zaman
Adetimde 2erken veya 2gun geç olur 25i adet tarihimAaa kız senin 14. Gün mı hay Allah'ım ee test ne zaman yapacaksın adetlerin düzenli mı tarihin ne zaman
ayy hadi inşallah haberlerini bekliyoruz bizede umut ol hep birlikte sevinelim.Doktorum 20sinde gel dedi yani perşembe gunu.yani iğneden sonra 15gun oluyor inşaallah hamile olarak gelceksin dedi.inşaallah dedim.stresi yasakladi ama nerrrdeeee zaman geçsin diye bekliyorum iste
Benim adet düzensiz belli tarihim yok yorumlarda 15 gün sonra kesin belli olur diyorlardı. Benimde 25 i o güne denk geliyor 10 nisanda iğne oldumAdetimde 2erken veya 2gun geç olur 25i adet tarihim
Evet canım 15gun sonra belli oluyormuş. İnşaallah canimdualarim hepimize peşpeşe paylasiriz güzel haberleri yoksa da birbirimize destek oluruz herşey AllahtanBenim adet düzensiz belli tarihim yok yorumlarda 15 gün sonra kesin belli olur diyorlardı. Benimde 25 i o güne denk geliyor 10 nisanda iğne oldum
Evet canım 15gun sonra belli oluyormuş. İnşaallah canimdualarim hepimize peşpeşe paylasiriz güzel haberleri yoksa da birbirimize destek oluruz herşey Allahtan[/QUO 5 arkadaşımın uzun yıllar çocuğu olmadı tüp bebekle şimdi 4u hamile . Sanki benim bebeğim gibi mutlu oldum
Valla ilk 6 gün ağrım vardı . 3 gündü ağrım yok. Bir de pazartesi günü boynum tutuldu ani haraketten dolayı hastanede igne vuralım dediler şüphem var diye istemedim. Bir de boyun agrisi çekiyorum simdilerdeSende nasıl
Gecmis olsun canım. Bugün bende daha sakinim goguslerim yumuşamış kasık ağrım ara ara devam ediyorValla ilk 6 gün ağrım vardı . 3 gündü ağrım yok. Bir de pazartesi günü boynum tutuldu ani haraketten dolayı hastanede igne vuralım dediler şüphem var diye istemedim. Bir de boyun agrisi çekiyorum simdilerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?