- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 37
hayırlısı inşallah belli olmaz belki tutmuştur tutmamissada önümüzdeki maçlara bakcazEvet sıfır değil ama tutmuş olsa bu kadarda düşük olmazdı dedi doktorum. Sen yinede adetini bekle dedi.bir hafta sonra tekrar gel dedi.nasip diyelim inşaallah sizlerden mutlu haberler aliriz
Saglik olsun adet gelene kadar allahtan umit kesilmez. Ins haftaya filan degisik bi sonuc cikar. Hepinizi takip ediyorum. Sirada ogl asmin var. Hatice32 var. Konu sahibi selvim var . Allah hepimizin yuzune baksinEvet canım yokmuş bebisim tutmamış değer 1.9 çıktı
Hayorlısı KuZum ya Allah büyük zor zor zor vallaha billaha zor . Eşim minik çocuklarla resim attı buğün için cız etti bir evlat vermek istiyorum ama işte Allah büyük morali bozmamak lazım eşim 30 oldu bende 28 oldum Yen'i zaman akıyor . Hayırlısı ama inanıyorum olucak üzme kendiniSaglik olsun adet gelene kadar allahtan umit kesilmez. Ins haftaya filan degisik bi sonuc cikar. Hepinizi takip ediyorum. Sirada ogl asmin var. Hatice32 var. Konu sahibi selvim var . Allah hepimizin yuzune baksin
Ay canim benim cok moralim bozuk. Dr o gun cok buyuk catlayabilir birliktelij bugun demisti. Ve ogun benden yumurta aki gibi akinti gelmisti. Sanirim igneden hemen sonra catladi. Ama malesef esim alkol alip sizdi. Sinirlerim tepeme cikti sabaha kadar uyumadim. Sabahta ise gittim. Isyerinde beni aglama krizi tuttu. O kadar moralim bozukki hala kendime gelemiyorum. Bu moralle birsey beklemiyorum. Umidimi kaybettim. Bir aylik su emegimin maddi manevi hice sayilmasi beni delirtti. Ancak 35 saat sonra birliktelik oldu. Bilmiyorum artikCanlar selamlar napıyorsunuz kaç gündür kafamı başka şeylere girmesi için girmedim buraya . Testere dişli Aslan pençesi sipariş ettim . Bir hayıt suyu sipariş ettim. Yarin elime ulaşır . Çılgınlar gibi ne varsa içilen proklatin yüksekliği ( süt hormonu ) laneti var . Hipotriot var . Var oğlu var . Düzenliyormuş. İçeçem arkadaş yumurtam ne durumda bilmiyore 12. Gün 14. Mm di kendisi şuan ne hallerde bilemiyorum paşam çok nazlı . Buğün 17. Gün bakalım oldu oldu olmadı . Diğer ay klomen vermeyecek bana başka şeyler kullanmak lazım dedi ne varsa artıkın kendimi denek fare gibi hissediyorum . Batsın a dostlar ikiz , üçüz doğururuz inşaallah a dostlar kırdım kafayı kırdım .
