Nisa'n ayı klomen kullananlar buraya

Canım bi sorunun yoksa strestendir bol bol sağlıklı beslen bol bol su iç kafana takma olur inş her şey Allahın ol demesiyle canım sen kendini hiç üzme bat ne zaman
21 biticek canım
İnş Canım stres etken ama stres olmamak da mümkün değil ki dua et bizim için de lütfen. 16 mayıs bakalım beş gün kaldı .

Canım göğüslerde hassasiyet mide bulantısı akıntı da fazlalaşma vs oldu mu

Canım göğüslerde hassasiyet mide bulantısı akıntı da fazlalaşma vs oldu mu
Canım benim adete 10 gün kala göğüsler 2 beden büyür ve ağrır bunda da öyle oldu ama adet gününde söndü kesin adet olacam dedim ama bu sefer süt bezleri şişti sanki uçları hassas mide bulantım diğerinde yoktu bunda bakıcaz artık tükürük artrı 2 gündür akıntıda yumurtlama zamanı bol bol oldu şimdi bir şey yok sadece arada kasıklar çok ağrıyor bıcak saplanması gibi gelip geçiyor inş seninde bebişin hemen gelir

Amiiin yaaa o kadar çok istiyorum ki bu ay hislerimi anlatamam.... ama sanki hiç belirti Yok bi üç beş gün önce sarı akıntım vardı ama o da geçti. Bi de genel olarak sanki kuru dönem yaşamadım hep hafif ıslaklık var ama inş olur bu ay ....

Klomen ve çatlatma iğnesi akıntı yapıyo canım akıntıyı belirti arama bol bol dua et kafayada takma

Kızlar merhaba uzun süredir yazamadım. Bugun inin 14. Günüydü 19 mm sağda bir yumurta var. Ve küçük küçük yumurta va dedi doktor solda 12 mm var dedi. Ve küçük küçük yumurtalar olduğunu söyledi. Bu akşam 9 buçuk da iğneyi vuruldum bakalım. Cuma ve pazar birliktelik dedi hepimiz hayırlısı ile alırız bebislerimizi

Cuma cumartesi pazar pazartesi dene canım ben o aralarda kaçırdım hep o yüzden ara verme derim

Peki hangi günleri değerlendirdin canım sorması ayıp

Peki hangi günleri değerlendirdin canım sorması ayıp
Canım normalde yumurtlamam 14. Gün ama bu sefer erken başladık 10. Günü başladık 15. güne kadar her gün sonrada gün aşırı yumurtlamanın 20. gününe kadar tutmuş artık bi günde sizde erken başlayın canım klomende sanki 12. gün yumurtladım o gün çok ağrım ve akıntım vardı

Hayırlı olsun Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşaallah darısı bize olsun
Çatlatma iğnesi olmadın herhalde sen ben çatlatma iğnesi oldum bakalım nasipte varsa bebeğim gelecektir

Benim bugun catlatma ignesinin 7.gunu hic bir belirti hissetmiyorummm sanirim bu ayda yok .s .s belirtisiz hamile kalan varmi ki acaba

rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallaaaaahhh

Yani söylemek istedim temiz rahim demek istedi . Adetin 3. Günü iğne göbeğe vurmaya başladım . Klomene de buğün başladım 5. Günü işte buğün kontrol gittim hareketlenmeye başlamış yumurtalar dedi pazartesi kontrol gidiceğim işte . Bakalım hormonlar düzenli dedi .

Kızlar doktordan geldim yumurta çatlamış Duphaston 10mg verdi sabah akşam kullan dedi dua edin Canlar

Kızlar adetten 5 gün sonra kan testi sonucum 7241.18 dr çoğul olabilir dedi nasıl sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…