Bugün kırmızılardan gelen giden yoktur inşaallah canımCok hafif adet sancısı gibi oluyor arada 5 dakika sürüyor sonra geçiyor a kintim var her seferinde tuvalete gittiğimde regl oldum sanıyorum sık idrara çıkma gogus ucu acimasi var. Yani adet belirtileri canim ha birde bıkkınlık uyku hali. Esniyorum devamlı ama uyuyamiyorum . Ağrı geldiğinde bacaklarima vuruyor. Beklemedeyim bakalim
Şu ana kadar kırmızılar yok bakalım canim. Bugün ne olacak bilmiyorum ağrım da yokBugün kırmızılardan gelen giden yoktur inşaallah canım
Sifirlandigini adetin geldi mı canimİyi akşamlar arkadaşlar benim 2.ay klomen serüvenimde malesef başarısız oldu bugün kan baktırdık 0.1 çıktı yarın tekrar gidicem yine klomene başlıycaz sizde durumlar nasıl varmı kimsede bi gelişme?
Test yaptınmı cnmŞu ana kadar kırmızılar yok bakalım canim. Bugün ne olacak bilmiyorum ağrım da yok
Dün sabah idrar testi yaptım canim negatif diTest yaptınmı cnm
Inşallah canim benimKızlar eşim siteyi yasakladığı için göremedim kaçak giriyorum:) çünkü bebeği tamamen silip rahatlamamiz lazım sanırım. Beyinden gitmedikce ne iğne ne hap hiçbiri faydalı olmayacak. Benim ağrılar devam ediyor kistler var sanırım soğan suyuna başladım inşallah adetle eritip atarım.
Hayırlı haberler alırız inş benim iki gündür midem çok kötüDün sabah idrar testi yaptım canim negatif di
Ins canimKızlar eşim siteyi yasakladığı için göremedim kaçak giriyorum:) çünkü bebeği tamamen silip rahatlamamiz lazım sanırım. Beyinden gitmedikce ne iğne ne hap hiçbiri faydalı olmayacak. Benim ağrılar devam ediyor kistler var sanırım soğan suyuna başladım inşallah adetle eritip atarım.
Inşallah canim insallah eslerimize güzel haberler veririzHayırlı haberler alırız inş benim iki gündür midem çok kötü
Gunaydin canim sana umit vermek icin soylemiyorum ama ben gecen ay ignenin tam 16. Gununde regl olmustum. Benim regl duzenli. Normalde gelmesi gerek seninde. ama idrar negatif kafam karisti. Ins umit ediyorumki test bozuk yada idrarda cikmiyordurŞu ana kadar kırmızılar yok bakalım canim. Bugün ne olacak bilmiyorum ağrım da yok
Bugün 17.Günüm canim. Benimde negatif çıkınca umudumu kaybettim doğrusu. Normalde adetlerin düzenli değil benim klomen ve progestan kullanarak 3 n ayda hamile kalmıştım kızıma. 1 ay klomen ve progestan kullandım geçen ay. Bu ay da klomen ve catlatma ignesi vuruldum ışte buğu 17. Gün beklemedeyim yaniGunaydin canim sana umit vermek icin soylemiyorum ama ben gecen ay ignenin tam 16. Gununde regl olmustum. Benim regl duzenli. Normalde gelmesi gerek seninde. ama idrar negatif kafam karisti. Ins umit ediyorumki test bozuk yada idrarda cikmiyordur
Hayirlisi olsun canim. Beklemekten baska care yok. Benimde ignenin 10. Gunu bugun ancak hic umidim yok bu ay. Nasip bakalimBugün 17.Günüm canim. Benimde negatif çıkınca umudumu kaybettim doğrusu. Normalde adetlerin düzenli değil benim klomen ve progestan kullanarak 3 n ayda hamile kalmıştım kızıma. 1 ay klomen ve progestan kullandım geçen ay. Bu ay da klomen ve catlatma ignesi vuruldum ışte buğu 17. Gün beklemedeyim yani
Hayirlisi tatlım insallah bebeklerimiz gelmistirHayirlisi olsun canim. Beklemekten baska care yok. Benimde ignenin 10. Gunu bugun ancak hic umidim yok bu ay. Nasip bakalim
Benim eşimde kızıyor canım o evde yokken giriyorum geneldeKızlar eşim siteyi yasakladığı için göremedim kaçak giriyorum:) çünkü bebeği tamamen silip rahatlamamiz lazım sanırım. Beyinden gitmedikce ne iğne ne hap hiçbiri faydalı olmayacak. Benim ağrılar devam ediyor kistler var sanırım soğan suyuna başladım inşallah adetle eritip atarım.
Canım sen iğnenin kacinci günü test yapmıştin benim yarın 15.gun idrar testi yapsam mı acaba iğnenin etkisi gecmismidir ovitrellede 12. Gün pozitifti ama iğnenin etsiymis choriomon çatlama iğnesinin etkisi ne zaman geçer acaba yarın test yapsam mı acabaSifirlandigini adetin geldi mı canim
Evet bugün adet günümdü ve hiç sekmez bu sabah adet oldum adetin 3. Günü klomene başlıycam bundan öncekilerde 5. Gün başlıyoduk bu sefer 3. gün başlıycaz yumurtalar büyüyünce yine çatlatma iğnesi olcam şafak yeniden başlıyo sayalım bakalımSifirlandigini adetin geldi mı canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?