Bende sabırsızım bebek istemeye başladıktan sonra hemen doktora gittim kontrolleri yaptırdım hipotroid olduğumu öğrendim onu araştır araştır haşimato tiroidi olduğumu öğrendim sonra doktorlardan hsg yi ben istedim inanır mısın aşılama bile düşünüyorum eşim herşeyi kendin buluyorsun akışına bırak diyor ama yapamıyorum tüm sonuçlarımı dosyalıyorum ünlü doktorlara gönderiyorum dualar okuyorum 41gün Meryem suresini okudum oruç tuttum adak adadım bilsem böyle uğraşacağımı hiç korunmazdıkBu uğraşın bize kattığı en büyük erdem sabır sanırım. Ben çok sabirsizdim herşey hemen olsun isterdim olmadığında deli olurdum yikardim kirardim uzerdim sonra Allah bununla imtihan etti hala ediyor. Sabredecegiz dostlar sabırla bekleyeceğiz. Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldir
Benimkiler geldi bugün canım benimki Mayıs'ta gelmesin sizinkiler bu ay gelmesin 9ay gelmeyesicelerHiçbirimizin kırmızılar gelmesin ya ard arda verelim bebek hberlerimizi
Allahım yardimcin olsun canim insallah tez zamanda bebeğinin haberini alırsın yaBende sabırsızım bebek istemeye başladıktan sonra hemen doktora gittim kontrolleri yaptırdım hipotroid olduğumu öğrendim onu araştır araştır haşimato tiroidi olduğumu öğrendim sonra doktorlardan hsg yi ben istedim inanır mısın aşılama bile düşünüyorum eşim herşeyi kendin buluyorsun akışına bırak diyor ama yapamıyorum tüm sonuçlarımı dosyalıyorum ünlü doktorlara gönderiyorum dualar okuyorum 41gün Meryem suresini okudum oruç tuttum adak adadım bilsem böyle uğraşacağımı hiç korunmazdık
Ay insallahBenimkiler geldi bugün canım benimki Mayıs'ta gelmesin sizinkiler bu ay gelmesin 9ay gelmeyesiceler
Amin inşaallah canım hepimiz beraberAllahım yardimcin olsun canim insallah tez zamanda bebeğinin haberini alırsın ya
Sen ne kadardır istiyorsun ve bi sorununuz var mıAy insallah
Eee o kadar da olacak tabiAmin inşaallah canım hepimiz beraber
Tabi bunların arasında en büyük etkende eşim Denizci asker seyirleri oluyor nöbetleri oluyor yumurta günleri haftaları 2ayda bir kaçıyor
Benimkiler geldi bugün canım benimki Mayıs'ta gelmesin sizinkiler bu ay gelmesin 9ay gelmeyesiceler
Benim ilk bebiş dursaydi 1 ay sonra geliyordu. Düşük yapınca dedikki mayısta sevecegimize Haziran'da eylülde severiz çok şey kaybetmedik. Sende ocakta sevecegine Şubat'ta seversin :)) inşallahAy insallah
ağı yukarı bir buçuk senedir istiyoruz. Ben pko uyum adetim düzensiz oluyor onun dışında hiçbir sorun yok aslindaSen ne kadardır istiyorsun ve bi sorununuz var mı
InsalahBenim ilk bebiş dursaydi 1 ay sonra geliyordu. Düşük yapınca dedikki mayısta sevecegimize Haziran'da eylülde severiz çok şey kaybetmedik. Sende ocakta sevecegine Şubat'ta seversin :)) inşallah
İnşaallah hep beraber Doğum telaşelerimizi konuşup bebeklerimizin gazıydı beziydi onlardan zaman bulamayıp yazamadığımızı konuşuruzBenim ilk bebiş dursaydi 1 ay sonra geliyordu. Düşük yapınca dedikki mayısta sevecegimize Haziran'da eylülde severiz çok şey kaybetmedik. Sende ocakta sevecegine Şubat'ta seversin :)) inşallah
Bizde aynı 1.5yıldır istiyoruz daha fazla bekletmesin bizleri Rabbimağı yukarı bir buçuk senedir istiyoruz. Ben pko uyum adetim düzensiz oluyor onun dışında hiçbir sorun yok aslinda
İnşallah canım ben bu bebek epey aksi çıktı iğnesini bulamadık bir sürü uğraştırdı bizi daha doğmadan yaramazlık yapıyor geldiğinde totosunu isircam. Sağ salim sağlıcakla kavusayim inşallah. Sizlerin haberlerinide alacağız daha benimkide net değil zatenİnşaallah hep beraber Doğum telaşelerimizi konuşup bebeklerimizin gazıydı beziydi onlardan zaman bulamayıp yazamadığımızı konuşuruzTopiğin ilk bebişi senden hayırlı olsun inşaallah ayağını sürüye sürüye gelmiştir meleğin
AMINNNNNNBizde aynı 1.5yıldır istiyoruz daha fazla bekletmesin bizleri Rabbim
Isır tabi annesi üzmesin seniİnşallah canım ben bu bebek epey aksi çıktı iğnesini bulamadık bir sürü uğraştırdı bizi daha doğmadan yaramazlık yapıyor geldiğinde totosunu isircam. Sağ salim sağlıcakla kavusayim inşallah. Sizlerin haberlerinide alacağız daha benimkide net değil zaten
Allahın izni ile insallah vardır canim da bizlere deuğurlu gelirsinİnşallah canım ben bu bebek epey aksi çıktı iğnesini bulamadık bir sürü uğraştırdı bizi daha doğmadan yaramazlık yapıyor geldiğinde totosunu isircam. Sağ salim sağlıcakla kavusayim inşallah. Sizlerin haberlerinide alacağız daha benimkide net değil zaten
Bebisim bu ates kisiye gore degisiyor sanirim. biliyirsun bu ay pek umidim yok. Catlatma ignesinden 8 gun gecti bugun sabah yatakta olctum. digital bi cihaz. 36.4 cikti. Az once olctum 36.1 e dusmusTamam benimkinden. Valla o cihaza göre ateşin düşük değil ben 35.1 gibi adet olmuştum. Cuma 35.7 idi eyvah düşüyor dedim korktum bugün yükselmiş inşallah seninkide yükselir hayırlı haber aliriz
Canim bu sabah atesimi olctum 36.3 ciktiİnşallah canım ben bu bebek epey aksi çıktı iğnesini bulamadık bir sürü uğraştırdı bizi daha doğmadan yaramazlık yapıyor geldiğinde totosunu isircam. Sağ salim sağlıcakla kavusayim inşallah. Sizlerin haberlerinide alacağız daha benimkide net değil zaten
Canım zaten standarti yok yani hep aynı sayı çıkmıyor. Ama hergun ölçerek ortalamani çıkartıyorsun. Benim ortalamam 35-35.5 gibi o aralar. Zaten atesinin genel ölçüsünü bildiginde değişiklikleri hemen fark ediyorsun.bir tane olcmeyle bilemezsin ben iki aydır olcuyirum. Dediğim gibi geçen ay hamile olmadığımı atesimden bildim. Bu ay hep şüphem vardı dün ateşi olcunce emin oldum çünkü ben 36 olcmedim hiç. İğneden sonra 36.6 idi yumurtlaekende ateş çıkarmışBebisim bu ates kisiye gore degisiyor sanirim. biliyirsun bu ay pek umidim yok. Catlatma ignesinden 8 gun gecti bugun sabah yatakta olctum. digital bi cihaz. 36.4 cikti. Az once olctum 36.1 e dusmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?