Nisa'n ayı klomen kullananlar buraya

Adeti görene kadar bekle canım. Umut hala var.

Spor hakikaten mucize gibi bisi. Bulunduğum yerde o imkanım yok eğer olsaydı hiç dirmazdim

Hayir olsun canim. hayra yoralim. kafana takiyorsunya onun etkisi. Bir daha dunyaya gelsem erkek olmak istiyorum. Ben bilmiyorum nedir bu cektigimiz

Hala gelmedi regl gelmediyse umidimiz var kuzum. Eger gelirsede takilma 1 ay sonra olsun ne olurki kendimizi bu kadar yipratmaya degmiyor. Bak benide esim sekteye ugratti bu ay hic umidim yok ama ne yapayim saglik olsun. Bosver eger kirmizi karti yersek mayista beraber yine deneriz.

Slm kızlar bismillah yine yeniden başlıyorum doktora gittim ilaçlarımı yazdı yine klomen 50gr bu sefer aşılama yaptircam nasipse.gecenkinde tek yumurtam vardı 21mm bu sefer ilacı değiştirelim dedim daha çok yumurta daha çok sans diye değiştirmedi doktorum. Tek olsun sağlıklı yumurta olsun diyor.nasip artik 29unda başlıcam klomene.sizler naptiniz? H Hatticeee32 O ogl -asmin

Hayırlı olsun canım kist filan oluşmamamis ne
Benim en büyük korkum kistti çünkü bir ik ay eritmek için uğraşıyorsun canım ne güze l kistle uğraşmadan direk tedaviye geçmişin. Hayırlısı olsun inşallah bu ay güzel haberler aliriz

Slm kızlar gece acile gittim sabaha kadar idrarım kanlıydı serum yedim yeni kendime geldim kanda bhcg 110 çıktı iğnenin etkisdir ama yinede sevindim

İnşaallah canım benim sen naptin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…