Nisa'n ayı klomen kullananlar buraya

Canim napiyorsun durumlar nedir benim 13. Günüm hala beklemedeyim

Kızlar bu paylaştığım ürünleri inceleyin okuyun . Hayıt suyuna başladım .
Çakşır oto kökü suyunu Yen'i şipariş ettim .

Eklentiler

• IMG_3157.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_3158.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 23
Kızlar bu paylaştığım ürünleri inceleyin okuyun . Hayıt suyuna başladım .
Çakşır oto kökü suyunu Yen'i şipariş ettim .
Ay canim bende testere disli aslan pencesi almayi dusunuyorum. Faydasini gorursen bilgi ver lutfen

Sizlerinde mübarek olsun
Hatice canim gozler kulaklar sende
Canım ateşim yükseliyor ağrılar son hız devam akıntı hiç durmadı cuma 11.gun çift çizgi çıkmıştı yarın tekrar yapacağım. Sivilceler çıkıyor ilk hamileligimde çıkmıştı.gecen ay ateşten hamile olmadığımı anlamıştım35 lerdeydi.ignenin ikinci günü 36.6 idi cuma 35.7 oldu düşüyor demiştim bugün 36.3 olmus. Belirtiler sasirtmazsa yüzde seksen hamileyim sanırım. Ama yüzde yirmi ihtimalde az degil

Evet hanımlar dayanamadım yine test yaptım ikinci çizgi gölge gibi çıktı hemen birazdan hastaneye gitcez

Canim napiyorsun durumlar nedir benim 13. Günüm hala beklemedeyim
Bu gün belli olur aslında hadi az kalmis hayırlı haberler olur inşaallah canim benimde adetin geldi.çarşamba Dr yolları gözüktü bu sefer aşılama yaptırmak istiyorum hayırlısı yla

Kan değerim 7.3 arkadaşlar doktoru aradım çarşamba tekrarla şimdi bisi demek için erken ama umut var dedi. Değer bana çok düşük geldi idrarda hep çıkınca yüksek değer bekliyordum hayırlısı bakalım

Tabiki umut var canım inşaallah yükselir değerin.çok sevindim 2gun daha sabir.belki hesaplanan günden sonra döllenmiş olabilir.hadi hayırlısı

Tabiki umut var canım inşaallah yükselir değerin.çok sevindim 2gun daha sabir.belki hesaplanan günden sonra döllenmiş olabilir.hadi hayırlısı
Valla bilemedim değer baya düşük geldi normal mı bilmiyorum. Korkuyorum da bu kadar umutlanmisken elim boş dönmekten. Zaten dusugum var bu da gider diye sevinemedim bile

Ben 4 yıllık evliyim canım ne bende nede eşimde hiç bir sorun yok klomen femara duphaston progestan ovirelle chorioman ve adını hatırlamadığım bit sürü ilaç iğne kullandım rahim filmini iki kere çektirdim aşılama yaptırdık iki kere olmadı hüsran hüsran hüsran çok zor bi süreçten geçtim ve hala geçiyorum ben ve eşim yıprandığınızla kalmıyoruz sürekli özele gittiğim için maddi olarakta sıkıntıya giriyo insan hani bi umutla giden para olsun aman boşver tek evlat sahibi olalımda dedik vurulduğun iğnelerin hiç canım acımadı bile üstelik iğneden çok korkuyorum geçen ay bütün evraklarımı rahim filmini testlerimi kullandığım ilaçları reçeteleri herşeyi toplayıp devlet hastanesine gittik ganol-f verdi bide ovitrelle verdi aşılama yaptırcaz tekrar ganol-f i ilk kez kullanıyorm Çarşamba günü kontrolüm var bakalım ne dicek doktor umutla bekliyorum Allah isteyen herkeze nasip etsin

Allah yardimcin olsun canım hepimizin. Kucagimizi boş birakmasin

Valla bilemedim değer baya düşük geldi normal mı bilmiyorum. Korkuyorum da bu kadar umutlanmisken elim boş dönmekten. Zaten dusugum var bu da gider diye sevinemedim bile
14gunun sanırım duaya devam et canım alanda veren de Allah.çok gaza getirmeyeyim seni.inşaallah bebisinden ötürüdür

Bir problem varmı kızlar o yuzdenmi iciyorsunuz yoksa güçlendirici amaclami
KuZum bende proklatin hormonu yüksekliği var (süt hormonu ) emar çektirdim milimetrik iyi huylu tümör var dediler birdaha çektirdim birşey çıkmadı şuan beynimde ne var bilmiyorum tüm hormonların salgısını yapan hipofiZ bezi onda mili metrik tümör var dediler bir daha çektirdim Yok dediler . Daha sonra 1 senedir hipotriot oluşumu oldu . Birbirlerini tetikliyor olabilir dediler . Triot hapı içiyorum 1 senedir hormonlarım dengelendi. Proklatin yine 43 yükselmiş ondan dolayı dostinex içiyorum Yen'i . Nette araştırdım . Hayıt suyu ekstresi kadın için kullanılan birçok bilimsel araştırması yapılmış bir bitkiymiş bende ne kaybederim dedim kullanıyorum 3 gündür . Ama felaket gaz yaptı ve şiş ve büyük tuvalete giriyorum . O sebebten kullanıyorum CAnım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…