Nisa'n ayı klomen kullananlar buraya

Kızlar adet oldum 35. Gün ve ben gerçekten hayıt suyunun işe yaradığını anladım . Pisliktik över. Ve hipotirot proklatin yüksekliği vallaha maşallah oldum . Normal kadınların 28- 35 regli döngüsüne girdim ilaçsız adet oldum . Şimdi Çarşamba doktora gidicem bakalım ne vericek . Allah büyük .

Hayıt suyunu çok duydum ama tam olarak nelere faydalı bilmiyorum . Gebe kalmayı da kolaylaştırıyor mu acaba

Hayıt suyunu çok duydum ama tam olarak nelere faydalı bilmiyorum . Gebe kalmayı da kolaylaştırıyor mu acaba
KuZum yurd dışında Türkiye'de ilaç olarak içiyorlar büssürü yorum okudum faydasını gören çok var hiç olumsuz yorum okumadım .

Kızlar bugün çatlatma iğnesinin ikinci günü bende çok az lekelenme tarzı kanama geldi neden olabilir

Pazartesi kaç yumurta oluşmuş diye kontrole gittim 14 mm dedi iki gün sonra tekrar gel dedi bugün gittim yumurta çatlamış yok dedi ve ben 2 gün hiç ilişki olmadı doktorum bu 3 günü degerlendir dedi nasip bakalım attık inş bugün çatlamıştır ve 24 saat geçmemiştir Kandiliniz Mübarek Olsun arkadaşlar bu arada

Kızlar selam nasılsınız hayırlı kandiller reg.3 günü gittim rahim ve yumurta durumu iyi dedi . Karından vurulan bir iğne verdi . Birde klomen Cuma gidiceğim

Kızlar selam nasılsınız hayırlı kandiller reg.3 günü gittim rahim ve yumurta durumu iyi dedi . Karından vurulan bir iğne verdi . Birde klomen Cuma gidiceğim
Hayırlı kandiller canım. İnş bu ay güzel sonuçlanır senin için. İğne ne için acaba . Benim de son beş gün kaldı ama sarı akıntım vardı o da Yok ve hiç bir belirti Yok sanırım bu ay da gitti mutsuzum

Adetin 3. Günü yumurta oluşmaz bildiğim kadarıyla çünki doktorum en net sonuç adetin 11. Gününden sonra yumurta görülür dedi adetliyken zayğn geçen ayın yumurtasını dışarı atarız yinede bi bildiği vardır belki doktorun hayırlısı inş

Kızlar sat 8 nisan ilk kez sadece klomen kullandım ve hamileyim darısı sizin başınıza inş stres yapmayın en kısa zamanda olur inş
Hayırlı olsun sağlıklı sıhatli inş senin içinde sitresli bir süreç başlıyo kese görülcekmi kalp atışı başladımı Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş bizlerede dua et canım

Kızlar sat 8 nisan ilk kez sadece klomen kullandım ve hamileyim darısı sizin başınıza inş stres yapmayın en kısa zamanda olur inş
Hadi yaa maşallah çok güzel :) benim de bu ay ilk klomen kullandım beklemedeyim. Ne zamandır deniyordun Canım bi de belirtin var mıydı. Bi de çatlatma iğnesi vuruldun mu

Hadi yaa maşallah çok güzel :) benim de bu ay ilk klomen kullandım beklemedeyim. Ne zamandır deniyordun Canım bi de belirtin var mıydı. Bi de çatlatma iğnesi vuruldun mu
9 ay denedik baktım bişi yok klomene başladım hızlandırsın diye 5. Gün başladım 5 gün günde 1 tane kullandım yumurtlama falan içinde gitmedim doktora canım sadece klomen kullandım belirtim yumurtlama zamanı başlayan yoğun kasık ağrısı adete 2 gün kala bel ağrısı ve baş ağrısı günüm 4 gün gecikince test yaptım pozitif inş sizlerde o çizgileri görürsünüz

Hayırlı olsun sağlıklı sıhatli inş senin içinde sitresli bir süreç başlıyo kese görülcekmi kalp atışı başladımı Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş bizlerede dua et canım
Aynen canım bugün ksn verdim bakalım artık sonuçlara inş hayırlı olur darısı sizlerin başına inş

Aynı benim geçtiğim süreç ya Sekiz dokuz ay olmayınca benim bende bu ay ilk defa günde bir tane kullandım. İnş olur benim de bu ay . Ama doktor takip yaptı büyümesini. Kendiliğinden çatladı. Yaş kaçtı canım

Canım bi sorunun yoksa strestendir bol bol sağlıklı beslen bol bol su iç kafana takma olur inş her şey Allahın ol demesiyle canım sen kendini hiç üzme bat ne zaman
21 biticek canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…