Nisa'n ayı klomen kullananlar buraya

Amin canım.bende aşılama yaptircam bakalım bu ay ve ilk kez olacak aşılama.inşaallah Rabbim güldürür yuzumuzu

Allah şifa versin canım tez zamanda inşaallah bebisin olur

Allah şifa versin canım tez zamanda inşaallah bebisin olur
Amin inş bakalım bu günleri verdi iyi şanslar deri yolladı . Deniyoruz . Yumurta ne alemde haberim Yok 12. Gün 14 . Tü büyüdümü büyümedimi kısmet klomenden başka birşey deneriz diğer ay dedi . Rüyamda test yapıyorum gebe çıkmışım eşime diyorum sevinmedin ni diyorum kafayı yedim iyice mayıs 6 sında adet olmam lazım ama zaten düzenli adet görmüyorum birde polistik över var Yok yok maşallah bende .

Hep koru kendini ben aşılama oldu ertesi gün işe gittim sen sakın yapma yat dinlen kuzum hayırlısıyla olur inşallah
Öyle yapmayı istiyorum inşaallah canım.bizde tek sorun benim rahimde dönme olmuş oda engel değil diyor drlar aşılama spermler enjekte olurken ağrı yasadinmi canım sonrasinda banyo yapilmalimi yapilmamalimi ay çok sorular var kafamda

Aşılamamış yaptirdin su an yoksa klomen çatlatmak iğnesi doğal yollami bekliyordum canim

Bana doktorum banyo yapamazsın demedi hiç ağrılı bi işlem değil canım benimde gözümde çok büyümüştü çok fazla korkmuştum ama hiç öyle korulcak bişey değil aşılmayı şiringa gibi bişey vardı ucunda plastik bi enjeksiyon ultrasondan nereye gittiğini takip ediyo spermleri yumurtaya enjekte ediyo hiç ağrı çekmedim 20 dakika yatırdı daha sonrası evime geçtim

Hadi canım inşaallah bu seferki tutar.çarşamba bende gidicem dr.a adetinin 3gunu oluyor. haberleri gelişmeleri yaz canım inşaallah kalirsinda umut olursun banada

Hadi canım inşaallah bu seferki tutar.çarşamba bende gidicem dr.a adetinin 3gunu oluyor. haberleri gelişmeleri yaz canım inşaallah kalirsinda umut olursun banada
İnşallah canım ya inşallah Çarşamba günü bende iple çekiyorm bakalım ne dicek bana doktor hangi ilaçları verdi kuzum sana aşılama öncesi

İnşallah canım ya inşallah Çarşamba günü bende iple çekiyorm bakalım ne dicek bana doktor hangi ilaçları verdi kuzum sana aşılama öncesi
Çarşamba gidicem o zaman yazacak ilaç canım.gecen ay klomen+catlatma iğnesi+progestan kullandım olmadı.adetin 3gunu gel dedi ilaç yazalım aşılama tedavisine baslayalim dedi.sen yumurtaların olgunlaşmasını bekliyorsun yani.ben daha yeni başlıcam kuzum sen ne kullaniyosun ilac

Bana doktor ganol-f 300 diye bi iğne verdi hergün vuruluyorum canım aynı saatte bide ovitrelle çatlatma iğnesi verdi yumurtanın büymesini beklicekmişim o iğneyi vurulmam için daha önce ovitrelle yi kullandım bi sonuç çıkmadı klomen ve ovitrelle femara ve ovitrelle kullandım ama ganol-f kullanmadım eczanedeki bayan iyi bi iğne olduğunu çoğul gebelik olasılığının yüksek olduğunu söyledi kuzum insanın kafasında bi sürü belirsizlik oluyo ya herşey hamile kalmaya endeksli güzel Allahım gerçekten arattırmasın isteyen herkes evlat sahibi olsun aklım fikrim hamile kalcam mı kalmıcam mı da ya

Bende gonalf isteyin bari canım.stres çok etkili düşünme kendini başka şeylere odaklamaya çalış birşeyler bul kendine oyalanacak stres en büyük düşman.inşaallah güzel haberlerini alırız kuzum

Bende gonalf isteyin bari canım.stres çok etkili düşünme kendini başka şeylere odaklamaya çalış birşeyler bul kendine oyalanacak stres en büyük düşman.inşaallah güzel haberlerini alırız kuzum
İnşallah kuzum seninde güzel haberlerini alırız ya Çarşamba günü doktora gidince haberleşelim kuzum olur mu moreller yüksek olsun :)

Aşılamamış yaptirdin su an yoksa klomen çatlatmak iğnesi doğal yollami bekliyordum canim
KuZum 2 senedir ben hiçbir tedavi olmadım Nisa'n 8 de adetin 2 . Günü doktora gitttim klomene başlattı . Proklatin (süt hormonu ) yüksek çıktı 43 normal değer 26 tı. Her hastane için farklı tabi.12. Gün kontrol gittin tek yumurta oluşmuştu 14mm di . Yumurta 16-17 mm olduğu zaman döllenme oluşuyor. Yumurta oluşumun yavaş ama 12.gün için 14 mm iyi bir rakam dedi . Ovulasyon tarihlerinin tahmini gerçekleşeceği zamanı yaZdı bu zamanlar ilişki dedi . İyi şanslar deyip gönderdi . Bizde deniyoruz yumurtam ne alemde bilmiyorum . Bakalım bu ay olmaz ise diğer ay başka klomenden deniyeceğiz deri aşılama söylemedi sanırım deniyor bakalım . Bende hayıt suyu içiyorum hapta içiyorum yanlışmı yapıyorum bilmiyorum .

HAdi kızlar benim inşallah olsun ya. Benim regl tarihim 17 Mayıs
offff kim dayanacak ozamana kadar. Klomene geçtiğimiz Cuma günü başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…