Nisa'n ayı klomen kullananlar buraya

Bende oldu canım bi iki gün önce.halada var çok yoğun olmasa da.şimdide bel agrim çıktı sürahi nine gibi oldum yaw
Su gibi akıntı hep vardı hiç kurumadim ama iki gündür krem beyaz akıntı var camasira baya baya lop lop görünüyor. Senin günün yarın demi doktora gideceksin. Sonucunu bekleyecegim

Hadi ya ben hiç kurumadim. Sen kaç defa klomen kullandin
Ilk çocuğuma da klomen ile hamile kalmıştım 3 ay kullanmistim sonra hamileydi. Bu kez 2 aydır kullandım. Sadece iç camasirima bulanacak kadar beyaz bir akinti vardı o da yok denecek kadar az. Normal mi bu anlamadım simdi

Su gibi akıntı hep vardı hiç kurumadim ama iki gündür krem beyaz akıntı var camasira baya baya lop lop görünüyor. Senin günün yarın demi doktora gideceksin. Sonucunu bekleyecegim
Evet canım yarin dualariniza talibim.inşaallah. herşey Allah tan

İnşaallah bide bana sor canım ya.inşaallah peşpeşe veririz haberleri.senin 4nisandaydi demi iğne olusun
11 nisan da oldum canim iğneyi. Inşallah ya hepimiz güzel haberler alırız ya eşimin kızımın arı kabul ur insallah her akşam yatarken allaha dua ederken allahım annemin karnından bana kardeş gelsin onunla parka gidelim diyor ya

Kiyamam bitanem ya inşaallah o daha sabi duaları kabul olur inşaallah. İnşaallah güzel haberini alırız sende ay sonunda belli olacak o zaman inşaallah tutmustur canim

Kiyamam bitanem ya inşaallah o daha sabi duaları kabul olur inşaallah. İnşaallah güzel haberini alırız sende ay sonunda belli olacak o zaman inşaallah tutmustur canim
Inşallah canim ya. Hepimiz iyi haber veririz ama umut yuklemiyorum yine de tutmamissa eğer yind üzülmek de var. Inşallah insallah insallah tutmuştur hepimiZin ki

Inşallah canim ya. Hepimiz iyi haber veririz ama umut yuklemiyorum yine de tutmamissa eğer yind üzülmek de var. Inşallah insallah insallah tutmuştur hepimiZin ki
Amin canım inşaallah ben olup olmadığını düşününce herşey Allahtan diye kendimi teskin ediyorum. Artik uyuyayim da zaman geçsin

Valla klomen tecrübesi olan sensin. Biz ilk defa kullanıyoruz

Canlar selamlar napıyorsunuz kaç gündür kafamı başka şeylere girmesi için girmedim buraya . Testere dişli Aslan pençesi sipariş ettim . Bir hayıt suyu sipariş ettim. Yarin elime ulaşır . Çılgınlar gibi ne varsa içilen proklatin yüksekliği ( süt hormonu ) laneti var . Hipotriot var . Var oğlu var . Düzenliyormuş. İçeçem arkadaş yumurtam ne durumda bilmiyore 12. Gün 14. Mm di kendisi şuan ne hallerde bilemiyorum paşam çok nazlı . Buğün 17. Gün bakalım oldu oldu olmadı . Diğer ay klomen vermeyecek bana başka şeyler kullanmak lazım dedi ne varsa artıkın kendimi denek fare gibi hissediyorum . Batsın a dostlar ikiz , üçüz doğururuz inşaallah a dostlar kırdım kafayı kırdım .

Ayy ikiz ucuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…