- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 37
Adeti görene kadar bekle canım. Umut hala var.Kızlar günaydın sabaha karşı adet olduğumu gördüm rüyamda siz ce sen anlama gelir ki. Adet sancısı gibi sancı da çektim hatırlıyorum sanki kırmızıyı da gördüm rüyamda . Bu arada sabah 5 de eşimi ise gönderdikten sonra ilk idrarim ile yine test yaptım tabi negatif bugün ku vücut sıcaklığın ise 36.7
Spor hakikaten mucize gibi bisi. Bulunduğum yerde o imkanım yok eğer olsaydı hiç dirmazdimKızlar günaydın nedemek kendinize bu kadar sıkmayın lütfen rahat bırakın başka bir meşkale bulun bununla yatıp kalkmayın dinlemeyin bu kadar . Ben spora başlıyacağım yârin sinirim stresim gitsin diye
Sen ne yaptın canim gittin mi doktoraAdeti görene kadar bekle canım. Umut hala var.
Hayir olsun canim. hayra yoralim. kafana takiyorsunya onun etkisi. Bir daha dunyaya gelsem erkek olmak istiyorum. Ben bilmiyorum nedir bu cektigimizRüyada Adet Kanaması görmek
Rüyada adet kanaması görmek rüya sahibinin cinsiyetine göre farklı manalar kazanmaktadır. Rüyada adet kanaması gören kişi bayan ise iyi manalara; erkek ise rüya kötü manalara gelmektedir. Rüya sahibi bayan ise kişi gerçek hayatında mutlu olacağı bir olay ile karşılaşacaktır. Rüya sahibi sevindirici bir haber alır. Bu haber iyi bir iş teklifi ve bebek haberi olabilir. Kişi bekar ise hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, kişi zaten hamile ise bebeğin kız olacağına işaret eder. Rüyada adet kanaması görmek bazı alimlere göre mal mülke işaret eder. Kişi bu süreçte bir miras sahibi olabilir. Bu nedenle rüyasında adet kanaması gören kişinin kanaması çoksa o derecede fazla mala; adet kanı azsa kısa süreli bir sıkıntıya düşüleceğine mana olur. Şayet rüyada adet kanaması gören kişi erkekse, bayanların aksine rüya kötü manalara gelmektedir. Kişi yanlış bir evlilik ve ortaklığa girişebilir. İş hayatında önemli bir hata yapıp mal ve para kaybına yol açabilir. Rüyada adet kanı görmek erkekler için haram mala da işaret eder. Kişi girmemesi gereken bir işe girmiş ve haram para kazanmış olabilir. Eğer bir bayan rüyasında şiddetli karın ağrısı ile birlikte adet kanaması görmüş ise rüya sahibi gerçek hayatta bazı üzüntüler ve zorluklar yaşayabilir. Rüya sahibi bu meşakkatli yolları aşarak önemli bir başarıya imza atabilir.
Sonuç bekliyorumSen ne yaptın canim gittin mi doktora
Kızlar günaydın nedemek kendinize bu kadar sıkmayın lütfen rahat bırakın başka bir meşkale bulun bununla yatıp kalkmayın dinlemeyin bu kadar . Ben spora başlıyacağım yârin sinirim stresim gitsin diye
Hala gelmedi regl gelmediyse umidimiz var kuzum. Eger gelirsede takilma 1 ay sonra olsun ne olurki kendimizi bu kadar yipratmaya degmiyor. Bak benide esim sekteye ugratti bu ay hic umidim yok ama ne yapayim saglik olsun. Bosver eger kirmizi karti yersek mayista beraber yine deneriz.Rüyada Adet Kanaması görmek
Rüyada adet kanaması görmek rüya sahibinin cinsiyetine göre farklı manalar kazanmaktadır. Rüyada adet kanaması gören kişi bayan ise iyi manalara; erkek ise rüya kötü manalara gelmektedir. Rüya sahibi bayan ise kişi gerçek hayatında mutlu olacağı bir olay ile karşılaşacaktır. Rüya sahibi sevindirici bir haber alır. Bu haber iyi bir iş teklifi ve bebek haberi olabilir. Kişi bekar ise hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, kişi zaten hamile ise bebeğin kız olacağına işaret eder. Rüyada adet kanaması görmek bazı alimlere göre mal mülke işaret eder. Kişi bu süreçte bir miras sahibi olabilir. Bu nedenle rüyasında adet kanaması gören kişinin kanaması çoksa o derecede fazla mala; adet kanı azsa kısa süreli bir sıkıntıya düşüleceğine mana olur. Şayet rüyada adet kanaması gören kişi erkekse, bayanların aksine rüya kötü manalara gelmektedir. Kişi yanlış bir evlilik ve ortaklığa girişebilir. İş hayatında önemli bir hata yapıp mal ve para kaybına yol açabilir. Rüyada adet kanı görmek erkekler için haram mala da işaret eder. Kişi girmemesi gereken bir işe girmiş ve haram para kazanmış olabilir. Eğer bir bayan rüyasında şiddetli karın ağrısı ile birlikte adet kanaması görmüş ise rüya sahibi gerçek hayatta bazı üzüntüler ve zorluklar yaşayabilir. Rüya sahibi bu meşakkatli yolları aşarak önemli bir başarıya imza atabilir.
