Nisa'n ayı klomen kullananlar buraya

Kızlar ben idrar yolu enfeksiyonu oldum bu ay boşamı gitti şimdi

Camların çok sagolun
çok sağol canim ama bilmiyorum ya igne vurulduktan sonraki 16. Güne girdik ışte . 20 . Gün kadar bekleşen mi acaba @deniss26

Nasıl anladın canim enfeksiyon kaptığını ben çok idrara çıkıyorum acaba bende mi kaptim
İdrarda kan ve yanma var birden bire başladı çatlatma iğnesini cumartesi vuruldum pazar ve pazartesi ilişki oldu bugün kaçırdık doktorum 5 gün sık ilişki önermişti aksi gibi lavoboda bol yumurta akı akıntı gördüm

Çok geçmiş olsun canim

Aaa kesin enfeksiyon var ama yinede ilaç kullanma belli olmaz canım geçmiş olsun bol su iç ve sirkeli suyla taharetlen bende geçirdim geçen aylarda benim ki çok ağır bi enfeksiyondu baş dönmesi kasıklarda acı idrar yaparken yanma mide bulantısı ve Ateş vardı idrarımın rengini gören laborant doktora gösterdi bildiğin kan çıkıyordu serumlar ağrı kesicilerle sabahı ettik
Ertesi gün doktor sen düşükmü yaptın acaba demesin mi nasıl sinirlendim ama olan olmuştu

Bende şuan yatamıyorum cnm acıdan bol su içiyorum ama aklımda akıntımda acıya ragmen ilişki bile düşündüm puf....
Cumartesi oldum iğnemi şimdiye çatlamıştır demi cnm morala çok ihtiyacım var

Cumartesi kaçta oldun

Dün saat 22:00-23:00 gibi çatlamıştır canım dün ilişki olduysa olma ihtimali yüksek spermciklerde 72 saat yaşadığına göre
Pazar ve pazartesi oldu cnm ama ben çok su içiyorum çok idrara çıkıyorum ve idrarım pembe akıyor ve çok cnm yanıyor

Pazar ve pazartesi oldu cnm ama ben çok su içiyorum çok idrara çıkıyorum ve idrarım pembe akıyor ve çok cnm yanıyor
Ayy canım dün akşam uyku sersemiyle yanlış yazmışım cumartesi 11de vurulduysan pazar günü 22-23:00 sıralarında çatlamıştır dün ara verdin bugünüde değerlendirmeye çalış

Kızlar günaydın sabaha karşı adet olduğumu gördüm rüyamda siz ce sen anlama gelir ki. Adet sancısı gibi sancı da çektim hatırlıyorum sanki kırmızıyı da gördüm rüyamda . Bu arada sabah 5 de eşimi ise gönderdikten sonra ilk idrarim ile yine test yaptım tabi negatif bugün ku vücut sıcaklığın ise 36.7

Kızlar günaydın nedemek kendinize bu kadar sıkmayın lütfen rahat bırakın başka bir meşkale bulun bununla yatıp kalkmayın dinlemeyin bu kadar . Ben spora başlıyacağım yârin sinirim stresim gitsin diye

Rüyada Adet Kanaması görmek

Rüyada adet kanaması görmek rüya sahibinin cinsiyetine göre farklı manalar kazanmaktadır. Rüyada adet kanaması gören kişi bayan ise iyi manalara; erkek ise rüya kötü manalara gelmektedir. Rüya sahibi bayan ise kişi gerçek hayatında mutlu olacağı bir olay ile karşılaşacaktır. Rüya sahibi sevindirici bir haber alır. Bu haber iyi bir iş teklifi ve bebek haberi olabilir. Kişi bekar ise hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, kişi zaten hamile ise bebeğin kız olacağına işaret eder. Rüyada adet kanaması görmek bazı alimlere göre mal mülke işaret eder. Kişi bu süreçte bir miras sahibi olabilir. Bu nedenle rüyasında adet kanaması gören kişinin kanaması çoksa o derecede fazla mala; adet kanı azsa kısa süreli bir sıkıntıya düşüleceğine mana olur. Şayet rüyada adet kanaması gören kişi erkekse, bayanların aksine rüya kötü manalara gelmektedir. Kişi yanlış bir evlilik ve ortaklığa girişebilir. İş hayatında önemli bir hata yapıp mal ve para kaybına yol açabilir. Rüyada adet kanı görmek erkekler için haram mala da işaret eder. Kişi girmemesi gereken bir işe girmiş ve haram para kazanmış olabilir. Eğer bir bayan rüyasında şiddetli karın ağrısı ile birlikte adet kanaması görmüş ise rüya sahibi gerçek hayatta bazı üzüntüler ve zorluklar yaşayabilir. Rüya sahibi bu meşakkatli yolları aşarak önemli bir başarıya imza atabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…