- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 37
Valla sınav sonucumu açarken böyle heyecanlanmiyordum. Daha belli olmamisAaaa öyle düşünme.korkularimizdan öyle hissediyoruz..güzel düşün canım güzel olsun.sonucu ne zaman alicaksin
Valla umutlu bakamıyorum değerim çok düşük hiç normal gelmiyor. Kimyasal olur muhtemelenAaaa öyle düşünme.korkularimizdan öyle hissediyoruz..güzel düşün canım güzel olsun.sonucu ne zaman alicaksin
Hadi hayırlı haberler olur net sonuç alırsın inşaallah canım ikilemde kalmak çok yoruyor insaniValla sınav sonucumu açarken böyle heyecanlanmiyordum. Daha belli olmamis
Canım şimdi geldim hastaneden sağ yumurtalığımda bi kaç tane varmış sol yumurtalıkta sadece bi tane oluşmuş oda küçükmüş sağ tarafta bi tanesi çok dominant olmuş bu gün bi kez daha vurcam ganol-f i bu gece sabaha karşı ovitrelle çatlatma iğnesini vurulcam saat 5:30 da cuma günü aşılama için gitçem bakalım artık hakkımızda hayırlısı eğer tutmazsa bi kez daha denicem aşılama daha sonra tüp bebeğe geçicekmişiz canım sen naptınTmm canım haberleselim inşaallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin görüşmek uzere
Hayırlısı neyse o kuzum üzme kendini.biliyoruz herşeyin bi vakti var tedbir bizden takdir Allahtan.inşaallah yükselmiştir degerinValla umutlu bakamıyorum değerim çok düşük hiç normal gelmiyor. Kimyasal olur muhtemelen
Olumlu dusun olumlu olsun canim dualarimiz seninleValla sınav sonucumu açarken böyle heyecanlanmiyordum. Daha belli olmamis
İnşaallah tüp bebeğe gerek kalmaz canım. doktora gittim ilaçlarımı yazdı yine klomen 50gr gecenkinde tek yumurtam vardı 21mm bu sefer ilacı değiştirelim dedim daha çok yumurta daha çok sans diye değiştirmedi doktorum. Tek olsun sağlıklı yumurta olsun diyor.nasip artik 29unda başlıcam iste ilacı kullanmaya nasipse 8mayis çatlatmak iğnesi 9mayis aşılama olacakCanım şimdi geldim hastaneden sağ yumurtalığımda bi kaç tane varmış sol yumurtalıkta sadece bi tane oluşmuş oda küçükmüş sağ tarafta bi tanesi çok dominant olmuş bu gün bi kez daha vurcam ganol-f i bu gece sabaha karşı ovitrelle çatlatma iğnesini vurulcam saat 5:30 da cuma günü aşılama için gitçem bakalım artık hakkımızda hayırlısı eğer tutmazsa bi kez daha denicem aşılama daha sonra tüp bebeğe geçicekmişiz canım sen naptın
5 gunse ignedir canım idrarda köyü çıkmıştı o zaman benim5 gün oldu cnm iğnenin etkisidir büyük ihtimal
Teşekkürler canım Allah bizimle olsungurbet geçmiş olsun canım inşaallah adet gününde o değeri görürsün
H Hatticeee32 canım inşaallah güzel haberlerle gelirsin heyecanla bekliyorum
Ve bende bugün doktora gidiyorum bakalım ne diyecek klomene başlayacaktık bu ay hayırlısıyla
Aynen cnm ama o bile umut verdi5 gunse ignedir canım idrarda köyü çıkmıştı o zaman benim
Herşeyde verdir bir hayır cnm sabredelim inş gelecek bebişlerimizMaalesef kızlar 7.3 ten 3.8 e düştü :'(
Canım herşeyden bi hayır vardır.çok yıpratma kendini inşaallah bi dahaki aya olurMaalesef kızlar 7.3 ten 3.8 e düştü :'(
Resmen yüksekten cakildim. Hissetmistim terslik olduğunu zaten hayırlısı bakalım önümüzdeki maçlara bakacagizCanım herşeyden bi hayır vardır.çok yıpratma kendini inşaallah bi dahaki aya olur
Birde kist olduysa iki ay onu eritiriz artık. Adetim ne zaman gelir acaba tekrar baslasak. İğnenin etkisi geçmemiş demekkiResmen yüksekten cakildim. Hissetmistim terslik olduğunu zaten hayırlısı bakalım önümüzdeki maçlara bakacagiz
Hadi hayirlisi olsungurbet geçmiş olsun canım inşaallah adet gününde o değeri görürsün
H Hatticeee32 canım inşaallah güzel haberlerle gelirsin heyecanla bekliyorum
Ve bende bugün doktora gidiyorum bakalım ne diyecek klomene başlayacaktık bu ay hayırlısıyla
Yok canim gelmedi daha bugün iğneyi vuruldukya sonra 16. GunumHala gelmedi regl gelmediyse umidimiz var kuzum. Eger gelirsede takilma 1 ay sonra olsun ne olurki kendimizi bu kadar yipratmaya degmiyor. Bak benide esim sekteye ugratti bu ay hic umidim yok ama ne yapayim saglik olsun. Bosver eger kirmizi karti yersek mayista beraber yine deneriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?