Nisa'n ayı klomen kullananlar buraya

Tmm canım haberleselim inşaallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin görüşmek uzere
Canım şimdi geldim hastaneden sağ yumurtalığımda bi kaç tane varmış sol yumurtalıkta sadece bi tane oluşmuş oda küçükmüş sağ tarafta bi tanesi çok dominant olmuş bu gün bi kez daha vurcam ganol-f i bu gece sabaha karşı ovitrelle çatlatma iğnesini vurulcam saat 5:30 da cuma günü aşılama için gitçem bakalım artık hakkımızda hayırlısı eğer tutmazsa bi kez daha denicem aşılama daha sonra tüp bebeğe geçicekmişiz canım sen naptın

gurbet geçmiş olsun canım inşaallah adet gününde o değeri görürsün
H Hatticeee32 canım inşaallah güzel haberlerle gelirsin heyecanla bekliyorum
Ve bende bugün doktora gidiyorum bakalım ne diyecek klomene başlayacaktık bu ay hayırlısıyla

İnşaallah tüp bebeğe gerek kalmaz canım. doktora gittim ilaçlarımı yazdı yine klomen 50gr gecenkinde tek yumurtam vardı 21mm bu sefer ilacı değiştirelim dedim daha çok yumurta daha çok sans diye değiştirmedi doktorum. Tek olsun sağlıklı yumurta olsun diyor.nasip artik 29unda başlıcam iste ilacı kullanmaya nasipse 8mayis çatlatmak iğnesi 9mayis aşılama olacak

T Taktikyok canım valla su an harıl harıl arastiriyorum aşılama yaptiranlari. Siteden.ilk denemesinde tutanlarda çok tutmayanlarda .ama hepsinin ortak teşhisi stres olmicak inşaallah tuttururuz

Yok canim gelmedi daha bugün iğneyi vuruldukya sonra 16. Gunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…