Nisa'n ayı klomen kullananlar buraya

Yaa ne guzel kizinda var bak. Bizde oda yok allah bagislasin
Sağol canim
Benim çatlama ignesinden sonra 16. Günüm bitti bugün. Bakalım yarın neler bekliyor beni

canım yumurtanın çatlamış olabilir şeffaf akintin olduysa.ilaç hormonları etkilediği içinde olabilir.

canım yumurtanın çatlamış olabilir şeffaf akintin olduysa.ilaç hormonları etkilediği içinde olabilir.
İnş öyledir çünkü kist olacak diye korkuyorum . Aslında kendim takip ederken yumurtlamamı. Ovülasyon testinde böyle çift çizgi çıktığı zamana yakım hafif kasık ağrım olurdu biraz akıntı. Ama bugün adetten itibaren 11. Gün biraz erken geldi. Takip yaptığım Önceki üç ayda 13. 14 ve 15. Günlere denk gelmişti çift çizgi. İlk defa kullandığım İçin hem stresli hem de heyecanlıyım hakkımızda hayırlısı

Bi de doktor anlıyor değil mi çatlayıp çatlamadığını yarın gidince anlar mı. Ultrasonla karından mı bakıyor yumurtalara

Iyi aksamlar canim konu bu ay acildi dolayisi ile daha yeni sonuclari almaya basladik. Henuz hamilelik haberi kimseden cikmadi ama ins hepimiz hamile kaliriz. Klomen herkez gunde 2 tane iciyor. sen neden bir ictin bilmiyorum.

Iyi aksamlar canim konu bu ay acildi dolayisi ile daha yeni sonuclari almaya basladik. Henuz hamilelik haberi kimseden cikmadi ama ins hepimiz hamile kaliriz. Klomen herkez gunde 2 tane iciyor. sen neden bir ictin bilmiyorum.
İnşallah herkes güzel haber verir bana da umut olur. Evet doktor bazen istenmeyecek şekilde büyük olması da olumlu olmuyor . İlk bi tepkisine bakalım belki de yeterli gelir dedi. Yani bilmiyorum adetlerim genel olarak düzenli hormonlarda sorun yoktu . Yani mantıken diyorum zAten yumurtlamam gerçekleşiyorsa bir doz bile yeterli gelmeli diye ama herkesin iki tane kullanması beni de düşündürüyor

Hadi yaaa hayirlisi. Benimde ikincisi bu ay. ama benimde umidim yok. 3. De yin3 ayni seylerimi tekrar edicez yaa

Bi de doktor anlıyor değil mi çatlayıp çatlamadığını yarın gidince anlar mı. Ultrasonla karından mı bakıyor yumurtalara
Bildiğim kadarıyla anlıyor doktor evet karından bakıyor bana idrara sıkışık ol dedi hatta bekletti sikismam için.net görüyormuş yumurtayı. ben gecen ay klomenli tedavi gördüm tek yumurtaydi 21mm iğneyle catlatti.olmadı maalesef.bu ay tekrar klomenle baslicam tedaviye aşılama olacak nasipse.inşaallah Rabbim hepimize nasip eder bebislerimizi

Amiiin inş. Bende o zaman duruma göre sıkışık gideyim. Alttan Muayeneden aonra benim ağrım oluyor çünkü yumurtaya dokunuyor sonuçta belki de zarar veriyordur ultrason en iyisi karından bakılması bence de

Uzulme kuzum burda zaten birimiz yok umudu olan. hepimiz dokuluyoruz. Bir dokun bin ahh isit herkezden. Paylasarak azaltmaya calisiyoruz. Destek oluyoruz birbirimize
İşte bende paylaşıp en azından azaltmak istedim canım

Umutsuzluk olmaz kistelerine gore vermiştir ilaclari Dr.tedbir bizden takdir Allahtan sen derdine deva ara gerisini Allaha bırak canım.yılmak yok yoruluruz arada ama yola devammm
Bu kistler çokta önemli değil diyor doktorum madem önemli değil neden bebek Yok bilmiyorum işte tek tutunacak dalımız Rabbimiz

Amiiin inş. Bende o zaman duruma göre sıkışık gideyim. Alttan Muayeneden aonra benim ağrım oluyor çünkü yumurtaya dokunuyor sonuçta belki de zarar veriyordur ultrason en iyisi karından bakılması bence de
İnşaallah güzel sonuçlar alırsın canım.her doktorun farklı yöntemi oluyor benimki boyle yaptı yani.

Bu kistler çokta önemli değil diyor doktorum madem önemli değil neden bebek Yok bilmiyorum işte tek tutunacak dalımız Rabbimiz
Sabir lazim canım bolca da dua buda bizim sinavimiz iste.inşaallah mutlu haberler de paylasacagiz..güzel düşünelim birazda akışına bırakalım yoksa çok yipraniyoruz

Stres kafaya takmakta olmaması için başlı başına bi sebep.bende ve esimde hicbir sorun yok ama olmuyor doktorun her gittiğimde dediği şey stres üzüntü yok diyor her defasında.o yüzden akışına bırak tedavi nede devam et canım kendini yıpratma yani neden neden neden diye sormakla

İyidir canım sen naptin asil nasıl gidiyor surec
Cok hafif adet sancısı gibi oluyor arada 5 dakika sürüyor sonra geçiyor a kintim var her seferinde tuvalete gittiğimde regl oldum sanıyorum sık idrara çıkma gogus ucu acimasi var. Yani adet belirtileri canim ha birde bıkkınlık uyku hali. Esniyorum devamlı ama uyuyamiyorum . Ağrı geldiğinde bacaklarima vuruyor. Beklemedeyim bakalim

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim Rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…