Hadi hayırlı haberler inşaallah canımSonuç bekliyorum
Hayırlı olsun canım kist filan oluşmamamis neSlm kızlar bismillah yine yeniden başlıyorum doktora gittim ilaçlarımı yazdı yine klomen 50gr bu sefer aşılama yaptircam nasipse.gecenkinde tek yumurtam vardı 21mm bu sefer ilacı değiştirelim dedim daha çok yumurta daha çok sans diye değiştirmedi doktorum. Tek olsun sağlıklı yumurta olsun diyor.nasip artik 29unda başlıcam klomene.sizler naptiniz? H Hatticeee32 O ogl -asmin
Benim en büyük korkum kistti çünkü bir ik ay eritmek için uğraşıyorsun canım ne güze l kistle uğraşmadan direk tedaviye geçmişin. Hayırlısı olsun inşallah bu ay güzel haberler alirizSlm kızlar bismillah yine yeniden başlıyorum doktora gittim ilaçlarımı yazdı yine klomen 50gr bu sefer aşılama yaptircam nasipse.gecenkinde tek yumurtam vardı 21mm bu sefer ilacı değiştirelim dedim daha çok yumurta daha çok sans diye değiştirmedi doktorum. Tek olsun sağlıklı yumurta olsun diyor.nasip artik 29unda başlıcam klomene.sizler naptiniz? H Hatticeee32 O ogl -asmin
İnşaallah canım benim sen naptin ?Hayırlı olsun canım kist filan oluşmamamis ne
Benim en büyük korkum kistti çünkü bir ik ay eritmek için uğraşıyorsun canım ne güze l kistle uğraşmadan direk tedaviye geçmişin. Hayırlısı olsun inşallah bu ay güzel haberler aliriz
Geçmiş olsun canım.inşaallah vardır bebisinSlm kızlar gece acile gittim sabaha kadar idrarım kanlıydı serum yedim yeni kendime geldim kanda bhcg 110 çıktı iğnenin etkisdir ama yinede sevindim
Sen naptin Ceyda Dr gittinmiİnşallah kuzum seninde güzel haberlerini alırız ya Çarşamba günü doktora gidince haberleşelim kuzum olur mu moreller yüksek olsun :)
Kaç gün oldu iğne olaliGeçmiş olsun canım.inşaallah vardır bebisin
İnş cnm hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin artıkGeçmiş olsun canım.inşaallah vardır bebisin
Heyecanlı bir bekleyiş var ama pek olumlu bakamıyorum bebiş gidecek herhalde . İçime kötü şeyler doguyorİnşaallah canım benim sen naptin ?
Ben değil kız gurbetKaç gün oldu iğne olali
Onun kaç gün olmuştuBen değil kız gurbet
Aaaa öyle düşünme.korkularimizdan öyle hissediyoruz..güzel düşün canım güzel olsun.sonucu ne zaman alicaksinHeyecanlı bir bekleyiş var ama pek olumlu bakamıyorum bebiş gidecek herhalde . İçime kötü şeyler doguyor
Bilmiyorumki canımOnun kaç gün olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?