- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 37
Tamam canım inşallah hayırlı haberlerle dönerim sende durumlar nasilAyyyyy çok sevindim canim hadi hayırlısı Doktor dan dönünce Haber et muhakkak
Bende 14.gün ışte beklredeyim adet belirtisi de yok ağrı yok akinti çok az. Sadece sık lovobaya çıkıyorum alım hayirlisiTamam canım inşallah hayırlı haberlerle dönerim sende durumlar nasil
Hayırlısı bakalım bekle valla en iyisi.zamaninda öğrenirsin için rahatlar ben daha tam sevinemedim hala belirsiz daha kimseye siyleyemedikBende 14.gün ışte beklredeyim adet belirtisi de yok ağrı yok akinti çok az. Sadece sık lovobaya çıkıyorum alım hayirlisi
Kiz ben silik çizgisini görsem ilan veririm ya ☺☺☺☺☺Hayırlısı bakalım bekle valla en iyisi.zamaninda öğrenirsin için rahatlar ben daha tam sevinemedim hala belirsiz daha kimseye siyleyemedik
Yok canım ya ağzımızın içine bakıyorlar ama netlesmeden söylersek onlarda üzülür. Kimseye duyurmadan beklicez bakalım kesin hamileyim dediğimde söylerim. İlk hamileligimi sağır sultana duyurmuştuk bunu sadece ailelere soyleyecegiz 3. Aydan itibaren ilan ederizKiz ben silik çizgisini görsem ilan veririm ya ☺☺☺☺☺
KuZum 2 senedir ben hiçbir tedavi olmadım Nisa'n 8 de adetin 2 . Günü doktora gitttim klomene başlattı . Proklatin (süt hormonu ) yüksek çıktı 43 normal değer 26 tı. Her hastane için farklı tabi.12. Gün kontrol gittin tek yumurta oluşmuştu 14mm di . Yumurta 16-17 mm olduğu zaman döllenme oluşuyor. Yumurta oluşumun yavaş ama 12.gün için 14 mm iyi bir rakam dedi . Ovulasyon tarihlerinin tahmini gerçekleşeceği zamanı yaZdı bu zamanlar ilişki dedi . İyi şanslar deyip gönderdi . Bizde deniyoruz yumurtam ne alemde bilmiyorum . Bakalım bu ay olmaz ise diğer ay klomenden başka uygulamalar yapacam deriAşılamamış yaptirdin su an yoksa klomen çatlatmak iğnesi doğal yollami bekliyordum canim
Evet hanımlar dayanamadım yine test yaptım ikinci çizgi gölge gibi çıktı hemen birazdan hastaneye gitcez
Sonuç 7.3 canım çarşamba netlesecek inşallahgozumuz aydinnnnn cok sevindim yaz hemenn sonuclari
Hadi insssallahhhSonuç 7.3 canım çarşamba netlesecek inşallah
Ayyyyy insallah yaaaSonuç 7.3 canım çarşamba netlesecek inşallah
Canim ben de sen gibi ateşini ölçtük şimdi 35.6 ama vücudum yanıyor sanki sporcu atleti ile duruyorum evdeSonuç 7.3 canım çarşamba netlesecek inşallah
Sürekli olcuyor musun canım vücudunun ısısını biliyor musun?? Birde nasıl dereceyle olciyorsun benimki koltuk altı ve ölçümleri düşük. Yani normalde vücut ısısı 36 ise benimki 35 normal gösteriyor hatta 34 gördüm.Canim ben de sen gibi ateşini ölçtük şimdi 35.6 ama vücudum yanıyor sanki sporcu atleti ile duruyorum evde
Bendede hipotroid var canım yumurta gelişmesinde çatlatmasında bi sıkıntı Yok ama şansımızı artırmak için bu ay klomen kullanacağım bende bugün adet oldum Çarşamba günü doktora gidip ilk defa klomen kullanacağım artık kafama takılan bişey olursa size sorabilirim değil miHaklısın CAnım benim pko hipotriot ve proklatin var (süt hormonu yüksekliği ) hapla dengeleniyor . Endeokroji proklatinden dolayı hipotriot oluşmuş olabilir diyor . Şuan bitlisteyim Ankara'da olsam halletcemde
Senin kullandığın çatlatma iğnesini ben kullandım bi kere canım o ay öyle kontrol amaçlı gitmiştim eşim denizci asker olduğu için doktor yumurtan gelişmiş çatlatma iğnesi vuralım hemen bu ay belki olur dedi ama maalesef olmadıBende dün oldum.
