Hayırlısı olsun canım hamiş kalmışsın işte ne güzelBenim tekti canım biri baya büyümüştü zaten 19 ve 25
Yok canım daha kesinleşmedi Allah korusun kimyasal da olabilir değerim çok küçük korkuyorumHayırlısı olsun canım hamiş kalmışsın işte ne güzel
İgnenin kaçınci günü canım çatlatma iğnesi olduktan 17 gün sonra adet oluyosunYok canım daha kesinleşmedi Allah korusun kimyasal da olabilir değerim çok küçük korkuyorum
15. Gününde yım değerim 7.3 çok az. Yarın tekrar kan vercem biraz daha netlesecekİgnenin kaçınci günü canım çatlatma iğnesi olduktan 17 gün sonra adet oluyosun
Geç çatlamış demekki canım yarın tekrarlarsin galiba testi yükselme varmı haber ver olur mu15. Gününde yım değerim 7.3 çok az. Yarın tekrar kan vercem biraz daha netlesecek
Tamam canım yazarım burayaGeç çatlamış demekki canım yarın tekrarlarsin galiba testi yükselme varmı haber ver olur mu
Kız dur hemen telaslanma benim yaptığım biri negatifti bak hamileyim. Bekle bakalım kana baktirKızlar idrar testi yaptım şimdi ve yine negatif
Bilmiyorum ya morelim çok bozulduKız dur hemen telaslanma benim yaptığım biri negatifti bak hamileyim. Bekle bakalım kana baktir
Dur bakalım istersen yarın kan ver yada adetini bekleBilmiyorum ya morelim çok bozuldu
Bilmiyorum yaDur bakalım istersen yarın kan ver yada adetini bekle
Hemen ümitsizliğe kapilma. Hem pozitif çıksaydı iğneden mı diyecektin en azından sifirlandigini gördün. Belki yeni dolleniyordur yeni kana karidiyordur idrara inmemistir. Bekle hemen moralini bozma.Bilmiyorum ya
Kırmızılar yoksa umut çok demektirBilmiyorum ya
Cuma günü sabah ilk idrar ile test yaptım negatif çıktı en iyi sonuç ilk idrar denir birde değil mi. Sonra 11 gibi tekrar yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı. Pazartesiye kadar bekledim pazartesi yine ikinci çizgi çıktı kanda da cikti. Seni anlıyorum bende negatifi görünce uzulmustim ama her şey bitmemiş bak hamileyimBilmiyorum ya
Esim 3 test birden almış gelmiş bu akşam hadi yap diye tutturdu girdim yaptım kapının önünde bekledi çıkınca yok dedim olsun dedi . Içim tuhaf oldu üzüldü anladım bakislarindan her ne kadar belli etmese de. Ona sevindirici bir haber veremedim diye de çok kötü oldumCuma günü sabah ilk idrar ile test yaptım negatif çıktı en iyi sonuç ilk idrar denir birde değil mi. Sonra 11 gibi tekrar yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı. Pazartesiye kadar bekledim pazartesi yine ikinci çizgi çıktı kanda da cikti. Seni anlıyorum bende negatifi görünce uzulmustim ama her şey bitmemiş bak hamileyim
Inşallah canim ya.Kırmızılar yoksa umut çok demektir
Ah o eşler bizlere üzüldüklerini belli etmemek için kırk takla atıyorlar Allah razı olsun umarım o diğer iki testte çift çizgiyi görüp mutluluktan şaşkına dönersinizEsim 3 test birden almış gelmiş bu akşam hadi yap diye tutturdu girdim yaptım kapının önünde bekledi çıkınca yok dedim olsun dedi . Içim tuhaf oldu üzüldü anladım bakislarindan her ne kadar belli etmese de. Ona sevindirici bir haber veremedim diye de çok kötü oldum
Inşallah canim ya allah hepimize o mutluluğu yasatsinAh o eşler bizlere üzüldüklerini belli etmemek için kırk takla atıyorlar Allah razı olsun umarım o diğer iki testte çift çizgiyi görüp mutluluktan şaşkına dönersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?