- 19 Mart 2017
- 277
- 139
- 23
İnşallah olur hiç bi sorun yoksa demek ki var vakti ve zamanı. Tabi böyle söylemek kolay da işte maalesef kendimize söz dinletemiyoruzEvet canim cektirdim. Bende butun tahlil tetkik esimde dahil yapildi.
Aynen gonlume soz dinletemiyorum. ne yapsam ne soylesem nafile. O hep umit edip uzulmekten yana. Neyse falan filan yapiyorum birseyler bulmaya calisiyorum oyalanip ama malesefki gulerken bile gozyasi Hemen gozumun ucunda bekliyor Biri hatirlatip hatrimi sormasin hungurt dokuluyorumİnşallah olur hiç bi sorun yoksa demek ki var vakti ve zamanı. Tabi böyle söylemek kolay da işte maalesef kendimize söz dinletemiyoruz
Ah allahım ne zor yaa. Dua edelim bol bol. O kadar iyi anlıyorum ki hatta belki de daha az bile anlıyorumdur çünkü yaş itibarı ile daha genç olmama rağmen bazı anlar oluyor öyle üzülüyorum ki yani tarifsiz bi üzüntü . Kalındasınız size de dua edeceğim hep. Allahım bir an önce nasip etsin dua edeceğim bol bol.Aynen gonlume soz dinletemiyorum. ne yapsam ne soylesem nafile. O hep umit edip uzulmekten yana. Neyse falan filan yapiyorum birseyler bulmaya calisiyorum oyalanip ama malesefki gulerken bile gozyasi Hemen gozumun ucunda bekliyor Biri hatirlatip hatrimi sormasin hungurt dokuluyorum
Aklımdasınız olacaktıAh allahım ne zor yaa. Dua edelim bol bol. O kadar iyi anlıyorum ki hatta belki de daha az bile anlıyorumdur çünkü yaş itibarı ile daha genç olmama rağmen bazı anlar oluyor öyle üzülüyorum ki yani tarifsiz bi üzüntü . Kalındasınız size de dua edeceğim hep. Allahım bir an önce nasip etsin dua edeceğim bol bol.
evet canim bendede uzun zamandir bu durum varCidden çok üzüldüm bende şu an. Yani insan bazen oluyor bebek görünce içi cız ediyor ya da hamile görünce . Özellikle üç dört aydır bende bu durum oluştu.
Canim benim tsk ederim. Allah hepimizin yuzune baksin emeklerimizi bosa salmasin. evlat sahibi olmak isteyen herkezin muradini versin. Hepimizin kucaklari bebek dolsun insallah. Senin gunun ne zaman canimAh allahım ne zor yaa. Dua edelim bol bol. O kadar iyi anlıyorum ki hatta belki de daha az bile anlıyorumdur çünkü yaş itibarı ile daha genç olmama rağmen bazı anlar oluyor öyle üzülüyorum ki yani tarifsiz bi üzüntü . Kalındasınız size de dua edeceğim hep. Allahım bir an önce nasip etsin dua edeceğim bol bol.
Evet CAnım Nisa'n 28 gebeliğe bakıldı yoktu sabah idrardan baktım YokGebelik olmadığı kesin mi Canım
Ben 16 mayısı bekliyorum bakalım. Bende de son dört gündür hafif sarı akıntı geliyor öncesinde beyazdı. Yumurtalama akıntısı devam mı ediyor yoksa iltihap mı yoksa gebelik belirtisi mi Yoksa klomen belirtisi mi derken düşünüp duruyorum maalesefCanim benim tsk ederim. Allah hepimizin yuzune baksin emeklerimizi bosa salmasin. evlat sahibi olmak isteyen herkezin muradini versin. Hepimizin kucaklari bebek dolsun insallah. Senin gunun ne zaman canim
AmiiiinCanim benim tsk ederim. Allah hepimizin yuzune baksin emeklerimizi bosa salmasin. evlat sahibi olmak isteyen herkezin muradini versin. Hepimizin kucaklari bebek dolsun insallah. Senin gunun ne zaman canim
Iyi dusunelim iyi olsun ins hamilelik belirtisidir. Catlatma yapmadi mi sana.Ben 16 mayısı bekliyorum bakalım. Bende de son dört gündür hafif sarı akıntı geliyor öncesinde beyazdı. Yumurtalama akıntısı devam mı ediyor yoksa iltihap mı yoksa gebelik belirtisi mi Yoksa klomen belirtisi mi derken düşünüp duruyorum maalesef
Yok yapmadı. Yumurtamın 18 mm olduğu zaman lh ölçtü değer baya yüksek çıktı. Çatlatmaya gerek Yok kendiliğinden çatkayacak değerin çok yüksek dediIyi dusunelim iyi olsun ins hamilelik belirtisidir. Catlatma yapmadi mi sana.
Hayirlisi olsun canimYok yapmadı. Yumurtamın 18 mm olduğu zaman lh ölçtü değer baya yüksek çıktı. Çatlatmaya gerek Yok kendiliğinden çatkayacak değerin çok yüksek dedi
Vakit doldurmaya çalışıyorum ben :)Naparsiniz kızlar? Psikolojiler nasıl duzeldimi biraz daha?
Su gibi aksin gitsin inşallah gunlerr ve hayırli sonuçlar al :) baktım bi ara herkesin psikoloji diplerdeydi.içim kotu oluyor yorum yapamadim.seninde 8-9gun kaldı sanirimVakit doldurmaya çalışıyorum ben :)
Aynen benim dokuz gün var bakalım heyecanla bekliyorum . Hakkımızda hayırlısı inş bu ay güzel sonuçlanır :)Su gibi aksin gitsin inşallah gunlerr ve hayırli sonuçlar al :) baktım bi ara herkesin psikoloji diplerdeydi.içim kotu oluyor yorum yapamadim.seninde 8-9gun kaldı sanirim
Aynen canım isteyen her kadin yasamalı annelik duygusunu.. Rabbim ilk bas hic olmayanlara sonrada benim gibilere nasip etsin diyorum.inşallah yüzümüz gulerEn kısa zamanda herkes güzel haberlerini vermesi için dua ediyorum hep :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?