benim adetin 5. Günü günde iki tane içtim . 12.gün 14 mm normal seviye 16-17 mm doktor yavaş gelişiyor ama yine kötü bir rakam değil dedi bir adet oluştu sağ taraftaCanm 12.gün yumurta büyüklüğünü 13 mm ölçtü senin ki kaçtı. Sence normal mi. Bi de günde bir tane içtim sen ne kadar süre kullandın
Anladım canım . Bana da gelecek ay olmadı iki tane içersin dedi de acaba yetersiz mi oldu diye düşündüm. 18 olması normal diye biliyorum ben ama zafen genelde çatlamam 15 16 gün oluyor o zamana kadar 18 olur belkiHayıt suyu içiyorum testere dişli içiyorum . Ver gazı
benim adetin 5. Günü günde iki tane içtim . 12.gün 14 mm normal seviye 16-17 mm doktor yavaş gelişiyor ama yine kötü bir rakam değil dedi bir adet oluştu sağ tarafta
Arkadaşım 17 mm aşılama yaptırdı CAnım 9 aylık bebeği var şuan . Bence bana diğer ay başka hap bir hap vericek klomenden daha etkili ama sen 2 tane içince belki daha yüksek olur bilemeyiz .Anladım canım . Bana da gelecek ay olmadı iki tane içersin dedi de acaba yetersiz mi oldu diye düşündüm. 18 olması normal diye biliyorum ben ama zafen genelde çatlamam 15 16 gün oluyor o zamana kadar 18 olur belki
Anladım canım. Serephone mi acaba . Bende şu an üç yumurta gözüküyor ama diğer ikisi küçük. iki tane içince daha iyi olma ihtimali var tabi inş gerek kalmaz bu ay olurArkadaşım 17 mm aşılama yaptırdı CAnım 9 aylık bebeği var şuan . Bence bana diğer ay başka hap bir hap vericek klomenden daha etkili ama sen 2 tane içince belki daha yüksek olur bilemeyiz .
Geçmiş olsun canım. Her şeyin başı stres maalesefKIzlar selam acilden geliyorum 3 gündür kalp çarpıntım vardı ? EKG kan idrar felan verdim . Şeker gebelik idrar bakteri felan baktı . Gebelik 0.01 çıktı buğün 26. Gün . İdrar enfeksiyonu varmış yaygın bir şekilde antibiyotik verdi . Kalpte sıkıntı YÖK sinirden stresten olur dedi .
KIzlar selam acilden geliyorum 3 gündür kalp çarpıntım vardı ? EKG kan idrar felan verdim . Şeker gebelik idrar bakteri felan baktı . Gebelik 0.01 çıktı buğün 26. Gün . İdrar enfeksiyonu varmış yaygın bir şekilde antibiyotik verdi . Kalpte sıkıntı YÖK sinirden stresten olur dedi .
Canim gecmis olsun. Antibiyotik nasil verdi gebelik olursa ne olacakKIzlar selam acilden geliyorum 3 gündür kalp çarpıntım vardı ? EKG kan idrar felan verdim . Şeker gebelik idrar bakteri felan baktı . Gebelik 0.01 çıktı buğün 26. Gün . İdrar enfeksiyonu varmış yaygın bir şekilde antibiyotik verdi . Kalpte sıkıntı YÖK sinirden stresten olur dedi .
KuZum 26. Günüm buğün gebeliğe baktı 0.01 beta hcg yani gebelik Yok . Ondan verdi zatenCanim gecmis olsun. Antibiyotik nasil verdi gebelik olursa ne olacak
Saglik olsun canim hepimiz obur aya kaldik bu gidisle. Birimizde guzel haber vermiyoruzki biraz umitlenip senlenelimKuZum 26. Günüm buğün gebeliğe baktı 0.01 beta hcg yani gebelik Yok . Ondan verdi zaten
KuZum ben bu ay pek ümitli değildim zaten . Doktora gidiyorum muane oluyorum enfeksiyon kapıyorum harelde hemen rahatsızlanıyorum . Şu antibiyotik tedavisi olayım da iyice temizlensin iç dış adet olunca başlarız artıkın ilk tedavide sonuç olan olasılığı çok düşük zaten . Birde kolumu yaktım sabah .Saglik olsun canim hepimiz obur aya kaldik bu gidisle. Birimizde guzel haber vermiyoruzki biraz umitlenip senlenelim
YaaaaaaKuZum ben bu ay pek ümitli değildim zaten . Doktora gidiyorum muane oluyorum enfeksiyon kapıyorum harelde hemen rahatsızlanıyorum . Şu antibiyotik tedavisi olayım da iyice temizlensin iç dış adet olunca başlarız artıkın ilk tedavide sonuç olan olasılığı çok düşük zaten . Birde kolumu yaktım sabah .
Ayyy inşaallah öbür aya kuzum ya üzülme belkide hayırlısı bu olduğu için Rabbim nasip etmedi bu ay ben öyle olduğu zaman böyle düşünüyorumYa ben bu ay cok farkliymisim doktorum resmen rahim bebek bekliyor dedi herseyi uygun ve olgunlasmis 2 yumurtam varmis ama malesef yok yani eşim o kadar üzgünüm ki
Evet canım verdi bende dun başladım klomene.progestan i catlatma igmesinden bi kaç gün sonra kullanmaya basliyoruzKızlar klomen kullanırken size de doktor progestron ilacı verdi mi
Cevap verdiğin için teşekkür ederim canım. Aslında bende hormonlarda sorun yoktu olmasa bile veriyorlar demi . Bi de vajinal yoldan dedi sizde de mi öyle. Bu ilk ay inş ilk ve son olurEvet canım verdi bende dun başladım klomene.progestan i catlatma igmesinden bi kaç gün sonra kullanmaya basliyoruz
Bebisin güzelce sıkıca rahime tutunmasi için veriyor benimde hormonlardan sıkıntı yokken verdi.ama ben agiz dan aliyordum 8saatte 1.baya yan etki yapiyo canım bende öyle oldu yazan yan etkilerin %80nini yaşadım.Cevap verdiğin için teşekkür ederim canım. Aslında bende hormonlarda sorun yoktu olmasa bile veriyorlar demi . Bi de vajinal yoldan dedi sizde de mi öyle. Bu ilk ay inş ilk ve son olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?