Nisa'n ayı klomen kullananlar buraya

İğnenin 18.gunu adet oldum artık sıkıldım rahim filmi cektirecem
Sakin uzulme saglik olsun. Ben cekindim rahim filmi. sonuc temiz ama ona ragmende olmadi. Once allah verecek sanirim canim. Kendimizi ne kadar hirpalasak kovalasak bosss olmayinca olmuyor. Bakalim ben ne olcam 3 unde bende bekliyorum kirmizilari. Bu ay hiiiccc umidim yok. Bu benim ikinci catlatmamdi.

İğnenin 18.gunu adet oldum artık sıkıldım rahim filmi cektirecem
Canım hiç sıkma canını . Anladığım kadarıyla yaşın da genç . Acele etme tedavilerini sindire sindire yap. Hormonlarında vs sıkıntın Yoksa özellikle hiç takma derim. Ben de ilk defa bu ay tedavi oldum bakalım hakkımızda hayırlısı

Bu benim 5. Çatlatma iğnesi idi cnm iyice sinirlerim bozuldu. Tabi önce Rabbim verecek ama işte sebep ariyoruz

22 yaşındayım cnm. 2 yıldır tedavi görüyorum bi kimyasal gebelik oldu prolaktin hormonum yüksekmis 40 onun için agnucaston diye bi hayıt hapı var onu içiyorum hala yok. İsyan etmiyorum asla Allah'a hayırlısı neyse o olsun ama yoruldum

Bu benim 5. Çatlatma iğnesi idi cnm iyice sinirlerim bozuldu. Tabi önce Rabbim verecek ama işte sebep ariyoruz
Bencede rahim filmini cektir canım.Allah esirgesin bi durum varsa ona gore tedavi yapılır.5.çatlatmak iğnesi demissin 6 klomen catlatma ignesinden sonra olmuyorsa aşılama yaptırmakta fayda var

Bencede rahim filmini cektir canım.Allah esirgesin bi durum varsa ona gore tedavi yapılır.5.çatlatmak iğnesi demissin 6 klomen catlatma ignesinden sonra olmuyorsa aşılama yaptırmakta fayda var
Bilmiyorum canım 4 ay daha devam edecez bu tedaviye olmazsa 4 ay sonunda gel dedi doktorum iyi memnunum daha 1 ay oldu bu doktora geleli ama rahim filmi istemedi ben kendim gidip çektircem

Bilmiyorum canım 4 ay daha devam edecez bu tedaviye olmazsa 4 ay sonunda gel dedi doktorum iyi memnunum daha 1 ay oldu bu doktora geleli ama rahim filmi istemedi ben kendim gidip çektircem
Canim rahim filmi zaten cekinde bu klomen ve catlatma ignesi 5-6 sefere kadar deneniyor diye biliyorum. asilamaya girsen. Benim daha 2. Ama 3. Ye bile sabrim yok. Hatta dr a bu son olsun dorduncusu asilama olsun demeyi planliyorum. Benim yasim 37 daha cocugum yok

Olur canım inşallah ne kadardır evlisin kaç gün oldu iğne olalı senin, hangi iğneyi oldun

İnşallah tez zamanda bebeğimiz olur canım.gecmi evlendi yoksa uzun zamandirmi bebek istiyorsunuz

Olur canım inşallah ne kadardır evlisin kaç gün oldu iğne olalı senin, hangi iğneyi oldun
Valla kuzum gec evlendim. 4 yil oldu. 33 du evlendigimde. 34 oldugumda ikiz bebeklerim vardi uc bucuk aylikken kalpleri durdu. Sonra biraz dusunmedik. 1.5 yildir filan denedik olmadi. Dr bi sorun gormuyo hatta bizi uc ay sonra gelin olur diye yolladi. 3 ayim heba oldu. Sanki cok gencimde. 4. Ay gittim klomen catlatma olmadi. Suan 2. Caylatma yine umidim yok. Bugun catlatmadan sonra 14. Gun ancak hissediyorum gelecek belim agriyo cunki dr bana diyor 5 yada 6 sefer deniyoruz. Dedimki bende boyle uzun denemeyeceksiniz degilmi? Yani psikolojim hic iyi degil dedim. Yiprandim. Tamam dedi ama 3. Deniycek bence. Cok yiprandim ya giden benden gidiyor

Gec evlendim canim evet. 1.5 yildir ugrasiyoruz olmadi. Bu ikinci catlatma
Allahım çok aratmasin.aşılama daha faydalı olur bir tanidigimda sizin yasinizda asilamayla sonuç aldı bendede yas 31 aşılamaya geçiş yapıyorum inşallah olumlu sonuçlar aliriz

Canım çok zor şeyler yasamissin.valla kendimden utandım.bir evladım var yas 31 yaşım geçmeden ikinci olsun diye cabaliyorum 2senedir nasip olmadı.boyle şeyler okuyunca kotu oldum.Rabbim önce hic tatmayanlara sonrada bizim gibi tekrar anne olmak isteyenlere sağlıklı evlatlar versin inşallah

Gec evlendim canim evet. 1.5 yildir ugrasiyoruz olmadi. Bu ikinci catlatma
Canım devletemi gidiyon özel e mi? Benim ozel .ilk ay klomen çatlatmak iğnesi olmadı doktora dedim direkt asilama ya geçelim tmm dedi.belki vardır bebisin inşallah gerek kalmazda üçüncü ayındaasilama isteyebilirsin yaştan oturu

Canim yaaa allah senin guzel kalbine gore olani benden once sana nasip etsin diliyorum. ama bir tanede bana versin. ve bizim gibi evlat isteyen herkezin kucagi bos kalmasin

Ayy ablacım yaa çok üzüldüm Rabbim bidaha böyle acı yaşatmasin. İkizlerin doğal mı oldu yoksa klomenle falan mı. Hiç üzülme hamile kalmışsın hemde ikizlere Rabbim tekrar nasip etsin inşallah sağ salim kucağına alırsın. Bebeklerinin neden kalbi durmuş söylediler mı kah pıhtılaşması falan mı vardi acaba

Arkadaşlar iyi akşamlar size bi sorum olacak . Doktorlar size çatlatma iğnesi yapmadan önce tahlil yaptırıyor mu. Bana tahlil yaptı lh çok yükselmiş 48 saate çatlar dedi. Normal mi bu durum sizce. Neye yöre çatlatma veriyorlar acaba

Ozelde hatri sayilir bir profa gidiyorum.
Dogru soyluyorsun teklif edebilirim ama ben o son gorusmemizde konusma tarzindan dolayi sanirim asilamaya uzak baktigini hissettim. Bilmiyorum canim bakalim soylerim ne diycek

Allahım bir an önce güzel bebekler nasip etsin inş. Çok zor bir süreç cidden bana kalırsa doktoru dinlemeyin ben bile ilk klomen şu an ve olmazsa üç aya falan başka bi tedaviye geçmek isterim açıkçası . O yüzden çok denemek istememekte haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…