Nisa'n ayı klomen kullananlar buraya

Inşallah sende de vardır canim. Valla gün yaklaştı. Icimi bir umut kaplıydı bir karamsarlık. Yarın 13. Gün. Ne yapicam bilmiyorum sabırsızlanıyorum da . Umut bağlayıp uzulmekten de korkuyorum

Inşallah sende de vardır canim. Valla gün yaklaştı. Icimi bir umut kaplıydı bir karamsarlık. Yarın 13. Gün. Ne yapicam bilmiyorum sabırsızlanıyorum da . Umut bağlayıp uzulmekten de korkuyorum

Hamile kuzenimle görüştüm goguslerin sinyal veriyorsa tamamdır diyor senin yüzde elli ihtimal yuzde seksene çıkmıştır diyor. Sen ne zaman test yapaxakdin

Ben geçen ay klomen ve progestan ile 31 inde adet gördüm. Bu ay eğer 30 günde bir olursam bu ayın 30 unda görmem lazım o yuzden ne zaman adet olurum onu da kestiremiyorum

Ben geçen ay klomen ve progestan ile 31 inde adet gördüm. Bu ay eğer 30 günde bir olursam bu ayın 30 unda görmem lazım o yuzden ne zaman adet olurum onu da kestiremiyorum
Valla bende kestiremiyirum. Dusukten sonra 35 ila 40 gunde gelfi. Dusukten önce 6 ay hiç adet gormeden hamile kalmıştım

Iki gundur facede karsima cikan topraga gomulu 3 gun yasamis olan bebegi her gorfugumde sayfayi nasil ilerletecegimi sasiriyorum. Ertesi gin tekrar. Bugun tekrar. Cildirasim geliyo. Ne olur bunu yayindan kaldirsinlar. Kurban oldugum allah diyorum. Icim sizliyo. hepimizin yasadiklari cektikleri geliyo aklima neden diyorum. Hangi kelimeyi soylesem bos kaliyo

Valla bende kestiremiyirum. Dusukten sonra 35 ila 40 gunde gelfi. Dusukten önce 6 ay hiç adet gormeden hamile kalmıştım
Valla kac günlerdir arastir arasti kafayı yi cem şunun şöyle olmuş su vakit adet olunuyormus a
allahım ya şu mübarek günlerde bu canılık yapılır mi ya

Valla kac günlerdir arastir arasti kafayı yi cem şunun şöyle olmuş su vakit adet olunuyormus a

allahım ya şu mübarek günlerde bu canılık yapılır mi ya
Bunlari reva goreni 3 gun demiyorum 3 saatligine gomeceksin. Olurse olecek kalirsa kalacak. icim sisti ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…