Nisa'n ayı klomen kullananlar buraya

Canim daha iyiyiz tsk. Yarinmiydi asilaman sali miydi meraktayim. bizimle gidisati ve gelismeleri paylasirsan seviniriz. Simdiden basla anlatmaya klomen kullandin? Yumurta takibi yapildimi
Yarin yumoslara bakicak Dr ona gore çatlatmak iğnesi salida aşılama olacak inşallah canım.Dr çağırması beni hic aralarda yumurta takibi için normal bi şekilde gelişiyor demişti o yüzden ignede vermemişti klomen kullandım.ya nasip diyorum.canım. 2017mayis ayı aşılama yaptıranlar diye orada yaziyom benimle ayni aşamada olan arkadaşlar var o tarafa kaciyom garı.ama sizlerinde takipteyim ve dualarimdasiniz

Hadi bakalım inş ilk denemede tutar . Kaç klomen denemesinden sonra aşılamaya geçtin acaba. Bi de klomen kullanırken çatlatma vurmadı demi sana da.

İnsaallah canim hayirlisi.Bi ay denedim klomen catlatma iğnesi vuruldum.olmadı ben istedim asilamayi..
Hadi bakalım ilkinde olur da bize de umut olur. Benim de ilk klomen olmasının heyacanı var üzerimde kendi kendime çok belirti yaşıyorum ama sanırım tamamı psikolojik şu an kasıklarımda ağrı var biraz da sarı akıntı ama zaman geçmek bilmiyor

Bi de yumurtlamam tahmini salı oldu yani bugüne kadar kuru döneme girmem gerekirdi diye düşünüyorum ama hala akıntım var

Kızlar bende bugün çatlatma iğnesi oldum hayırlısı olsun tez vakitte inşaallah

Öyle oluyor zaman akmıyor.sen de zamanın akmasını bekleme başka şeylere odaklanmayı dene gezmelere git yoksa daha çok stres yapıyoruz ve stres baş düşman. He ben boyle konusuyom ama yapabiliyom mu hayir

İnşallah tutmustur canım
İnşallah ya ara ara kaşık ağrılarım var bi de sürekli sarı beyaz akıntı . Ya da bı ay mı dikkat ediyorum bilmiyorum sürekli belirti buluyorum kendi kendime bir hafta var döllenme olduysa artık olmuş ve rahme tutunma olayına geçmiştir :) aşama aşama düşünüyorum inş hayal kırıklığı olmaz eşim bile bu ay inanıyorum olacak diyor yüzünde heyecan var o da benim kadar üzülecek bu ay olmazsa onu hissettim

Her iki olasiliktanda bahset canim ve kendinizi her iki sonucada hazırlayın.Allah esirgesin olumsuz çıkarsa yıkımı kotu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…