Ahhh ahhh o göreve gitmeler zaten bitmiyor bende adetimin 2.günü doktora gidiyorum eşim arıyor yumurta zamanı yokum görev çıktı 2aydır nasip olmuyordu bu ay çok şükür ovulasyondan sonra ki hafta göreviBen nisanda klomen kullandim da ne oldu tam catlatma ignesi verdi doktor hersey cok iyi bu ay cok farklisin dedi ama malesef eşim dün 10 günlük goreve gitti
İnsaallah bebeginin etkisidir.Ay kız iyi dayaniyon çıkar artik kanda ne zaman baktircanCok hafif adet sancısı gibi oluyor arada 5 dakika sürüyor sonra geçiyor a kintim var her seferinde tuvalete gittiğimde regl oldum sanıyorum sık idrara çıkma gogus ucu acimasi var. Yani adet belirtileri canim ha birde bıkkınlık uyku hali. Esniyorum devamlı ama uyuyamiyorum . Ağrı geldiğinde bacaklarima vuruyor. Beklemedeyim bakalim
Ayyy canim ins yaaaaa birimiz bari guzel haber verelim. hadi sen baslat insKızlar test yaptım şimdi çok çok silik belirsiz çıktı ama sonradan kayboldu çizgi. Esim de farketti hatta çizgiyi. Test bozuktu herhalde
Inşallah canim yaAyyy canim ins yaaaaa birimiz bari guzel haber verelim. hadi sen baslat ins
Adet gunum de geçsin de o zaman baktirayim diye düşünüyorum. Normalde 30 unda diye hesap kadin ama bakalım .İnsaallah bebeginin etkisidir.Ay kız iyi dayaniyon çıkar artik kanda ne zaman baktircan
Bende adet gunum gecmeden idrar bile yapmayacagimAdet gunum de geçsin de o zaman baktirayim diye düşünüyorum. Normalde 30 unda diye hesap kadin ama bakalım .
Ben nisan 5de iğne olmuştum 20sinde kan tahliline çağırmıştı doktorum.15gun sonra yapılıyor kan testi diye biliyorum canımAmma acabalamışım
Test yaptım da biraz önce gölge gibi ama c çizgisinin dibinde bi çizgi var bilemedim kafam karıştı birbirine çok yakınlar acaba test bozuk muBen nisan 5de iğne olmuştum 20sinde kan tahliline çağırmıştı doktorum.15gun sonra yapılıyor kan testi diye biliyorum canım
Ya ben bu ay cok farkliymisim doktorum resmen rahim bebek bekliyor dedi herseyi uygun ve olgunlasmis 2 yumurtam varmis ama malesef yok yani eşim o kadar üzgünüm kiAhhh ahhh o göreve gitmeler zaten bitmiyor bende adetimin 2.günü doktora gidiyorum eşim arıyor yumurta zamanı yokum görev çıktı 2aydır nasip olmuyordu bu ay çok şükür ovulasyondan sonra ki hafta görevi
Saglik olsun canimKızlar igneden 18.gun de adet olunabiliyormus ben bunu gördüm. Bugün adet oldum kızlar hayırlısı buymuş nasip degilmis
Yok canım kan testi için 15gun dedi Dr.o testte bozuk olabilir.dibinde çizgi olmaması gerekTest yaptım da biraz önce gölge gibi ama c çizgisinin dibinde bi çizgi var bilemedim kafam karıştı birbirine çok yakınlar acaba test bozuk mu
üzülme canım yıpratma kendini. Zamanı değilmiş demekki.inşaallah bi dahaki aya.Kızlar igneden 18.gun de adet olunabiliyormus ben bunu gördüm. Bugün adet oldum kızlar hayırlısı buymuş nasip degilmis
Selam canım konuyu açan benim hamile kalmaya çabalıyoruz daha sonuç olarak belirli olan Hatice var onunda beta düştü şuan beklemekteyiz . Benim 26 . Günüm . Mayıs 4-5 gibi regli tarihim klomen içtim sadece ben çatlama iğnesi felan vurmadım bakalım kismet .Kızlar merhaba ben bu ay ilk defa günde bir tane klomen içtim. Görünürde bir sıkıntı yoktu hormonlarda sekiz ay olmayınca doktor klomen verdi. Yarın kontrolüm var. Ama bugün şeffaf beyaz akıntım var hafif de kaşık ağrısı sizde de oldu mu. Bi de Nisan ayında açılmış konu. Bütün yazışmayı okuyamadım Nisanda kullanıp hamile kalan var mı acaba
Bende kaç gündür girmedi. Yavru hakkı adam takma aman sabredeceğiz .şuan sonuç ne senin düşmüş mü beta hcg öle olsa bile tutmuş kuzu öyle düşün sıkma rahat olKızlar eşim siteyi yasakladığı için göremedim kaçak giriyorum:) çünkü bebeği tamamen silip rahatlamamiz lazım sanırım. Beyinden gitmedikce ne iğne ne hap hiçbiri faydalı olmayacak. Benim ağrılar devam ediyor kistler var sanırım soğan suyuna başladım inşallah adetle eritip atarım.
Canm 12.gün yumurta büyüklüğünü 13 mm ölçtü senin ki kaçtı. Sence normal mi. Bi de günde bir tane içtim sen ne kadar süre kullandınSelam canım konuyu açan benim hamile kalmaya çabalıyoruz daha sonuç olarak belirli olan Hatice var onunda beta düştü şuan beklemekteyiz . Benim 26 . Günüm . Mayıs 4-5 gibi regli tarihim klomen içtim sadece ben çatlama iğnesi felan vurmadım bakalım kismet .
İnş bu ay olur herkesin. Senin de baya az kalmış . Benim tekrar kontrolüm var duruma göre çatlatma vuracak ya da vurmayacak bakalım jayırlısıSelam canım konuyu açan benim hamile kalmaya çabalıyoruz daha sonuç olarak belirli olan Hatice var onunda beta düştü şuan beklemekteyiz . Benim 26 . Günüm . Mayıs 4-5 gibi regli tarihim klomen içtim sadece ben çatlama iğnesi felan vurmadım bakalım kismet .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?