Inşallah sende de vardır canim. Valla gün yaklaştı. Icimi bir umut kaplıydı bir karamsarlık. Yarın 13. Gün. Ne yapicam bilmiyorum sabırsızlanıyorum da . Umut bağlayıp uzulmekten de korkuyorumNaptiniz kızlar???cok az kaldi ogrenmenizede H Hatticeee32 O Ogl_asmin hadi hayırlı haberler inşaallah:) benim adet gelmedi.ilaçları bırakınca hemen geliyormus diye okumuştum gelsede biran önce baslasak yine tedaviye.bir yanimda diyor gelmesin belki geç döllenme olmuştur bebisin büyüyordur 1.9 çıktıya ama çok küçük bi umut istese
Inşallah sende de vardır canim. Valla gün yaklaştı. Icimi bir umut kaplıydı bir karamsarlık. Yarın 13. Gün. Ne yapicam bilmiyorum sabırsızlanıyorum da . Umut bağlayıp uzulmekten de korkuyorumNaptiniz kızlar???cok az kaldi ogrenmenizede H Hatticeee32 O Ogl_asmin hadi hayırlı haberler inşaallah:) benim adet gelmedi.ilaçları bırakınca hemen geliyormus diye okumuştum gelsede biran önce baslasak yine tedaviye.bir yanimda diyor gelmesin belki geç döllenme olmuştur bebisin büyüyordur 1.9 çıktıya ama çok küçük bi umut istese
Hamile kuzenimle görüştüm goguslerin sinyal veriyorsa tamamdır diyor senin yüzde elli ihtimal yuzde seksene çıkmıştır diyor. Sen ne zaman test yapaxakdinInşallah sende de vardır canim. Valla gün yaklaştı. Icimi bir umut kaplıydı bir karamsarlık. Yarın 13. Gün. Ne yapicam bilmiyorum sabırsızlanıyorum da . Umut bağlayıp uzulmekten de korkuyorum
Valla bilmiyorum test yapmak kararsızım olumsuz çıkmasından korkuyorum galibaHamile kuzenimle görüştüm goguslerin sinyal veriyorsa tamamdır diyor senin yüzde elli ihtimal yuzde seksene çıkmıştır diyor. Sen ne zaman test yapaxakdin
Ee ne zaman yapacaksın haftaya filan miValla bilmiyorum test yapmak kararsızım olumsuz çıkmasından korkuyorum galiba
16. Gün yapayım diyorum ama sonra içim 20. Gün geçsin diyor kararsızım yaniEe ne zaman yapacaksın haftaya filan mi
Yaptığında haber verirsin o zaman16. Gün yapayım diyorum ama sonra içim 20. Gün geçsin diyor kararsızım yani
Yaptığında haber verirsin o zaman[/QUOTE
Yarın benim adetin 28. Gunu klomen gününde getiriyorsa yarindan itibaren adet gormeliyum. Önümüzdeki hafta kesinleşir
Valla bende kestiremiyirum. Dusukten sonra 35 ila 40 gunde gelfi. Dusukten önce 6 ay hiç adet gormeden hamile kalmıştımBen geçen ay klomen ve progestan ile 31 inde adet gördüm. Bu ay eğer 30 günde bir olursam bu ayın 30 unda görmem lazım o yuzden ne zaman adet olurum onu da kestiremiyorum
Valla kac günlerdir arastir arasti kafayı yi cem şunun şöyle olmuş su vakit adet olunuyormus ay çok zormus bu islerValla bende kestiremiyirum. Dusukten sonra 35 ila 40 gunde gelfi. Dusukten önce 6 ay hiç adet gormeden hamile kalmıştım
Valla kac günlerdir arastir arasti kafayı yi cem şunun şöyle olmuş su vakit adet olunuyormus aValla bende kestiremiyirum. Dusukten sonra 35 ila 40 gunde gelfi. Dusukten önce 6 ay hiç adet gormeden hamile kalmıştım
allahım ya şu mübarek günlerde bu canılık yapılır mi yaIki gundur facede karsima cikan topraga gomulu 3 gun yasamis olan bebegi her gorfugumde sayfayi nasil ilerletecegimi sasiriyorum. Ertesi gin tekrar. Bugun tekrar. Cildirasim geliyo. Ne olur bunu yayindan kaldirsinlar. Kurban oldugum allah diyorum. Icim sizliyo. hepimizin yasadiklari cektikleri geliyo aklima neden diyorum. Hangi kelimeyi soylesem bos kaliyo
Bunlari reva goreni 3 gun demiyorum 3 saatligine gomeceksin. Olurse olecek kalirsa kalacak. icim sisti yaValla kac günlerdir arastir arasti kafayı yi cem şunun şöyle olmuş su vakit adet olunuyormus a
allahım ya şu mübarek günlerde bu canılık yapılır mi ya
Aynen öyle canimBunlari reva goreni 3 gun demiyorum 3 saatligine gomeceksin. Olurse olecek kalirsa kalacak. icim sisti ya
Doktor yumurta takibi mi yapacak canim. Inşallah km kullanımda hamile kalirsinKızlar bende klomene başladım bugün üçüncü günüm. 27.04.2017 de kontrolüm var.
Doktor yumurta takibi mi yapacak canim. Inşallah km kullanımda hamile kalirsinKızlar bende klomene başladım bugün üçüncü günüm. 27.04.2017 de kontrolüm var.
Doktor yumurta takibi mi yapacak canim. Inşallah km kullanımda hamile kalirsin
Inşallah canimcanım normalde yaptı. ne yapacak bilmiyorum şuan . İnşallah umutlarımız boşa çıkmasın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?