Nisa'n ayı klomen kullananlar buraya

İnşallah olur hiç bi sorun yoksa demek ki var vakti ve zamanı. Tabi böyle söylemek kolay da işte maalesef kendimize söz dinletemiyoruz
Aynen gonlume soz dinletemiyorum. ne yapsam ne soylesem nafile. O hep umit edip uzulmekten yana. Neyse falan filan yapiyorum birseyler bulmaya calisiyorum oyalanip ama malesefki gulerken bile gozyasi Hemen gozumun ucunda bekliyor Biri hatirlatip hatrimi sormasin hungurt dokuluyorum

Ah allahım ne zor yaa. Dua edelim bol bol. O kadar iyi anlıyorum ki hatta belki de daha az bile anlıyorumdur çünkü yaş itibarı ile daha genç olmama rağmen bazı anlar oluyor öyle üzülüyorum ki yani tarifsiz bi üzüntü . Kalındasınız size de dua edeceğim hep. Allahım bir an önce nasip etsin dua edeceğim bol bol.

Aklımdasınız olacaktı

Canim benim tsk ederim. Allah hepimizin yuzune baksin emeklerimizi bosa salmasin. evlat sahibi olmak isteyen herkezin muradini versin. Hepimizin kucaklari bebek dolsun insallah. Senin gunun ne zaman canim

Canim benim tsk ederim. Allah hepimizin yuzune baksin emeklerimizi bosa salmasin. evlat sahibi olmak isteyen herkezin muradini versin. Hepimizin kucaklari bebek dolsun insallah. Senin gunun ne zaman canim
Ben 16 mayısı bekliyorum bakalım. Bende de son dört gündür hafif sarı akıntı geliyor öncesinde beyazdı. Yumurtalama akıntısı devam mı ediyor yoksa iltihap mı yoksa gebelik belirtisi mi Yoksa klomen belirtisi mi derken düşünüp duruyorum maalesef

Iyi dusunelim iyi olsun ins hamilelik belirtisidir. Catlatma yapmadi mi sana.

Kendime topik açtım kızlar mayis ayı aşılama yaptıranlar diye.niye derseniz ay kimseye anlatamiyom yaşadığım heyecanı stresi üzüntüyü öyle düşünme öyle Kafana takiyon stres yapıtın ona olmuyor falan filan .en iyisi burada dökmek icini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…