- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 37
Gözler sende simdiHadi inşaallah canım senden güzel haberler alırız idrara takılma kan testi net sonuc
yok canim ya benim umudum kalmadı senden de olumsuz haberi alınca iyice hevesin kırılsın zaten belirti de yok olduğuna dair..Yok canım ya umudum kalmadı kimyasal mı iğn
Gözler sende simdi
Hayirlisi olsun canim beklemekten baska care yok. Ins hamissindirKızlar iğnenin 13.gunu karnım aciyo acayip şiş sanki 4 5 aylık bebek var içinde. Afedersiniz idrara sikistigimda kasiklarimda aşırı baskı ağrı oluyor. Kasiklarim agriyo normaldede batmalar oluyo sağa sola dönerken kramplar giriyo çok acıyor sağlı sollu :) göğüslerim zaten patlama derecesine geldi o denli şiş ucu çok acıyor dokanamiyorum üzerine yatamiyorum belimede 2 gündür ağrı giriyor idrara sık çıkımaya basladim acaba bebişim geldimi yoksa psikolojik mi bilemedim aslında cokta takmamaya calisiyorum ama işte
İnşallah canım sağolHayirlisi olsun canim beklemekten baska care yok. Ins hamissindir
İzmirdeyim canım tepecik Doğum hastanesine gidiyorumEskişehir canım özel ümit hastanesine gidiyorum sen?
Canım illa miden bulancak goguslerin davul gibi olacak kasiklarin batacak diye bi kanun yok.ben oğluna hamile kaldigimda hiçbir belirtim yoktu bi belim ağrıyordu onuda adetinin geleceğine yormustum goguslerim falan hatırlamıyorum yani öyle kötü derecede agridigini.herşeyin hayırlısı.çok gaza gelmicez çokta umutsuz olmicaz sanırım akışına bırakmak en dogrusuInşallah canim ama benim umudun yok ya sık idrara çıkmaktan ve akıntısına başka belirti yok çünkü ağrım falan da yok
Çok kendini dinleme canım elimizde değil biliyorum ama kafaları başka şeylere odaklamaliyiz olumsuz olunca yikimida kotu oluyor.inşaallah vardır bebisin az kalmis zaten az daha sabirİnşallah canım sağol
İnşaallah yoktur öyle bisi..hatice ya benimde aklıma takıldı ben bu gün gittiğimde doktor ultrason muayenesi yapmadı ilaç yazdı biraz konuştuk aşılama sureci hakkında sonra çıktım kist falan varsa var olsaydı adetim mi gelmezdiki Dr dan sogucam simdiYok canım ya umudum kalmadı kimyasal mı iğne mı onu merak ediyorum. Kasiklarim hala çok ağrıyor bebiş değilse nur topu gibi kist büyüttüm zaar
Uzulme kuzum burda zaten birimiz yok umudu olan. hepimiz dokuluyoruz. Bir dokun bin ahh isit herkezden. Paylasarak azaltmaya calisiyoruz. Destek oluyoruz birbirimizeKızlar doktordan geldim uzunca bi süre ağladım dua ettim bu ay sol yumurtalıkta çikolata kisti sağ yumurtalıkta 4tane kist varmış bide bende haşimato tiroidi var bilmiyorum umudum yok ama yinede doktorun verdiği ilacı kullanacağım onuda hiç duymadım zaten Letu 2.5mg haftaya perşembe randevum var
Umutsuzluk olmaz kistelerine gore vermiştir ilaclari Dr.tedbir bizden takdir Allahtan sen derdine deva ara gerisini Allaha bırak canım.yılmak yok yoruluruz arada ama yola devammmKızlar doktordan geldim uzunca bi süre ağladım dua ettim bu ay sol yumurtalıkta çikolata kisti sağ yumurtalıkta 4tane kist varmış bide bende haşimato tiroidi var bilmiyorum umudum yok ama yinede doktorun verdiği ilacı kullanacağım onuda hiç duymadım zaten Letu 2.5mg haftaya perşembe randevum var
Ben calisiyorum canim arada menepozlu karilar gibi ates basiyo beni. Sen nasilsinKızlar nasılsınız napiyorsunuz
Evde hafif agrili zaman geçiriyorum . Allahtan kızım oyalıyor beniBen calisiyorum canim arada menepozlu karilar gibi ates basiyo beni. Sen nasilsin
Yaa ne guzel kizinda var bak. Bizde oda yokEvde hafif agrili zaman geçiriyorum . Allahtan kızım oyalıyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?