Neoldu be neden kötüsü.Kizlar cok yorgunum ya. bitigim. moralsizim. Yarin doktora gidicem ama doktorun yuzunu bile gormek istemiyorum. Dokunsalar aglayacagim. bok gibiyim
Yoruldum ugrasmaktan usandim surekli bir hayal kirikligi bitmeyen her ay ayni seyler. Kotu olan bu ayinda hicbirseyin degismeden devam ediyor olacagina inanmam. Esim israr etmese doktora gitmeyi bile birakacagimNeoldu be neden kötüsü.
KuZum biliyorum neden ben diyorsun kendini yargılıyorsun kendini ögür bırak . İlk öncelik sabredeceğiz başka şansımız mı var elimese durumu anlat . Senin hormonal mi problemin yaşın kaç . Kaç yıldır uğraşıyorsun . Bak bu sitede binlerce insan binlerce hayal binlerce umut var yanlız değilsin bir ğün sıra sana bana bize gelicek lütfen kendini üzme sakinleş . Lütfen seni okadar çok iyi anlıyorum ki 2 yıldır tamamlandı. Zaman ilerliyor yaşım 28 oldu Mart'a ama ben hep allahı senin bir bildiğin vardır diyorum ...Yoruldum ugrasmaktan usandim surekli bir hayal kirikligi bitmeyen her ay ayni seyler. Kotu olan bu ayinda hicbirseyin degismeden devam ediyor olacagina inanmam. Esim israr etmese doktora gitmeyi bile birakacagim
Canım yapma boyle herşey imtihan. Mevlananin bi sözü vardı dikenini gonderen sonunda gülün ude gönderecektir sabret canımYoruldum ugrasmaktan usandim surekli bir hayal kirikligi bitmeyen her ay ayni seyler. Kotu olan bu ayinda hicbirseyin degismeden devam ediyor olacagina inanmam. Esim israr etmese doktora gitmeyi bile birakacagim
Hayırlısı olsun canım benimde bu ay 3. Klomen Deneyimim herşeyin hayırlısı neyi çok istersek onunla imtihan oluyoruz Rabbim imtihanımızı kolaylaştırsın inş cümlemizin yalnız değilsin bunu bilSaolgolun kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim. Gittim dr 3. Catlatmayi yapacagiz ben sana 3 kere yapacagimi soylemistim dedi. Hic bir sorunumuz yok. stres sadece bunuda deneyecegiz dedi. Yine klomeni alip evin yolunu tuttum
Ah canim yaaa. doktora dedim bu son 4. uyu bu tedaviyi istemiyorum. asilama sanirim daha iyi olacak bana dedim. Bi ara aglamaya basladim. Garibim beni guldurmeye calisti hayirlisi olsun bakalim hakkimizdanHayırlısı olsun canım benimde bu ay 3. Klomen Deneyimim herşeyin hayırlısı neyi çok istersek onunla imtihan oluyoruz Rabbim imtihanımızı kolaylaştırsın inş cümlemizin yalnız değilsin bunu bil
Klomen 6 ay kullanıla bilirmiş benim buay hariç 3 ayım kaldı aşılama falan düşünmüyorum zamana bırakırım sitreste büyük etken oluyorAh canim yaaa. doktora dedim bu son 4. uyu bu tedaviyi istemiyorum. asilama sanirim daha iyi olacak bana dedim. Bi ara aglamaya basladim. Garibim beni guldurmeye calisti hayirlisi olsun bakalim hakkimizdan
Hakkimizdan hayirlisi canim. Benim harciyacak zamanim kalmadi artik. Yasin musaitse tabiki dene canim. Allah herkezin gonlune gore versinKlomen 6 ay kullanıla bilirmiş benim buay hariç 3 ayım kaldı aşılama falan düşünmüyorum zamana bırakırım sitreste büyük etken oluyor
Gebelik olmadığı kesin mi CanımYa bende saha adet olmadım Sinir oluyorum olsamda tedaviye başlasam 33.gün tık Yok 1 hafta daha bekleyeceğim adet söktürücü içicem napayım .
Aslında daha çok gençsin inş olur hem bir çocuğunuz da var ne güzel . Allahım. Herkese nasip etsinBenim 8 yasında kızım var iki sene öncede 4 aylık düşügüm var canım yaş 31 merdiven dayadı artık
Gencsin canim birde evladin var allah bagislasin. Ben 38 olucam iki aya kadar. Hic cocugum yokBenim 8 yasında kızım var iki sene öncede 4 aylık düşügüm var canım yaş 31 merdiven dayadı artık
Evet canim cektirdim. Bende butun tahlil tetkik esimde dahil yapildi.Ben de bu ay klomen olmazsa gelecek ay hsg çektireceğim sonra iki kere klomen daha denerim. Aslında üç denemeden sonra bende Yeni bir tedavi düşünürüm. Neden ısrarla klomen e devam ediyorlar aşılamayı geciktiriyorlar pek anlamadım. Bu aradaYonca___ hsg çektirdin mi sen
Canim ya adet sokturucu yapma hemen. Bencede tekrar bi gebelik testi yap. Ins hamissindir ya. Biz seninle gecen ay adetimiz birdi. Bak benim 4. Gunum bugun. Sen gec kaldin. antibiyotikde ictinya onlarda etkiliyor. Ama yinede adet sokturucuden once gebe olmadigindan emin olYa bende saha adet olmadım Sinir oluyorum olsamda tedaviye başlasam 33.gün tık Yok 1 hafta daha bekleyeceğim adet söktürücü içicem napayım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?