Nisa'n ayı klomen kullananlar buraya

Cuma günü sabah ilk idrar ile test yaptım negatif çıktı en iyi sonuç ilk idrar denir birde değil mi. Sonra 11 gibi tekrar yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı. Pazartesiye kadar bekledim pazartesi yine ikinci çizgi çıktı kanda da cikti. Seni anlıyorum bende negatifi görünce uzulmustim ama her şey bitmemiş bak hamileyim

Esim 3 test birden almış gelmiş bu akşam hadi yap diye tutturdu girdim yaptım kapının önünde bekledi çıkınca yok dedim olsun dedi . Içim tuhaf oldu üzüldü anladım bakislarindan her ne kadar belli etmese de. Ona sevindirici bir haber veremedim diye de çok kötü oldum

Çok sık idrara çıkıyorum ya hanımlar sebep ne olabilir acaba nerdeyse saat başı ya

Akinti da başladı her seferinde kırmızılar mi geldi diye kuskulaniyorum beklemek ne tuhaf ya

Ah o eşler bizlere üzüldüklerini belli etmemek için kırk takla atıyorlar Allah razı olsun umarım o diğer iki testte çift çizgiyi görüp mutluluktan şaşkına dönersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…