Aynen öyle canım herşey Allahtanhayırlısı inşallah belli olmaz belki tutmuştur tutmamissada önümüzdeki maçlara bakcaz
İnşaallah sizlerin güzel haberlerinizi alırım nasipten öte yol yok.Saglik olsun adet gelene kadar allahtan umit kesilmez. Ins haftaya filan degisik bi sonuc cikar. Hepinizi takip ediyorum. Sirada ogl asmin var. Hatice32 var. Konu sahibi selvim var . Allah hepimizin yuzune baksin
Öyle düşünme illa catladigi an dollenecek diye bi kaide yok belki tutar moralini bozma canimBu ay bu moralle birsey beklemiyorum. Umarim sizlerin guzel haberlerini alip sevinirim
Öyle düşünme illa catladigi an dollenecek diye bi kaide yok belki tutar moralini bozma canim
Ins kuzum allah gonlundekini versin. Ay cokmu sey istiyoruz yaa. Bir evlat. Allah herkeze yagdirirken neden bizim onumuzde bir dag varda surekli onu asmaya calisiyoruz bilmiyorum. Uzulme bak ben 37 yim ve bu ayda sekteye ugradimHayorlısı KuZum ya Allah büyük zor zor zor vallaha billaha zor . Eşim minik çocuklarla resim attı buğün için cız etti bir evlat vermek istiyorum ama işte Allah büyük morali bozmamak lazım eşim 30 oldu bende 28 oldum Yen'i zaman akıyor . Hayırlısı ama inanıyorum olucak üzme kendini
Ağzını burnunu kırsaydın Allah allaha neyse kuzu olur hiç belli olmaz yavrum hayırlısıBu ay bu moralle birsey beklemiyorum. Umarim sizlerin guzel haberlerini alip sevinirim
Amin arkadaşlar ikinci kullanımda etkisi daha fazlaymis. Allah'ım bizimde yüzümüze gülecekSaglik olsun adet gelene kadar allahtan umit kesilmez. Ins haftaya filan degisik bi sonuc cikar. Hepinizi takip ediyorum. Sirada ogl asmin var. Hatice32 var. Konu sahibi selvim var . Allah hepimizin yuzune baksin
Evet canım yokmuş bebisim tutmamış değer 1.9 çıktı
Akintin var mı canım bizim aynı gün. Benim adet gibi beyaz akıntı geliyor ve kasiklarim çok ağrıyor. Aşırı gazda varBugün igne vurulali 10 gün bitti. ba adet olucam . Göğüs uclarim hafif hafif acimaya başladı yüzüme iki yerde pembe kızarım var e çıkacak sanki
Yok canim ağrım da yok sabah biraz bacaklarima vuran ağrı oldu yarım saate geçti . Evet aynı undeyiz senin adet tarih e zaman di. Benim normalde 30 unda olmam lazım ama igne ile tutmamissa 25 ünde olmam lazım değil mi. Çünkü igne vurulali o zaman 15 gün doluyoAkint
Akintin var mı canım bizim aynı gün. Benim adet gibi beyaz akıntı geliyor ve kasiklarim çok ağrıyor. Aşırı gazda var
Klomen gününde adet getirse 25i tam 28 gün yapıyor canım. 1 haftalık gecikme yapabiliyormus ben bu tarihleri dikkate alacağım. Yoksa benim adet kafasına göre takılır belli günü yok.benim ağrı ve akıntı hiç eksilmedi iğneden beri hep var. Goguslerim yumuşadı ama ve ateşinde hafif dustu. İğne olduğum dönemler 36.6 gibiydi normalde 34-35 olur şimdi 35.7 gibiYok canim ağrım da yok sabah biraz bacaklarima vuran ağrı oldu yarım saate geçti . Evet aynı undeyiz senin adet tarih e zaman di. Benim normalde 30 unda olmam lazım ama igne ile tutmamissa 25 ünde olmam lazım değil mi. Çünkü igne vurulali o zaman 15 gün doluyo
Ben hiç ateşini olcmedim . Bende nisan 30 u diye bakicam . Eğer adet dongum 30 gün sürerse nisan 30 . Eğer döngü 35 gün olursa mayıs 5. Yani ben de pek düzenli adet görmüyorum ama igne etkili olursa değişir bütün durumlarKlomen gününde adet getirse 25i tam 28 gün yapıyor canım. 1 haftalık gecikme yapabiliyormus ben bu tarihleri dikkate alacağım. Yoksa benim adet kafasına göre takılır belli günü yok.benim ağrı ve akıntı hiç eksilmedi iğneden beri hep var. Goguslerim yumuşadı ama ve ateşinde hafif dustu. İğne olduğum dönemler 36.6 gibiydi normalde 34-35 olur şimdi 35.7 gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?