Nisa'n ayı klomen kullananlar buraya

Kızlar iğnenin 13.gunu karnım aciyo acayip şiş sanki 4 5 aylık bebek var içinde. Afedersiniz idrara sikistigimda kasiklarimda aşırı baskı ağrı oluyor. Kasiklarim agriyo normaldede batmalar oluyo sağa sola dönerken kramplar giriyo çok acıyor sağlı sollu :) göğüslerim zaten patlama derecesine geldi o denli şiş ucu çok acıyor dokanamiyorum üzerine yatamiyorum belimede 2 gündür ağrı giriyor idrara sık çıkımaya basladim acaba bebişim geldimi yoksa psikolojik mi bilemedim aslında cokta takmamaya calisiyorum ama işte

Hayirlisi olsun canim beklemekten baska care yok. Ins hamissindir

Inşallah canim ama benim umudun yok ya sık idrara çıkmaktan ve akıntısına başka belirti yok çünkü ağrım falan da yok
Canım illa miden bulancak goguslerin davul gibi olacak kasiklarin batacak diye bi kanun yok.ben oğluna hamile kaldigimda hiçbir belirtim yoktu bi belim ağrıyordu onuda adetinin geleceğine yormustum goguslerim falan hatırlamıyorum yani öyle kötü derecede agridigini.herşeyin hayırlısı.çok gaza gelmicez çokta umutsuz olmicaz sanırım akışına bırakmak en dogrusu

Yok canım ya umudum kalmadı kimyasal mı iğne mı onu merak ediyorum. Kasiklarim hala çok ağrıyor bebiş değilse nur topu gibi kist büyüttüm zaar
İnşaallah yoktur öyle bisi..hatice ya benimde aklıma takıldı ben bu gün gittiğimde doktor ultrason muayenesi yapmadı ilaç yazdı biraz konuştuk aşılama sureci hakkında sonra çıktım kist falan varsa var olsaydı adetim mi gelmezdiki Dr dan sogucam simdi

Kızlar doktordan geldim uzunca bi süre ağladım dua ettim bu ay sol yumurtalıkta çikolata kisti sağ yumurtalıkta 4tane kist varmış bide bende haşimato tiroidi var bilmiyorum umudum yok ama yinede doktorun verdiği ilacı kullanacağım onuda hiç duymadım zaten Letu 2.5mg haftaya perşembe randevum var

Uzulme kuzum burda zaten birimiz yok umudu olan. hepimiz dokuluyoruz. Bir dokun bin ahh isit herkezden. Paylasarak azaltmaya calisiyoruz. Destek oluyoruz birbirimize

Umutsuzluk olmaz kistelerine gore vermiştir ilaclari Dr.tedbir bizden takdir Allahtan sen derdine deva ara gerisini Allaha bırak canım.yılmak yok yoruluruz arada ama yola devammm

Kızlar merhaba ben bu ay ilk defa günde bir tane klomen içtim. Görünürde bir sıkıntı yoktu hormonlarda sekiz ay olmayınca doktor klomen verdi. Yarın kontrolüm var. Ama bugün şeffaf beyaz akıntım var hafif de kaşık ağrısı sizde de oldu mu. Bi de Nisan ayında açılmış konu. Bütün yazışmayı okuyamadım Nisanda kullanıp hamile kalan var mı acaba

İyi akşamlar arkadaşlar benim 2.ay klomen serüvenimde malesef başarısız oldu bugün kan baktırdık 0.1 çıktı yarın tekrar gidicem yine klomene başlıycaz sizde durumlar nasıl varmı kimsede bi gelişme?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…