- 19 Mart 2017
- 277
- 139
- 23
Aynen söylüyorum ama insan kendi bile bazen kötüye düşünmek istemiyor ki. Çok düşünmemeye çalışacağımHer iki olasiliktanda bahset canim ve kendinizi her iki sonucada hazırlayın.Allah esirgesin olumsuz çıkarsa yıkımı kotu olur
Hayırlısı olsun hakkımızdatek yumurta benim.solda 21mm
Hayıt suyunu çok duydum ama tam olarak nelere faydalı bilmiyorum . Gebe kalmayı da kolaylaştırıyor mu acabaKızlar adet oldum 35. Gün ve ben gerçekten hayıt suyunun işe yaradığını anladım . Pisliktik över. Ve hipotirot proklatin yüksekliği vallaha maşallah oldum . Normal kadınların 28- 35 regli döngüsüne girdim ilaçsız adet oldum . Şimdi Çarşamba doktora gidicem bakalım ne vericek . Allah büyük .
KuZum yurd dışında Türkiye'de ilaç olarak içiyorlar büssürü yorum okudum faydasını gören çok var hiç olumsuz yorum okumadım .Hayıt suyunu çok duydum ama tam olarak nelere faydalı bilmiyorum . Gebe kalmayı da kolaylaştırıyor mu acaba
o dusunce bendeee bastan beri var:) :) sakin ol canim su mubarek gunde rabbim yuzunu guldursun insallaaaaah guzel guzel sonuclar al bebegini ogreeenKızlar çok stresliyim ya son beş gün kaldı ama yani yine olumsuz düşünemeye başladım
Amin Canım. Allah razı olsun duan İçin. Allahım hepimize nasip etsin ya çok istiyorum . Özellikle bugün bol bol dua edeceğimo dusunce bendeee bastan beri var:) :) sakin ol canim su mubarek gunde rabbim yuzunu guldursun insallaaaaah guzel guzel sonuclar al bebegini ogreeen
Hayırlı kandiller canım. İnş bu ay güzel sonuçlanır senin için. İğne ne için acaba . Benim de son beş gün kaldı ama sarı akıntım vardı o da Yok ve hiç bir belirti Yok sanırım bu ay da gitti mutsuzumKızlar selam nasılsınız hayırlı kandiller reg.3 günü gittim rahim ve yumurta durumu iyi dedi . Karından vurulan bir iğne verdi . Birde klomen Cuma gidiceğim
Adetin 3. Günü yumurta oluşmaz bildiğim kadarıyla çünki doktorum en net sonuç adetin 11. Gününden sonra yumurta görülür dedi adetliyken zayğn geçen ayın yumurtasını dışarı atarız yinede bi bildiği vardır belki doktorun hayırlısı inşKızlar selam nasılsınız hayırlı kandiller reg.3 günü gittim rahim ve yumurta durumu iyi dedi . Karından vurulan bir iğne verdi . Birde klomen Cuma gidiceğim
Hayırlı olsun sağlıklı sıhatli inş senin içinde sitresli bir süreç başlıyo kese görülcekmi kalp atışı başladımı Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş bizlerede dua et canımKızlar sat 8 nisan ilk kez sadece klomen kullandım ve hamileyim darısı sizin başınıza inşstres yapmayın en kısa zamanda olur inş
Hadi yaa maşallah çok güzel :) benim de bu ay ilk klomen kullandım beklemedeyim. Ne zamandır deniyordun Canım bi de belirtin var mıydı. Bi de çatlatma iğnesi vuruldun muKızlar sat 8 nisan ilk kez sadece klomen kullandım ve hamileyim darısı sizin başınıza inşstres yapmayın en kısa zamanda olur inş
9 ay denedik baktım bişi yok klomene başladım hızlandırsın diye 5. Gün başladım 5 gün günde 1 tane kullandım yumurtlama falan içinde gitmedim doktora canım sadece klomen kullandım belirtim yumurtlama zamanı başlayan yoğun kasık ağrısı adete 2 gün kala bel ağrısı ve baş ağrısı günüm 4 gün gecikince test yaptım pozitif inş sizlerde o çizgileri görürsünüzHadi yaa maşallah çok güzel :) benim de bu ay ilk klomen kullandım beklemedeyim. Ne zamandır deniyordun Canım bi de belirtin var mıydı. Bi de çatlatma iğnesi vuruldun mu
Aynen canım bugün ksn verdim bakalım artık sonuçlara inş hayırlı olur darısı sizlerin başına inşHayırlı olsun sağlıklı sıhatli inş senin içinde sitresli bir süreç başlıyo kese görülcekmi kalp atışı başladımı Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş bizlerede dua et canım
Aynı benim geçtiğim süreç ya Sekiz dokuz ay olmayınca benim bende bu ay ilk defa günde bir tane kullandım. İnş olur benim de bu ay . Ama doktor takip yaptı büyümesini. Kendiliğinden çatladı. Yaş kaçtı canım9 ay denedik baktım bişi yok klomene başladım hızlandırsın diye 5. Gün başladım 5 gün günde 1 tane kullandım yumurtlama falan içinde gitmedim doktora canım sadece klomen kullandım belirtim yumurtlama zamanı başlayan yoğun kasık ağrısı adete 2 gün kala bel ağrısı ve baş ağrısı günüm 4 gün gecikince test yaptım pozitif inş sizlerde o çizgileri görürsünüz
Canım bi sorunun yoksa strestendir bol bol sağlıklı beslen bol bol su iç kafana takma olur inş her şey Allahın ol demesiyle canım sen kendini hiç üzme bat ne zamanAynı benim geçtiğim süreç ya Sekiz dokuz ay olmayınca benim bende bu ay ilk defa günde bir tane kullandım. İnş olur benim de bu ay . Ama doktor takip yaptı büyümesini. Kendiliğinden çatladı. Yaş kaçtı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?