Nisa'n ayı klomen kullananlar buraya

Ben nisanda klomen kullandim da ne oldu tam catlatma ignesi verdi doktor hersey cok iyi bu ay cok farklisin dedi ama malesef eşim dün 10 günlük goreve gitti
Ahhh ahhh o göreve gitmeler zaten bitmiyor bende adetimin 2.günü doktora gidiyorum eşim arıyor yumurta zamanı yokum görev çıktı 2aydır nasip olmuyordu bu ay çok şükür ovulasyondan sonra ki hafta görevi

İnsaallah bebeginin etkisidir.Ay kız iyi dayaniyon çıkar artik kanda ne zaman baktircan

Ben nisan 5de iğne olmuştum 20sinde kan tahliline çağırmıştı doktorum.15gun sonra yapılıyor kan testi diye biliyorum canım
Test yaptım da biraz önce gölge gibi ama c çizgisinin dibinde bi çizgi var bilemedim kafam karıştı birbirine çok yakınlar acaba test bozuk mu

Ahhh ahhh o göreve gitmeler zaten bitmiyor bende adetimin 2.günü doktora gidiyorum eşim arıyor yumurta zamanı yokum görev çıktı 2aydır nasip olmuyordu bu ay çok şükür ovulasyondan sonra ki hafta görevi
Ya ben bu ay cok farkliymisim doktorum resmen rahim bebek bekliyor dedi herseyi uygun ve olgunlasmis 2 yumurtam varmis ama malesef yok yani eşim o kadar üzgünüm ki

Kızlar igneden 18.gun de adet olunabiliyormus ben bunu gördüm. Bugün adet oldum kızlar hayırlısı buymuş nasip degilmis

Test yaptım da biraz önce gölge gibi ama c çizgisinin dibinde bi çizgi var bilemedim kafam karıştı birbirine çok yakınlar acaba test bozuk mu
Yok canım kan testi için 15gun dedi Dr.o testte bozuk olabilir.dibinde çizgi olmaması gerek

Zamanı varmış demek ki. Sabah doktoru aradım pazartesi günü randevu aldım. Adetinin 4 . Günü gel dedi normalde 3. Gün çağırıyordu geçen ay da 4. Günü gittiğimde alttan muayene etmişti rahime rahat bakabilmek için. Bu ay da oyle olacak sanirsam . Ben dün akşam anladım zaten adet olacağımı baş ağrım tuttu kasimin üstü ağrıdı. Normalde adet olacağıma yakın 1 yada 2 gün önce baş ağrım tutuyordu . Adetinin 29. Günü oldum iğnenin 18. Günü . Hesapladigimdan 2 gün once yani

Selam canım konuyu açan benim hamile kalmaya çabalıyoruz daha sonuç olarak belirli olan Hatice var onunda beta düştü şuan beklemekteyiz . Benim 26 . Günüm . Mayıs 4-5 gibi regli tarihim klomen içtim sadece ben çatlama iğnesi felan vurmadım bakalım kismet .

Bende kaç gündür girmedi. Yavru hakkı adam takma aman sabredeceğiz .şuan sonuç ne senin düşmüş mü beta hcg öle olsa bile tutmuş kuzu öyle düşün sıkma rahat ol

Canm 12.gün yumurta büyüklüğünü 13 mm ölçtü senin ki kaçtı. Sence normal mi. Bi de günde bir tane içtim sen ne kadar süre kullandın

İnş bu ay olur herkesin. Senin de baya az kalmış . Benim tekrar kontrolüm var duruma göre çatlatma vuracak ya da vurmayacak bakalım jayırlısı

Benimde genatal bölgenin üstü batıyor devamlı birşey adet olucam gibi . Kızlar ben ovulasyon testi aldım 30 adet. Bu ay olmaz diye düşünüyorum neden bilmiyorum . Ama ful şeffaf akıntı iç çamaşırım ıslanıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…