Catlatma iğnesi yok yani.sadece klomen.Allah denk getirsin o zaman kuzum.inşaallah güzel haberlerini alirizKuZum 2 senedir ben hiçbir tedavi olmadım Nisa'n 8 de adetin 2 . Günü doktora gitttim klomene başlattı . Proklatin (süt hormonu ) yüksek çıktı 43 normal değer 26 tı. Her hastane için farklı tabi.12. Gün kontrol gittin tek yumurta oluşmuştu 14mm di . Yumurta 16-17 mm olduğu zaman döllenme oluşuyor. Yumurta oluşumun yavaş ama 12.gün için 14 mm iyi bir rakam dedi . Ovulasyon tarihlerinin tahmini gerçekleşeceği zamanı yaZdı bu zamanlar ilişki dedi . İyi şanslar deyip gönderdi . Bizde deniyoruz yumurtam ne alemde bilmiyorum . Bakalım bu ay olmaz ise diğer ay başka klomenden deniyeceğiz deri aşılama söylemedi sanırım deniyor bakalım . Bende hayıt suyu içiyorum hapta içiyorum yanlışmı yapıyorum bilmiyorum .
İnşaallah canım isteyen herkese versin RabbimHAdi kızlar benim inşallah olsun ya. Benim regl tarihim 17 Mayıs
offff kim dayanacak ozamana kadar. Klomene geçtiğimiz Cuma günü başladım.
Dijital test canim. Ilk kez bu akşam olctum. Tam çay bulasıklarını makineye koydum birsey giy ateşini dedi olctumaz önce ışte dediğim derece çıktı. Şimdi de hafif usuyorum ne tuhafSürekli olcuyor musun canım vücudunun ısısını biliyor musun?? Birde nasıl dereceyle olciyorsun benimki koltuk altı ve ölçümleri düşük. Yani normalde vücut ısısı 36 ise benimki 35 normal gösteriyor hatta 34 gördüm.
Benimkileri catlatti sanırım. Kaç mm idiBendede hipotroid var canım yumurta gelişmesinde çatlatmasında bi sıkıntı Yok ama şansımızı artırmak için bu ay klomen kullanacağım bende bugün adet oldum Çarşamba günü doktora gidip ilk defa klomen kullanacağım artık kafama takılan bişey olursa size sorabilirim değil mi
Senin kullandığın çatlatma iğnesini ben kullandım bi kere canım o ay öyle kontrol amaçlı gitmiştim eşim denizci asker olduğu için doktor yumurtan gelişmiş çatlatma iğnesi vuralım hemen bu ay belki olur dedi ama maalesef olmadı
O kadar sicakladim az önce atesimi olcerkn ama ayaklarım i isitamiyordum sanki biz gibiydi. Sindi hafif usumeye başladım ayaklarım yine dönüyor sanki. Adet olucam herhaldeDijital test canim. Ilk kez bu akşam olctum. Tam çay bulasıklarını makineye koydum birsey giy ateşini dedi olctumaz önce ışte dediğim derece çıktı. Şimdi de hafif usuyorum ne tuhaf
Bi tane yumurtam vardı 18mm di seninkiler kaç mm di inşaallah ikiz ikiz olurBenimkileri catlatti sanırım. Kaç mm idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?