Nisa'n ayı klomen kullananlar buraya

Cevap verdiğin için teşekkür ederim canım. Aslında bende hormonlarda sorun yoktu olmasa bile veriyorlar demi . Bi de vajinal yoldan dedi sizde de mi öyle. Bu ilk ay inş ilk ve son olur
Vajinal yoldan kullananlarda çok doktora kalmis oluyor sanırım nasıl kullanilacagi

Vajinal yoldan kullananlarda çok doktora kalmis oluyor sanırım nasıl kullanilacagi
Anladım canım sanırım yan etkileri en az vajinal yoldanmış biraz bakındım da şimdi belki ondan demiştir. İlk ay olduğu İçin bi yanım ümitli bit yanım değil ilk ayda hamile kalan çok az kişi okudum

Catlatma iğnesinin 17.gunu bugün ovulasyon testi yaptım böyle çıktı gebeliğini ovu testi ile öğrenenler varmış acaba bende bisiler varmıdır

Catlatma iğnesinin 17.gunu bugün ovulasyon testi yaptım böyle çıktı gebeliğini ovu testi ile öğrenenler varmış acaba bende bisiler varmıdır Eki Görüntüle 1989332
Bence hamilesin canim gozun aydin. Cunki degilsen cizgi filan cikmiyo. Bu simdi yeni diye belirgin degil. Gunden gune belirginlesir. Ignenin etkisi degil cunki ben gecen ay 12. Gunumde ve 15. Gunumde yapmistim tek cizgiydi ve nitekim hamile drgildim. Cok sevindimmmm ayyy hadi sonunda birimiz bari bu haberi verelim. Haaa bu gebelik testi degilmi? Ben gebelik testi sandim

Gebelik değil kuzum ovulasyon testi iğnenin 17. Günü daha gelen giden yok bakalm öteki iğneler de hep 17. Gün geldi kırmızılar ovitrelle idi öteki iğneler bu iğnenin ismi choriomon ilk defa bu iğneden oldum bebek yoksa adet ne zaman gelir bilmm batta ayın 3 ünde bakalim

Kizlar slm bende yarın başlıyorum klomene insallah rabbim her isteyene nasip eder hayırlı evlatlar bizede

Doktor banada günde 1 tane iç dedi bişey sorcam kizlar bu ilacı her gun aynı saattemi alcaz bana bişey demedi bide adet bitmesini gerekiyor bana 5 gün basla dedi ama hala adet oluyorum nasıl anlamadım bi anlatirmisiniz zahmet olmazsa

Canm hayırlı olsun tedavin. Bende günde bir tane içtim. Hormon hapı olduğu İçin aynı saatte içmeye özen gösterdim . Adet bitse de bitmese de beşinci gün başlıyorsun . Benim de normalde beş gün sürmez ama beşinci gün başla dedi

Çok saol canim bide tok karnına içiliyor demi ben biraz fazla kanamam vardı doktoru mu iyi dinleyemedim de

Herşey Allahtan canım belli olmaz benimde ilk ay olmadı.bu ayda aşılama yaptircam inşallah hepimizin kucağı dolar

Anladim canim hayirlisi ins hamissindir. Benim gecen ay ignenin 16. Gununde gelmisti. Benimde gecen ay regl 5 indeydi. Bu ay 3 unde olmam gerek. Hakkimizdan hayirlisi olsun

Ayyy inşaallah öbür aya kuzum ya üzülme belkide hayırlısı bu olduğu için Rabbim nasip etmedi bu ay ben öyle olduğu zaman böyle düşünüyorum
Evet canim aynen öyle bide Rabbimden gelene sukretmek lazim biz bunu o an yapamiyoruz esim ertesi gece geldi ve dun gece yani 17.gün iliski oldu ama catlatma igenesiz ne kadar büyüdü yada catladi mi bilmiyorum gecen ay 32.gün hasta olmustum buna gore 17 veya 18.gün yumurtamin catlmis olmasi gerekiyor ama gecn ayda ignesiz bugün leri degerlendirm istik olmamisti bu ay bakalim ama 2günde1 malum esimin isinden dolayi olmuyor 4 gunde 1 yada 3 günde anca artik düşünmek istemiyorum ama Rabbim in nasip edecegi varsa hicbisey engel degil

Ahhh ahhh o göreve gitmeler zaten bitmiyor bende adetimin 2.günü doktora gidiyorum eşim arıyor yumurta zamanı yokum görev çıktı 2aydır nasip olmuyordu bu ay çok şükür ovulasyondan sonra ki hafta görevi
Canim benimki is sıkıntı sindan ovulasyon mus suymus buymus aklinda bile degil zaten esim acelesi yok bu kadar canini skma 10 yildir cocugumuz olmuyor degil ya diyor ben ama doktor bana pko var yumurtlama sorunu var deyince düşünüyorum ister istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…