- 19 Mart 2017
- 277
- 139
- 23
Allah Allah neden acaba aşılama aslında daha kolay bir yol değil mi bi sakıncası mı var acaba o tedavinin.Ozelde hatri sayilir bir profa gidiyorum.
Dogru soyluyorsun teklif edebilirim ama ben o son gorusmemizde konusma tarzindan dolayi sanirim asilamaya uzak baktigini hissettim. Bilmiyorum canim bakalim soylerim ne diycek
İnşallah gerek kalmazda çift çizgiyi görürsün bu ay :)Ozelde hatri sayilir bir profa gidiyorum.
Dogru soyluyorsun teklif edebilirim ama ben o son gorusmemizde konusma tarzindan dolayi sanirim asilamaya uzak baktigini hissettim. Bilmiyorum canim bakalim soylerim ne diycek
Tsk kuzucum. normal yolla olmustu tedavi olmamistim. Nedeni yok belli degil herseyden olabilir dedi dr. Ins canim allah hepimize nasip etsin ins ama bana tekiz nasip etsinAyy ablacım yaa çok üzüldüm Rabbim bidaha böyle acı yaşatmasin. İkizlerin doğal mı oldu yoksa klomenle falan mı. Hiç üzülme hamile kalmışsın hemde ikizlere Rabbim tekrar nasip etsin inşallah sağ salim kucağına alırsın. Bebeklerinin neden kalbi durmuş söylediler mı kah pıhtılaşması falan mı vardi acaba
Ins canim ama hissiyatim burda ilk hamilelik haberini senden duyacagim yonundeİnşallah gerek kalmazda çift çizgiyi görürsün bu ay :)
Amin inşallah ablacım. Çoğul gebelikte bebek kaybı çok oluyomus tek versin hayırlısıni versin Allah'ım hepimize isteyen herkese inşallah.Tsk kuzucum. normal yolla olmustu tedavi olmamistim. Nedeni yok belli degil herseyden olabilir dedi dr. Ins canim allah hepimize nasip etsin ins ama bana tekiz nasip etsin
Ayni soru bendede olustu valla doğal olsun diye dır herhalde.valla ben burada yazılanları okuya okuyan doktorumdan sogudum..adam ne yumurta takibi yapiyo ne birsey .adetin üçüncü günü git ilacı al 14gunu git yumurtaya baksın ona gore çatlatmak sonra 14gun sonra tutmusmu kontrole git.ya özele gidiyom fazla masraf yapmiyayim diyemi cagirmiyo bu adam? Haftaya pztesi catlatma iğnesi nasipse sayıda aşılama.ya çok karamsarlık oluştu bende yaAllah Allah neden acaba aşılama aslında daha kolay bir yol değil mi bi sakıncası mı var acaba o tedavinin.
Ay bilmiyorum canim ya. Bu isler asama asama sanirim. Ve bunun ilk asamasi klomen catlatmadan geciyor sonra asilama sonra tup bebek. OyleymisAllah Allah neden acaba aşılama aslında daha kolay bir yol değil mi bi sakıncası mı var acaba o tedavinin.
AminnnnAmin inşallah ablacım. Çoğul gebelikte bebek kaybı çok oluyomus tek versin hayırlısıni versin Allah'ım hepimize isteyen herkese inşallah.
