Sen geçen ay hangi gün adet olmustunAynı benim durum yani
Geçen ayın takvimine göre benimde o günler. Adetime 1 hafta varsa değerin bu kadar düşük çıkması normal gibi aslında. Adet gününde 100 200 görüyorlarAynı benim durum yani
Mart sonu canım 28 sanirimSen geçen ay hangi gün adet olmustun
Ayy Allah razı olsun adetim başladı ama yarın bi ölçmeye başlayayım bakalımCanım estafullah istediğini istediğin kadar sorabilirsin bende bu sitede rahatliyirdum. Şimdi ateşini hergun ölç sabah yataktan kalkmadan özellikle. Ateş ortalamani bilirsin o artalamanin üstüne çıktığında ya yumurtluyirsun eğer yumurtladiysan hamilesin. Ateşin düşerse adet oluyorsun. Tabi istisnai durumlar vardır muhakkak belki her zaman tutmuyordur bu denklem ama ben goxlemledim cikti
Ben martin 31 inde gördüm canim. Eğer adet dongum bu ay 30 gün olursa nisan 30 da olması lazım. Eğer bu 35 gün sürerse mayıs 5 oluyor. Ooo O o zamana kadar da nasıl beklerim bilmemMart sonu canım 28 sanirim
Derece varsa hemen ölç sen bakalım adetli kaç cikacakAyy Allah razı olsun adetim başladı ama yarın bi ölçmeye başlayayım bakalım
İnşaallah Rabbim kucağına almayıda nasip etsin bidaha kötü şeyler yaşatmasın ilk çocuk mu olacak inşaallahO zaman korkma canım banada hep öyle dediler hamile kaldım düştü gerçi ama inşallah bunu alırım kucagima
Ölçtüm 35.3Derece varsa hemen ölç sen bakalım adetli kaç cikacak
Valla canım ben bekleyemedim çünkü tehlikeli gebelikten korkuyorum . Dış gebelik vs. Allah muhafaza tupler aliniyormus ölüm tehlikesi bile varmış ben ondan korktum. Hemen öğrenmek istedimBen martin 31 inde gördüm canim. Eğer adet dongum bu ay 30 gün olursa nisan 30 da olması lazım. Eğer bu 35 gün sürerse mayıs 5 oluyor. Ooo O o zamana kadar da nasıl beklerim bilmem
Aaa benim 35.6 adetim yakınlaşması herhaldeÖlçtüm 35.3
Evet 35in alt seviyelerinde. Bugün benim 36.3 tü bak 1 derece fazlasiÖlçtüm 35.3
Ben de o tereddudluyum yaValla canım ben bekleyemedim çünkü tehlikeli gebelikten korkuyorum . Dış gebelik vs. Allah muhafaza tupler aliniyormus ölüm tehlikesi bile varmış ben ondan korktum. Hemen öğrenmek istedim
Kız sakin ol bir anda sadece ısıyla yorum yapma ona bakarsan ben 35.1 ile adet oldum :)) kişiye göre değişir bazı şeylerAaa benim 35.6 adetim yakınlaşması herhalde
Bilmiyorum ki valla ölçe ölçe öğreneceğiz artık inşaallah artar ama senin gelmesin kırmızılarAaa benim 35.6 adetim yakınlaşması herhalde
İnşaallah böyle yüksek olsun bebişin seninle sağsalim kalsınEvet 35in alt seviyelerinde. Bugün benim 36.3 tü bak 1 derece fazlasi
Kiz bana ne oluyor. Bu akşam ara ara durduk yeresinirleniyorum bu akşam eşim bile ne oluyor dedi ya hanım kendinde misin diyo. Sonra aklıma birsey geliyo ağlıyorum. Bir kac gündür de canim erik çekiyor tuzla batırıp yeme istiyorum . Adeti yaklaşırken böyle olan oldu muta. Benim daha once lerde sinirlilik oluyordu aşırı derecede çikolata istiyordum ama hiç çikolata yiyesim bile yok . Esim sinirliyim bugünlerde diye çikolata alıp geliyoKız sakin ol bir anda sadece ısıyla yorum yapma ona bakarsan ben 35.1 ile adet oldum :)) kişiye göre değişir bazı şeyler
Bu uğraşın bize kattığı en büyük erdem sabır sanırım. Ben çok sabirsizdim herşey hemen olsun isterdim olmadığında deli olurdum yikardim kirardim uzerdim sonra Allah bununla imtihan etti hala ediyor. Sabredecegiz dostlar sabırla bekleyeceğiz. Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldirBilmiyorum ki valla ölçe ölçe öğreneceğiz artık inşaallah artar ama senin gelmesin kırmızılar
Hiçbirimizin kırmızılar gelmesin ya ard arda verelim bebek hberlerimiziBilmiyorum ki valla ölçe ölçe öğreneceğiz artık inşaallah artar ama senin gelmesin kırmızılar
İnşallah canım o günlerde gelecek bugün olmazsa yarın gelecek mutlaka gelecek. Ben en ümitsiz vakaları dinledim kucağında bebekleri var.Hiçbirimizin kırmızılar gelmesin ya ard arda verelim bebek hberlerimizi
Allahım insallah yarabbimİnşallah canım o günlerde gelecek bugün olmazsa yarın gelecek mutlaka gelecek. Ben en ümitsiz vakaları dinledim kucağında bebekleri var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?