Amin inşaallahInşallah canim ya allah hepimize o mutluluğu yasatsin
Akinti da başladı her seferinde kırmızılar mi geldi diye kuskulaniyorum beklemek ne tuhaf ya[/QUcanim panik yapma idrar testleri erken yapilan testlerden değilse doğru sonucu vermezki.benim kardeşim çift cizgiyi gördü o pahalı odrar testlerinden ama kanda negatifti.sen onu bırak kanda bile yok gözüküp 1haftasina değerleri yukselenler geç döllenme olanlar neler var neler o yüzden umudunu kaybetme kan testini görmeden hamile değilim diye düşünmek doğru değil.yaptığın stres asil kötü sonucu getirebilir.umudunu kaybetme sakin kanda negatif gormeden
Canim ya bozma moralini lutfen regl olmadigin surece umit var. Hem aaglikBilmiyorum ya morelim çok bozuldu
Canim ya uzulme lutfen saglik olsun. Hem regl olmadigin surece umit var.Bilmiyorum ya morelim çok bozuldu
Nasıl anladın canim enfeksiyon kaptığını ben çok idrara çıkıyorum acaba bende mi kaptimKızlar ben idrar yolu enfeksiyonu oldum bu ay boşamı gitti şimdi
İdrarda kan ve yanma var birden bire başladı çatlatma iğnesini cumartesi vuruldum pazar ve pazartesi ilişki oldu bugün kaçırdık doktorum 5 gün sık ilişki önermişti aksi gibi lavoboda bol yumurta akı akıntı gördümNasıl anladın canim enfeksiyon kaptığını ben çok idrara çıkıyorum acaba bende mi kaptim
Çok geçmiş olsun canimİdrarda kan ve yanma var birden bire başladı çatlatma iğnesini cumartesi vuruldum pazar ve pazartesi ilişki oldu bugün kaçırdık doktorum 5 gün sık ilişki önermişti aksi gibi lavoboda bol yumurta akı akıntı gördüm
Sağol cnm ilaç almadan geçmez artık bu ne yapsam bilemedimÇok geçmiş olsun canim
Aaa kesin enfeksiyon var ama yinede ilaç kullanma belli olmaz canım geçmiş olsun bol su iç ve sirkeli suyla taharetlen bende geçirdim geçen aylarda benim ki çok ağır bi enfeksiyondu baş dönmesi kasıklarda acı idrar yaparken yanma mide bulantısı ve Ateş vardı idrarımın rengini gören laborant doktora gösterdi bildiğin kan çıkıyordu serumlar ağrı kesicilerle sabahı ettikİdrarda kan ve yanma var birden bire başladı çatlatma iğnesini cumartesi vuruldum pazar ve pazartesi ilişki oldu bugün kaçırdık doktorum 5 gün sık ilişki önermişti aksi gibi lavoboda bol yumurta akı akıntı gördüm
Bende şuan yatamıyorum cnm acıdan bol su içiyorum ama aklımda akıntımda acıya ragmen ilişki bile düşündüm puf....Aaa kesin enfeksiyon var ama yinede ilaç kullanma belli olmaz canım geçmiş olsun bol su iç ve sirkeli suyla taharetlen bende geçirdim geçen aylarda benim ki çok ağır bi enfeksiyondu baş dönmesi kasıklarda acı idrar yaparken yanma mide bulantısı ve Ateş vardı idrarımın rengini gören laborant doktora gösterdi bildiğin kan çıkıyordu serumlar ağrı kesicilerle sabahı ettik
Ertesi gün doktor sen düşükmü yaptın acaba demesin mi nasıl sinirlendim ama olan olmuştu
Cumartesi kaçta oldunBende şuan yatamıyorum cnm acıdan bol su içiyorum ama aklımda akıntımda acıya ragmen ilişki bile düşündüm puf....
Cumartesi oldum iğnemi şimdiye çatlamıştır demi cnm morala çok ihtiyacım var
Sabah 11 deCumartesi kaçta oldun
Dün saat 22:00-23:00 gibi çatlamıştır canım dün ilişki olduysa olma ihtimali yüksek spermciklerde 72 saat yaşadığına göreSabah 11 de
Pazar ve pazartesi oldu cnm ama ben çok su içiyorum çok idrara çıkıyorum ve idrarım pembe akıyor ve çok cnm yanıyorDün saat 22:00-23:00 gibi çatlamıştır canım dün ilişki olduysa olma ihtimali yüksek spermciklerde 72 saat yaşadığına göre
Ayy canım dün akşam uyku sersemiyle yanlış yazmışım cumartesi 11de vurulduysan pazar günü 22-23:00 sıralarında çatlamıştır dün ara verdin bugünüde değerlendirmeye çalışPazar ve pazartesi oldu cnm ama ben çok su içiyorum çok idrara çıkıyorum ve idrarım pembe akıyor ve çok cnm yanıyor
Kızlar günaydın nedemek kendinize bu kadar sıkmayın lütfen rahat bırakın başka bir meşkale bulun bununla yatıp kalkmayın dinlemeyin bu kadar . Ben spora başlıyacağım yârin sinirim stresim gitsin diyeKızlar günaydın sabaha karşı adet olduğumu gördüm rüyamda siz ce sen anlama gelir ki. Adet sancısı gibi sancı da çektim hatırlıyorum sanki kırmızıyı da gördüm rüyamda . Bu arada sabah 5 de eşimi ise gönderdikten sonra ilk idrarim ile yine test yaptım tabi negatif bugün ku vücut sıcaklığın ise 36.7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?