Canım benim o kalbinin güzelliğiIns canim ama hissiyatim burda ilk hamilelik haberini senden duyacagim yonunde
Hayirlisi olsun canim bu defa asilama mi senindeAyni soru bendede olustu valla doğal olsun diye dır herhalde.valla ben burada yazılanları okuya okuyan doktorumdan sogudum..adam ne yumurta takibi yapiyo ne birsey .adetin üçüncü günü git ilacı al 14gunu git yumurtaya baksın ona gore çatlatmak sonra 14gun sonra tutmusmu kontrole git.ya özele gidiyom fazla masraf yapmiyayim diyemi cagirmiyo bu adam? Haftaya pztesi catlatma iğnesi nasipse sayıda aşılama.ya çok karamsarlık oluştu bende ya
Asilamada basi cekiyorsun hadi bakalim booooll bollll sorulara hazirmisinCanım benim o kalbinin güzelliğiayin 9da nasipse aşılama.bilmiyorum ama karamsarim.inşallah sizlerden güzel haber alıp o moralle giderim asilamaya
Evet canım bu sefer aşılama istedim.esimde bende sorun yok bi rahim eğriliği var engel değil diyolar gebeliğe ama sanki o yüzden olmuyomus gibi geliyor bana.bende aşılama istedim spermler eğriliği asip direkt yumurtasına kavussun diye.Hayirlisi olsun canim bu defa asilama mi seninde
Bana yaptirmadi canim bakiyor ultrasondan olcuyor boyutuna gore vurduruyo. Mesela ilk ay olcumde 19 du vurmadi 3 gun sonra 23.5 olmus vuralim dediArkadaşlar iyi akşamlar size bi sorum olacak . Doktorlar size çatlatma iğnesi yapmadan önce tahlil yaptırıyor mu. Bana tahlil yaptı lh çok yükselmiş 48 saate çatlar dedi. Normal mi bu durum sizce. Neye yöre çatlatma veriyorlar acaba
Hazırım canım insan aydinlaniyor bende yaptıranların okuya okuya bilgi sahibi oluyorum doktor anlattı ama yaşayan insanin anlatması çok farklı.Asilamada basi cekiyorsun hadi bakalim booooll bollll sorulara hazirmisindeneyimleri senden ve masalkader den dinleyeciz arkanizdayiz kizlarrrrr
Evet haklisin. Ben kacar. Iyi geceler canimHazırım canım insan aydinlaniyor bende yaptıranların okuya okuya bilgi sahibi oluyorum doktor anlattı ama yaşayan insanin anlatması çok farklı.
Öyle kesinlikle stres bas düşman ama iste yapamiyozki rahat umarsız.aşılama konusunda bilmiyorum gerçekten kafam karisik.yaptırmak istiyorum acelemi ediyorum diyorum drda 3ay deneriz ilaç ve iğneyi demişti ilk basta ama ben aşılama istiyorum deyince tmm siz bilirsiniz dedi.kafam karıştıKızlar bende bugün doktora gittim adetimin 4.günü bugün tedaviye yeniden başlandı klomen kullanılan 5 gün sabah akşam. 8. Gün çağırdı yumurta takibi yapılacak. Ben dedim aşılama yapsak mi diye. Geçen ay 22mm olmuş yumurta çok da iyi bir sonuç dedi normal yol denemek daha iyi ama siz bilirsiniz dedi bence aşılamaya gerek bile yok dedi. Normalde 14 ve 15 gün sonra adet görmek gerekiyormuş catlatma ignesinden ben 18. Gün gördüm dedim bu da oldu mu acaba hamile miyim sitresinden kaynaklı olduğunu söyledi. Sitres yapmamak lazım dedi hanımlar
Hadi hayirlisi olsun canim. ins bu ay hepimiz guzel haberler veririzKızlar bende bugün doktora gittim adetimin 4.günü bugün tedaviye yeniden başlandı klomen kullanılan 5 gün sabah akşam. 8. Gün çağırdı yumurta takibi yapılacak. Ben dedim aşılama yapsak mi diye. Geçen ay 22mm olmuş yumurta çok da iyi bir sonuç dedi normal yol denemek daha iyi ama siz bilirsiniz dedi bence aşılamaya gerek bile yok dedi. Normalde 14 ve 15 gün sonra adet görmek gerekiyormuş catlatma ignesinden ben 18. Gün gördüm dedim bu da oldu mu acaba hamile miyim sitresinden kaynaklı olduğunu söyledi. Sitres yapmamak lazım dedi hanımlar
Cnm kan tahlilinde çıkar gebelik varsa bence bi tahlil yaptır ve doktorunla görüş kan pihtilasmasi ihtimaline karşı igne ve ilaç kullanabilirsin 2. Gebeliğini şansa bırakma derim benim ilk bebeğim karnımda öldü catlatma dan sonra öğrenip hemen igneye baslamistimValla kuzum gec evlendim. 4 yil oldu. 33 du evlendigimde. 34 oldugumda ikiz bebeklerim vardi uc bucuk aylikken kalpleri durdu. Sonra biraz dusunmedik. 1.5 yildir filan denedik olmadi. Dr bi sorun gormuyo hatta bizi uc ay sonra gelin olur diye yolladi. 3 ayim heba oldu. Sanki cok gencimde. 4. Ay gittim klomen catlatma olmadi. Suan 2. Caylatma yine umidim yok. Bugun catlatmadan sonra 14. Gun ancak hissediyorum gelecek belim agriyo cunkidr bana diyor 5 yada 6 sefer deniyoruz. Dedimki bende boyle uzun denemeyeceksiniz degilmi? Yani psikolojim hic iyi degil dedim. Yiprandim. Tamam dedi ama 3. Deniycek bence. Cok yiprandim ya giden benden gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?