Bende oldu canım bi iki gün önce.halada var çok yoğun olmasa da.şimdide bel agrim çıktı sürahi nine gibi oldum yawHanımlar süt beyaz krem gibi akıntısı olan var mı??
Su gibi akıntı hep vardı hiç kurumadim ama iki gündür krem beyaz akıntı var camasira baya baya lop lop görünüyor. Senin günün yarın demi doktora gideceksin. Sonucunu bekleyecegimBende oldu canım bi iki gün önce.halada var çok yoğun olmasa da.şimdide bel agrim çıktı sürahi nine gibi oldum yaw
Ben hiç akinti görmedim bu ayHanımlar süt beyaz krem gibi akıntısı olan var mı??
Hadi ya ben hiç kurumadim. Sen kaç defa klomen kullandinBen hiç akinti görmedim bu ay
Ilk çocuğuma da klomen ile hamile kalmıştım 3 ay kullanmistim sonra hamileydi. Bu kez 2 aydır kullandım. Sadece iç camasirima bulanacak kadar beyaz bir akinti vardı o da yok denecek kadar az. Normal mi bu anlamadım simdiHadi ya ben hiç kurumadim. Sen kaç defa klomen kullandin
Evet canım yarin dualariniza talibim.inşaallah. herşey Allah tanSu gibi akıntı hep vardı hiç kurumadim ama iki gündür krem beyaz akıntı var camasira baya baya lop lop görünüyor. Senin günün yarın demi doktora gideceksin. Sonucunu bekleyecegim
Valla çok merak ediyorum canim dualarim senin için. Inşallah bebis vardır canim hayirli haberlerini alırız insallahEvet canım yarin dualariniza talibim.inşaallah. herşey Allah tan
İnşaallah bide bana sor canım ya.inşaallah peşpeşe veririz haberleri.senin 4nisandaydi demi iğne olusunValla çok merak ediyorum canim dualarim senin için. Inşallah bebis vardır canim hayirli haberlerini alırız insallah
11 nisan da oldum canim iğneyi. Inşallah ya hepimiz güzel haberler alırız ya eşimin kızımın arı kabul ur insallah her akşam yatarken allaha dua ederken allahım annemin karnından bana kardeş gelsin onunla parka gidelim diyor yaİnşaallah bide bana sor canım ya.inşaallah peşpeşe veririz haberleri.senin 4nisandaydi demi iğne olusun
Kiyamam bitanem ya inşaallah o daha sabi duaları kabul olur inşaallah. İnşaallah güzel haberini alırız sende ay sonunda belli olacak o zaman inşaallah tutmustur canim11 nisan da oldum canim iğneyi. Inşallah ya hepimiz güzel haberler alırız ya eşimin kızımın arı kabul ur insallah her akşam yatarken allaha dua ederken allahım annemin karnından bana kardeş gelsin onunla parka gidelim diyor ya
Inşallah canim ya. Hepimiz iyi haber veririz ama umut yuklemiyorum yine de tutmamissa eğer yind üzülmek de var. Inşallah insallah insallah tutmuştur hepimiZin kiKiyamam bitanem ya inşaallah o daha sabi duaları kabul olur inşaallah. İnşaallah güzel haberini alırız sende ay sonunda belli olacak o zaman inşaallah tutmustur canim
Amin canım inşaallah ben olup olmadığını düşününce herşey Allahtan diye kendimi teskin ediyorum. Artik uyuyayim da zaman geçsinInşallah canim ya. Hepimiz iyi haber veririz ama umut yuklemiyorum yine de tutmamissa eğer yind üzülmek de var. Inşallah insallah insallah tutmuştur hepimiZin ki
Yarın doktordan çıkınca yaz buraya muhakkak meraktan catlatma kız bizi ☺Amin canım inşaallah ben olup olmadığını düşününce herşey Allahtan diye kendimi teskin ediyorum. Artik uyuyayim da zaman geçsin
Valla klomen tecrübesi olan sensin. Biz ilk defa kullanıyoruzIlk çocuğuma da klomen ile hamile kalmıştım 3 ay kullanmistim sonra hamileydi. Bu kez 2 aydır kullandım. Sadece iç camasirima bulanacak kadar beyaz bir akinti vardı o da yok denecek kadar az. Normal mi bu anlamadım simdi
Ayy ikiz ucuzCanlar selamlar napıyorsunuz kaç gündür kafamı başka şeylere girmesi için girmedim buraya . Testere dişli Aslan pençesi sipariş ettim . Bir hayıt suyu sipariş ettim. Yarin elime ulaşır . Çılgınlar gibi ne varsa içilen proklatin yüksekliği ( süt hormonu ) laneti var . Hipotriot var . Var oğlu var . Düzenliyormuş. İçeçem arkadaş yumurtam ne durumda bilmiyore 12. Gün 14. Mm di kendisi şuan ne hallerde bilemiyorum paşam çok nazlı . Buğün 17. Gün bakalım oldu oldu olmadı . Diğer ay klomen vermeyecek bana başka şeyler kullanmak lazım dedi ne varsa artıkın kendimi denek fare gibi hissediyorum . Batsın a dostlar ikiz , üçüz doğururuz inşaallah a dostlar kırdım kafayı kırdım .
Canim ne yaptın gittin mi doktoraAmin canım inşaallah ben olup olmadığını düşününce herşey Allahtan diye kendimi teskin ediyorum. Artik uyuyayim da zaman geçsin
Evet canım yokmuş bebisim tutmamış değer 1.9 çıktıCanim ne yaptın gittin mi doktora
İki gün sonra tekrar test yaptır canım değerin sıfır degilEvet canım yokmuş bebisim tutmamış değer 1.9 çıktı
Evet sıfır değil ama tutmuş olsa bu kadarda düşük olmazdı dedi doktorum. Sen yinede adetini bekle dedi.bir hafta sonra tekrar gel dedi.nasip diyelim inşaallah sizlerden mutlu haberler alirizİki gün sonra tekrar test yaptır canım değerin sıfır degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?