Nisa'n ayı klomen kullananlar buraya

Olur canim tskler

Yaaaa uzuldum. ayni seyi yasamisiz Zor.... allah kimseye yasatmasin ins. Kacinci catlatmada hamile kaldin?

Yaaaa uzuldum. ayni seyi yasamisiz Zor.... allah kimseye yasatmasin ins. Kacinci catlatmada hamile kaldin?
Ben ilk catlatmada hamile kaldım çok şükür kızım 7 yaşında şimdi 3 yıldır istiyoruz olmuyordu bu ay yine catlatma iğnesi vurdurdum heyecanımı anlatamam zaman geçmiyor sürekli buradayım takipteyim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Hayirlisi olsun ins tutmustur canim. Kizinida allah bagislasin. kacinci gunun bugun

Arkadaşlar kafama bişey takıldı. Normalde yumurtalamam oluyordu klomen kullandım günde bir tane yine bir yumurta oluştu. Merak ettiğim klomen yumurtayı kaliteli hale mi getiriyor yoksa sayı olarak artarak ihtimali mi arttırıyor. Eğer kaliteyi arttırmıyorsa tek yumurta oluşması normal yumurtalayan biri için avantajlı bir durum olmuyor

Ahahah sinirlerim bozuk valla gulme krizindeyim. Yarin regl olcam kesin basim agriyo biraz. Neleri dusunuyoruz neleri hesap eder olduk. Millet uzaya cikiyo biz dusmusuz yumurtamizin pesine. Bilmiyorym bebegim. Ancak benimki ilkinde tekti. Ikincisinde 3 taneydi. Her turlu etki ediyor sanirim

Cidden öyle Akıl sadece yumurta da olunca böyle her gün yeni bişey düşünüyorum sen yumurtamızın Peşine düştük deyince cidden öyle dedim ya

İnş olmazsın ya . İnsan her gün farklı bir psikolojide oluyor

Haklisin canım tedbirimizi almisiz ilaclarimizi kullanıyor birde su stresi birakip akissina birakabilsek ...zaten en büyük tehditte stres oluyor.umarım regl olamazsın ve bebisin haberini ilk senden aliriz

Haklisin canım tedbirimizi almisiz ilaclarimizi kullanıyor birde su stresi birakip akissina birakabilsek ...zaten en büyük tehditte stres oluyor.umarım regl olamazsın ve bebisin haberini ilk senden aliriz
Insallah hic umidim yok diyorum ama regl oldugumu dusnunce sinirlerim bozuluyo. Goya kendimi alistirdim kabullendim. Ama simdi olsam oturup essekler gibi agliycam. Nasil birseyse artik. Bi tarafimda bir mucize istiyor

Insallah hic umidim yok diyorum ama regl oldugumu dusnunce sinirlerim bozuluyo. Goya kendimi alistirdim kabullendim. Ama simdi olsam oturup essekler gibi agliycam. Nasil birseyse artik. Bi tarafimda bir mucize istiyor
Canım ya.dusunmemeye çalış odaklanır bir şeylere bari.ben yapamiyom ama sen yap :) inşallah mucizen gerçek olur

Bende sözde kendimi olmayacak diye kabullendirmeye çalışıyorum ama o durum gerçekten hikaye. Bal gibi de hepimiz istiyoruz ve Ümit ediyoruz Aslında ümitsiz olmak daha kötü bişey. Bide regl dönemleri zAten hassas oluyoruz bi de bu tarz bi konuda etkilenmemek mümkün değil ama tekrar toparlanıp Yeni aya tekrar Ümit ediliyor . İnş bu ay olmazsın seni çok iyi anlıyorum şu anki duygularını bende bi sekiz aydır her ay aynı duyguyu yaşıyorum

O yaptığında ayni be kuzum :) ama gerçekten kendini toplayıp stresten kacabiliyorsan kocaman brova valla :)
Demi bence de aynı onda bile kafamda bi soru oluşmuştu Yaa ben ilk defa doktorda takip ettirdim bu ay . Heyecandan bittim resmen inş olumsuz etkilememiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…