İnşallah canım. Benimde gecen ay ilk drla klomenle yumurta takibi yapılarak beklemistik .bu ay kasarlandim :)) aslina bakarsan olacak oldu mu her türlü oluyor.Rabbim ol desin yeterli:) sen dua et canım ilaclarimizi kullaniyoruz dr dediklerinide yapiyoz başka yapacak hiçbir şeyimiz kalmiyor dua etmek dışında .Demi bence de aynı onda bile kafamda bi soru oluşmuştu Yaa ben ilk defa doktorda takip ettirdim bu ay . Heyecandan bittim resmen inş olumsuz etkilememiştir
Aynen öyle. İkinci tutar inş. Regl dönemi ne zaman seninİnşallah canım. Benimde gecen ay ilk drla klomenle yumurta takibi yapılarak beklemistik .bu ay kasarlandim :)) aslina bakarsan olacak oldu mu her türlü oluyor.Rabbim ol desin yeterli:) sen dua et canım ilaclarimizi kullaniyoruz dr dediklerinide yapiyoz başka yapacak hiçbir şeyimiz kalmiyor dua etmek dışında .
Hayırlısı olsun abla.üzülme sakin artik aşılama iste bence yasta gidiyor senin için daha iyi olur.tabi sen daha iyi bilirsinRegl oldum
25mayista regl.9mayista aşılama inşallah canımAynen öyle. İkinci tutar inş. Regl dönemi ne zaman senin
Belki aşılamaya gerek kalmayacak inş. Benim daha 14 gün var ya geçmio tabi vakit25mayista regl.9mayista aşılama inşallah canım
Hayırlısı olsun cnm üzme kendiniRegl oldum
9 Mayısı bekliyorum ben bakalım iyi yada kötü bi haber veririmŞöyle herkes güzel haberlerini verse ne güzel olacak . Bayadır yazan da Yok sanki . Az kişi takip ediyor sanırım .
Hadi bakalım inş güzel haber olur bize de umut olur. İlk klomen mi tedavi de acaba9 Mayısı bekliyorum ben bakalım iyi yada kötü bi haber veririm
Hayirlisi canim.Zaten en zor gelenide o beklemek ! Gez toz bir şeylerle meşgul olunca biraz daha hızlanıyor sanki zaman.Belki aşılamaya gerek kalmayacak inş. Benim daha 14 gün var ya geçmio tabi vakit
Hadi bakalım inşallah senden duyarız güzel haberide umut dolariz9 Mayısı bekliyorum ben bakalım iyi yada kötü bi haber veririm
Evet 7 yil sonunda bu ay basladim tedaviye ilk klomen ve catlatma ignesiHadi bakalım inş güzel haber olur bize de umut olur. İlk klomen mi tedavi de acaba
İnşallah cnmHadi bakalım inşallah senden duyarız güzel haberide umut dolariz
Canım bu ihtimali bendeler düşünüyorum ama yani bana zor ihtimal gibi geliyor çünkü yerleşme kanaması olunca çok da adet gibi gelmiyormuş ama bana kalırsa aklında kalmasın haptan önce kan testi yaptırKızlar iğnenin 18.gunu regl oldum bugün 3. Gunu ve adetm kesildi dün kırmızı kahverengi siyah karışik olarak geldi ilk gün normaldi 3.gun kesildi acaba klomen kullanıp çatlatma iğnesi olup üstüne gören varmıdır. Normalde 7 gün sürer iğne olduktan sonra Şakir Şakir gelmesi lazım normalde öyle geliyor en yoğun olacağı gün kesildi anlam veremedim ya pufff tekrar klomen baslayacam adetin 5.gunu bebek varsa hadi ooff of
Bende aynı durumdan muzdaribim bende klomen kullanıyorum bu 3. Ayım ilk aydan itibaren adetim üçüncü gün bitiyor normalde 3 gün yoğun 3 gün leke tarzı olurdu ama üçüncü günü bitiyor ne leke ne bişey sanırım klomen ikinizdede aynı etki yaptı doktora sordum normal dedi önemli olan adet görmekmiş kaç gün olduğu önemli değilmiş üç güne adet normal diyoKızlar iğnenin 18.gunu regl oldum bugün 3. Gunu ve adetm kesildi dün kırmızı kahverengi siyah karışik olarak geldi ilk gün normaldi 3.gun kesildi acaba klomen kullanıp çatlatma iğnesi olup üstüne gören varmıdır. Normalde 7 gün sürer iğne olduktan sonra Şakir Şakir gelmesi lazım normalde öyle geliyor en yoğun olacağı gün kesildi anlam veremedim ya pufff tekrar klomen baslayacam adetin 5.gunu bebek varsa hadi ooff of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?