Nisa'n ayı klomen kullananlar buraya

Bende gogus ucu açılmasından ve kararmasindan başka birsey yok. Senin ağrılar devam ediyormu
Evet kasiklarim ve belim ağrıyor sanki rahminin iki tarafında taş taşıyormuş un gibi bı şişlik ağırlık var. Goguslerim çok agrimiyor ama yan taraflarimda yine sizi var.bugun iş var biraz ayakta durdum kasiklarim belim patlıyor sanki

Insallah canim ya guzel haberlerini bekliyoruz. Ben Unnberto kullanici adimi degistim.

Canim ben gogus uclari ve kahverengi cevresinde renk koyulasmasini gebelik te yasadim. Gebelik ilerledikce renk koyulasir. Ins oylesindir

Kimisi bir haftada geçer demiş kimi 10 kimi 14 bilemedim. 11. Güne hala devam ediyor mu. Pazartesi 14. Gün dolacak salı netlesir zaar. Senden naber
Kuzucum ben gecen ay 12. Gunde yapmistim negatifti demekki etkisi gitmisti. Ve nitekim hamile degildim. Silikte olsa cizgiyi gorduysen hamissindir insalllahhhhh bekliyorum guzel haberini

Bende kizimda yaşamıştım ama 7 aylık olunca başlamıştı. Bu çok erken değil mi
Yok canım göğüs ağrısı hamileliğin ilk belirtilerinden canım. Ben ilk hamileligimi gogudlerden bilmistim hatta kaynanama gogsum kasiklarim ağrıyor hamile olabilir miyim dedim. Hiç ilk ayda göğüs mu ağrır Hatice usutmussundur dedi. Hadi kaşıklar usutunce agrirda göğüs ağrır mı:)) hamile olduğumu öğrenince 2 çocuk doğurdun benim hamileliği bilemedin ben ilk defa yaşadım hemen bildim dedim

Ay insallah benim de öyledir ya

Naptiniz kızlar???cok az kaldi ogrenmenizede H Hatticeee32 O Ogl_asmin hadi hayırlı haberler inşaallah:) benim adet gelmedi.ilaçları bırakınca hemen geliyormus diye okumuştum gelsede biran önce baslasak yine tedaviye.bir yanimda diyor gelmesin belki geç döllenme olmuştur bebisin büyüyordur 1.9 çıktıya ama çok küçük bi umut istese

Valla bekliyoruz benim pazartesi iğneden sonra 14.gun dün ikinci testte ikinci çizgi çıktı bakalım salı tekrar idrar yaparım yine pozitif görürsem hastaneye kosarim.

Inşallah sende de vardır canim. Valla gün yaklaştı. Icimi bir umut kaplıydı bir karamsarlık. Yarın 13. Gün. Ne yapicam bilmiyorum sabırsızlanıyorum da . Umut bağlayıp uzulmekten de korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…