Ben beklemedeyim canim bugün 16. GunSlm kızlar bismillah yine yeniden başlıyorum doktora gittim ilaçlarımı yazdı yine klomen 50gr bu sefer aşılama yaptircam nasipse.gecenkinde tek yumurtam vardı 21mm bu sefer ilacı değiştirelim dedim daha çok yumurta daha çok sans diye değiştirmedi doktorum. Tek olsun sağlıklı yumurta olsun diyor.nasip artik 29unda başlıcam klomene.sizler naptiniz? H Hatticeee32 @ogl-asmin
Maalesef kızlar 7.3 ten 3.8 e düştü :'(
Kız allah korusunHeyecanlı bir bekleyiş var ama pek olumlu bakamıyorum bebiş gidecek herhalde . İçime kötü şeyler doguyor
Kalbimiz seninle ins idrarda cikmiyordurYok canim gelmedi daha bugün iğneyi vuruldukya sonra 16. Gunum
Aaaa sebep neymiş peki ne en böyle ölüm yaniMaalesef kızlar 7.3 ten 3.8 e düştü :'(
Israr testinde negatif görünüyor canimKalbimiz seninle ins idrarda cikmiyordur
Ay yalnış yazmışım neden böyle olmus yazacaktimAaaa sebep neymiş peki ne en böyle ölüm yani
İnşaallah canım Rabbim en tez vakitte hepimize anne olmayı nasip etsinHadi hayirlisi olsun
Aaa canım çok üzüldüm hayrolsun inşaallah en tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin RabbimResmen yüksekten cakildim. Hissetmistim terslik olduğunu zaten hayırlısı bakalım önümüzdeki maçlara bakacagiz
Bilmiyorum doktora tekrar gideceğim kimyasal mı yoksa iğnenin değeri mı bilir heraldeAaaa sebep neymiş peki ne en böyle ölüm yani
Aynen kuzum araştır stres olmucak kesinlikle içini ferah tut canım nerde oturuyorsun canım hangi hastaneye gidiyon
Eskişehir canım özel ümit hastanesine gidiyorum sen?Aynen kuzum araştır stres olmucak kesinlikle içini ferah tut canım nerde oturuyorsun canım hangi hastaneye gidiyon
Hadi inşaallah canım senden güzel haberler alırız idrara takılma kan testi net sonucBen beklemedeyim canim bugün 16. Gun
Zor canım yasadigin uzulmemek elde değil.ama umutsuzluğa kapılmak yok kendini yıpratma cok aynen dediğin gibi diğer aylara bakacağızResmen yüksekten cakildim. Hissetmistim terslik olduğunu zaten hayırlısı bakalım önümüzdeki maçlara bakacagiz
Progestan kullaniyomuydun canım?eğer kullaniyoduysan bıraktıktan 2-3gun sonra geliyorBirde kist olduysa iki ay onu eritiriz artık. Adetim ne zaman gelir acaba tekrar baslasak. İğnenin etkisi geçmemiş demekki
Yok canım kullanmıyordum.Progestan kullaniyomuydun canım?eğer kullaniyoduysan bıraktıktan 2-3gun sonra geliyor
Inşallah canim ama benim umudun yok ya sık idrara çıkmaktan ve akıntısına başka belirti yok çünkü ağrım falan da yokHadi inşaallah canım senden güzel haberler alırız idrara takılma kan testi net sonuc
Canim benim ya hayırlIsı ya belki de sonuç yalnış çıkmıştır insallah bebeğin seni bekliyor durYok canım kullanmıyordum.
Yok canım ya umudum kalmadı kimyasal mı iğne mı onu merak ediyorum. Kasiklarim hala çok ağrıyor bebiş değilse nur topu gibi kist büyüttüm zaarCanim benim ya hayırlIsı ya belki de sonuç yalnış çıkmıştır insallah bebeğin seni bekliyor dur
Canim benim tu düşünme canim iyi düşün ki iyi olsunYok canım ya umudum kalmadı kimyasal mı iğne mı onu merak ediyorum. Kasiklarim hala çok ağrıyor bebiş değilse nur topu gibi kist büyüttüm zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?