Nisa'n ayı klomen kullananlar buraya

Inşallah vardır ya gerçekten değer 0 in altında değil bu değer den 2 günde yükselen de vardir bozma modelini hemen adetine kac gun var
25inde gelmesi gerek.çok uzulmedim sonucu kabullenme konusunda sıkıntımız yok ben varmı yokmu evresinde cildiriyorum inşaallah sizlerin güzel haberlerini alırım da mutlu olurum.adet olursam aşılama yaptircam artik

25inde gelmesi gerek.çok uzulmedim sonucu kabullenme konusunda sıkıntımız yok ben varmı yokmu evresinde cildiriyorum inşaallah sizlerin güzel haberlerini alırım da mutlu olurum.adet olursam aşılama yaptircam artik
Inşallah hepimizin güzel haberini alırız canim benim

Kızlar merhaba. Birşey soru cam. Bu akşam eşimle farkettik de. Gogus ucum açıyor ve bu akşam farkettik ki etrafı ve ucu cok hafif kahverengi olmus. Bu ne anlama geliyor eşim acaba çocuk mu var dedi gözleri parladı dur dedim umutlanma .. kendim umut bağlamak da istemiyorum. Çevrenizdeki arkadaşlarınız dan hiç duydunuz mu böyle birsey

Canım ben ilk hamileliğmi goguslerde n bildim. Çok aciyordu. Kasiklarimda ağrıyordu ama adet ağrısı gibi olduğu için hamileliği hiç düşünmemiştim. Gogsum aciyinca hamileyim dedim çamaşır surttukce bile sanki bıçak kesiyordu.ama rengine dokusuna bisi diyemeyeceğim hiç dikkat etmedim.

Çok az dokununca acı var canim rengi hafif kahve gibi kenarlar halkası da genişlemiş gibi biraz. Küçük küçük kabarcıklar var. Kasiklarim da ağrı falan hiçbirşey yok ama. Ne oluyo anlamadım eşim farketmez hiç farkında olmucam

benimde açıyor bugün test yaptım biri boş çıktı diğeri çok silik çıktı. Salı sabahı tekrarlayacagim bakalım. Ama göğüsler bence ayırıcı belirti baya aciyordu egilemiyirdum bile. Şimdi o kadar acimiyor gerçi daha erken

Ay allahım insallah vardır ya.. Ay çok sevindim şimdi kız silik çizgi gördüğüne saat kac da yaptın testlerini . Saat bile farkediyor diyo duydum . Saat 11 de 15 de 18 de diye um ben

Slm kizlar bende geldim rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin bende bu ay klomrne baslicam insallah adet olcak 1 2 güne sonra baslicam ama nasıl olduğunu bilmiyorum düşünmüyorum olur olmaz diye çok dua ettim bu ay için tefriciye hatmi 41 yasin esimle meryem ana otu kullandık yaki vurduk insallah rabbim hayirlisini verir burdan sizlerle takip ediyorum insallah güzel sonuçlar alırız bu arada ilk klomen olcak 1 buçuk yıllık evliyim hiç koruadik ama rabbim nasip etmedi

Ay allahım insallah vardır ya.. Ay çok sevindim şimdi kız silik çizgi gördüğüne saat kac da yaptın testlerini . Saat bile farkediyor diyo duydum . Saat 11 de 15 de 18 de diye um ben
Canım sabah ilk idrar ile yaptım çıkmadı 10-11 gibi tekrar yaptım farklı marka onda çıktı. Hatta var mı yok mu tereddüt ettim esimde gördü sonra daha belirgin oldu. İğnenin dün 11. Günüydü etkisi devam ediyor mu bilemedim. Salı tekrarlayacagim eğer çizgi çıkarsa çarşamba kan veririm

Inşallah vardır canim hayırlı haberler alırız insallah

İnşallah hayırlı haberlerini hep beraber alırız canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…