Nisa'n ayı klomen kullananlar buraya

Ayy Allah razı olsun adetim başladı ama yarın bi ölçmeye başlayayım bakalım

O zaman korkma canım banada hep öyle dediler hamile kaldım düştü gerçi ama inşallah bunu alırım kucagima
İnşaallah Rabbim kucağına almayıda nasip etsin bidaha kötü şeyler yaşatmasın ilk çocuk mu olacak inşaallah

Ben martin 31 inde gördüm canim. Eğer adet dongum bu ay 30 gün olursa nisan 30 da olması lazım. Eğer bu 35 gün sürerse mayıs 5 oluyor. Ooo O o zamana kadar da nasıl beklerim bilmem
Valla canım ben bekleyemedim çünkü tehlikeli gebelikten korkuyorum . Dış gebelik vs. Allah muhafaza tupler aliniyormus ölüm tehlikesi bile varmış ben ondan korktum. Hemen öğrenmek istedim

Kız sakin ol bir anda sadece ısıyla yorum yapma ona bakarsan ben 35.1 ile adet oldum :)) kişiye göre değişir bazı şeyler
Kiz bana ne oluyor. Bu akşam ara ara durduk yeresinirleniyorum bu akşam eşim bile ne oluyor dedi ya hanım kendinde misin diyo. Sonra aklıma birsey geliyo ağlıyorum. Bir kac gündür de canim erik çekiyor tuzla batırıp yeme istiyorum . Adeti yaklaşırken böyle olan oldu muta. Benim daha once lerde sinirlilik oluyordu aşırı derecede çikolata istiyordum ama hiç çikolata yiyesim bile yok . Esim sinirliyim bugünlerde diye çikolata alıp geliyo

Bilmiyorum ki valla ölçe ölçe öğreneceğiz artık inşaallah artar ama senin gelmesin kırmızılar
Bu uğraşın bize kattığı en büyük erdem sabır sanırım. Ben çok sabirsizdim herşey hemen olsun isterdim olmadığında deli olurdum yikardim kirardim uzerdim sonra Allah bununla imtihan etti hala ediyor. Sabredecegiz dostlar sabırla bekleyeceğiz. Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…