Nisa'n ayı klomen kullananlar buraya

Dijital test canim. Ilk kez bu akşam olctum. Tam çay bulasıklarını makineye koydum birsey giy ateşini dedi olctumaz önce ışte dediğim derece çıktı. Şimdi de hafif usuyorum ne tuhaf
Sen ustuste ölç benimde digital senin alından mı olcuyor o en iyisi diye biliyorum bebeklerin olcusu

O kadar sicakladim az önce atesimi olcerkn ama ayaklarım i isitamiyordum sanki biz gibiydi. Sindi hafif usumeye başladım ayaklarım yine dönüyor sanki. Adet olucam herhalde
Valla canım sen dediğim gibi üst üste hergun ölç genelde sabah yataktan çıkmadan ölçün diyorlar ona göre bir rakam belirle. Hep aynı sayı çıkmıyor ama ortalamayı biliyorsun

Adetim düzensiz canım geçen ay 34 gün sonra geldi bu hesaba göre 1 mayısta adet olmam gerekiyor. Ama düzenli değil o yüzden net tarih veremiyorum. Kan değerim 7.3 canım çarşamba netlesecek inşallah
Ayyy inşaallah hamilesindir yaaa heyecanlandım valla ilk defa mı klomen kullandın

Tamam benimkinden. Valla o cihaza göre ateşin düşük değil ben 35.1 gibi adet olmuştum. Cuma 35.7 idi eyvah düşüyor dedim korktum bugün yükselmiş inşallah seninkide yükselir hayırlı haber aliriz
Inşallah canim ya valla el tim kac günden beri test yap deyip duruyor sabır taşı olsa çatladı diyor ama negatif görmek ne kadar can yakıyor bir bilse

Ayy canım sana çok soru sordum ama ateş olayını banada anlatır mısınız
Canım estafullah istediğini istediğin kadar sorabilirsin bende bu sitede rahatliyirdum. Şimdi ateşini hergun ölç sabah yataktan kalkmadan özellikle. Ateş ortalamani bilirsin o artalamanin üstüne çıktığında ya yumurtluyirsun eğer yumurtladiysan hamilesin. Ateşin düşerse adet oluyorsun. Tabi istisnai durumlar vardır muhakkak belki her zaman tutmuyordur bu denklem ama ben goxlemledim cikti

Ayyy beni heyecan bastı sabah da ölçüp muhakkak yazi cam bakalım ne olacak insalla bu ay olsun kırmızılar gormeyiz ya
İnşallah canım ölç bakalım. Ama ben kendi degerime göre söyledim senin vücut işin farklıdır yada cihazın markasi duyarlılığı farklıdır bilemeyecegim. Sen ölçmeye devam et ortalamani bulacaksin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…