- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 37
Sen ustuste ölç benimde digital senin alından mı olcuyor o en iyisi diye biliyorum bebeklerin olcusuDijital test canim. Ilk kez bu akşam olctum. Tam çay bulasıklarını makineye koydum birsey giy ateşini dedi olctumaz önce ışte dediğim derece çıktı. Şimdi de hafif usuyorum ne tuhaf
Valla canım sen dediğim gibi üst üste hergun ölç genelde sabah yataktan çıkmadan ölçün diyorlar ona göre bir rakam belirle. Hep aynı sayı çıkmıyor ama ortalamayı biliyorsunO kadar sicakladim az önce atesimi olcerkn ama ayaklarım i isitamiyordum sanki biz gibiydi. Sindi hafif usumeye başladım ayaklarım yine dönüyor sanki. Adet olucam herhalde
İnşallah canım ya ama değerim baya düşük ikizlerde yüksek oluyormuş. Benim iki taneydi biri 19 biri 25Bi tane yumurtam vardı 18mm di seninkiler kaç mm di inşaallah ikiz ikiz olur
Kan tahlili yaptırdın mı bat ne zamanİnşallah canım ya ama değerim baya düşük ikizlerde yüksek oluyormuş. Benim iki taneydi biri 19 biri 25
Adetim düzensiz canım geçen ay 34 gün sonra geldi bu hesaba göre 1 mayısta adet olmam gerekiyor. Ama düzenli değil o yüzden net tarih veremiyorum. Kan değerim 7.3 canım çarşamba netlesecek inşallahKan tahlili yaptırdın mı bat ne zaman
Koltuk altından Canim . in ateş olceriSen ustuste ölç benimde digital senin alından mı olcuyor o en iyisi diye biliyorum bebeklerin olcusu
Ayyy inşaallah hamilesindir yaaa heyecanlandım valla ilk defa mı klomen kullandınAdetim düzensiz canım geçen ay 34 gün sonra geldi bu hesaba göre 1 mayısta adet olmam gerekiyor. Ama düzenli değil o yüzden net tarih veremiyorum. Kan değerim 7.3 canım çarşamba netlesecek inşallah
Tamam benimkinden. Valla o cihaza göre ateşin düşük değil ben 35.1 gibi adet olmuştum. Cuma 35.7 idi eyvah düşüyor dedim korktum bugün yükselmiş inşallah seninkide yükselir hayırlı haber alirizKoltuk altından Canim . in ateş olceri
Hatta o ateşi gördükten sonra hamileyim dedim test yaptikTamam benimkinden. Valla o cihaza göre ateşin düşük değil ben 35.1 gibi adet olmuştum. Cuma 35.7 idi eyvah düşüyor dedim korktum bugün yükselmiş inşallah seninkide yükselir hayırlı haber aliriz
Evet canım bende pco var ama tam değil dedi doktor ileri derece değilim.daha önce şeker hapı ve soğan kuruyle hamile kaldimAyyy inşaallah hamilesindir yaaa heyecanlandım valla ilk defa mı klomen kullandın
Ayy canım sana çok soru sordum ama ateş olayını banada anlatır mısınızHatta o ateşi gördükten sonra hamileyim dedim test yaptik
Inşallah canim ya valla el tim kac günden beri test yap deyip duruyor sabır taşı olsa çatladı diyor ama negatif görmek ne kadar can yakıyor bir bilseTamam benimkinden. Valla o cihaza göre ateşin düşük değil ben 35.1 gibi adet olmuştum. Cuma 35.7 idi eyvah düşüyor dedim korktum bugün yükselmiş inşallah seninkide yükselir hayırlı haber aliriz
Banada hafif pko dedi doktor ama hiçbir belirtisi Yok dedi %99 hamile kalırsın bile dediEvet canım bende pco var ama tam değil dedi doktor ileri derece değilim.daha önce şeker hapı ve soğan kuruyle hamile kaldim
Ayyy beni heyecan bastı sabah da ölçüp muhakkak yazi cam bakalım ne olacak insalla bu ay olsun kırmızılar gormeyiz yaHatta o ateşi gördükten sonra hamileyim dedim test yaptik
Canım estafullah istediğini istediğin kadar sorabilirsin bende bu sitede rahatliyirdum. Şimdi ateşini hergun ölç sabah yataktan kalkmadan özellikle. Ateş ortalamani bilirsin o artalamanin üstüne çıktığında ya yumurtluyirsun eğer yumurtladiysan hamilesin. Ateşin düşerse adet oluyorsun. Tabi istisnai durumlar vardır muhakkak belki her zaman tutmuyordur bu denklem ama ben goxlemledim ciktiAyy canım sana çok soru sordum ama ateş olayını banada anlatır mısınız
İnşallah canım ölç bakalım. Ama ben kendi degerime göre söyledim senin vücut işin farklıdır yada cihazın markasi duyarlılığı farklıdır bilemeyecegim. Sen ölçmeye devam et ortalamani bulacaksin zatenAyyy beni heyecan bastı sabah da ölçüp muhakkak yazi cam bakalım ne olacak insalla bu ay olsun kırmızılar gormeyiz ya
O zaman korkma canım banada hep öyle dediler hamile kaldım düştü gerçi ama inşallah bunu alırım kucagimaBanada hafif pko dedi doktor ama hiçbir belirtisi Yok dedi %99 hamile kalırsın bile dedi
Seni çok iyi anlıyorum adet gunun belliyse bekle bakalım az kalmıştır zatenInşallah canim ya valla el tim kac günden beri test yap deyip duruyor sabır taşı olsa çatladı diyor ama negatif görmek ne kadar can yakıyor bir bilse
Pko oldugun icin kestiremiyorum ama tahminim 30 nisan ve mayis başı gibi geliyoSeni çok iyi anlıyorum adet gunun belliyse bekle bakalım az kalmıştır zaten
Aynı benim durum yaniPko oldugun icin kestiremiyorum ama tahminim 30 nisan ve mayis başı gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?