Nisa'n ayı klomen kullananlar buraya

Bebisim bu ates kisiye gore degisiyor sanirim. biliyirsun bu ay pek umidim yok. Catlatma ignesinden 8 gun gecti bugun sabah yatakta olctum. digital bi cihaz. 36.4 cikti. Az once olctum 36.1 e dusmus
Cihazin koltukaltı digital mı ? Çünkü derecelere göre rakamlar değişiyormuş. Cihazını araştır bakalım normal değerleri kac

Cihazin koltukaltı digital mı ? Çünkü derecelere göre rakamlar değişiyormuş. Cihazını araştır bakalım normal değerleri kac
Canım bende ayın 14 ünde choriomon iğne oldum bugün 12.gun göğüs uçlarım çok hassas aştı üstüne yatamiyorum. Sağa sola dönerken kasigimin iki tarafına kramp giriyo batma oluyo sendede olmusmuydu acaba. Hamilesin sanırım hayırlısı olsun sağlıkla al kucağına

Evet canım şimdilik hamile gibiyim:)) senin belirtilerin aynısı vardı. Benim kasık ve bel ağrım hep vardı göğüsler de biraz vardı şimdi şiddetini artırdı. İnşallah güzel haberler verirsin. Adet günüm belliyse bekle benim gibi sabırsız isen çok basın agrir. Ben iki hafta boyunca 5 tane filan tahlil yaptim. Dün 14. Gundu 7.3 çıktı kanda.

Bende o iğneden oldum 5000

Benim ateş 36.6 iğneyi cumartesi vurdum çatlamışmıdır acaba

İnşallah bende hamiş olurum canım düzensiz benimde pko var ama test yapmaya cesaretin yok 2 senedir hep negatifleri görünce. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım

İnşallah bende hamiş olurum canım düzensiz benimde pko var ama test yapmaya cesaretin yok 2 senedir hep negatifleri görünce. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım
Hayırlısı canım inşallah güzel haberlerini aliriz. Bencede beklemek en dogrusu. Kaç yumurta vardı boyutları kacri

Bendede iki yumurta vardı 18 ve 21 ml bazıları 2 çatlatma iğnesi vurmuş siz nasıl vuruldunuz acaba

Sağda 1 tane 22 mm solda 2 tane 16 mm di canım senin kac yumurta vardi
Benim 19 ve 25 sol yumurtaliktaydilar sağ boştu. 25 ten umudu azdı doktorun çok büyümüş dedi hemen iğne ol hemen ilişki olsun dedi saat vermedi. İğne olduğum gün ilişki ve o günden sonra gün aşırı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…