Nasibinde varmış seni bulmuş canım inşaallah teşekkür ederimYok canım çatlatma da olmadım takipte yaptırmadım inş cnm Rabbim gönlüne göre versin
Ayyyyy bilmiyorum ama ne güzel bi haberdir bu yaaa çok sevindimKızlar adetten 5 gün sonra kan testi sonucum 7241.18 dr çoğul olabilir dedi nasıl sizce?
Sağ ol canım benim uzun zamandır görmek istediğim rakamlar inan geçen ay bir sürü belirtim vardı 6 gün geciktim test yaptım 1.20 çıktı demek ki zamanı değilmiş çok şükür darısı başınıza inşAyyyyy bilmiyorum ama ne güzel bi haberdir bu yaaa çok sevindim
Ayy bende istiyorum ikiz Allahım nasip eder inşaallah Ne zamandır istiyordun canımSağ ol canım benim uzun zamandır görmek istediğim rakamlar inan geçen ay bir sürü belirtim vardı 6 gün geciktim test yaptım 1.20 çıktı demek ki zamanı değilmiş çok şükür darısı başınıza inş
Maşallah Allah ım kucağına almayıda nasip etsin9 aydır canım şükür çok bekletmedi haptan sonra tam 9 ay korunmadım korktuk biraz olmayacak diye
Sağ ol cnm inş en kısa zamanda haberlerini alırız sıkma canını olursa olur inşMaşallah Allah ım kucağına almayıda nasip etsin
17aydırda biz istiyoruz
İnşaallah canım teşekkür ederimSağ ol cnm inş en kısa zamanda haberlerini alırız sıkma canını olursa olur inş
Söylerim canm ins hayrls olur klavye kafayı yedi yazamadı harfleri o da çok heyecanlandı galibaİnşaallah canım teşekkür ederim
Çoğul gebelik olup olmadığını haber ver mutlaka merak ederim
İnş beni de dokuz ay sonra bu ay bulur bebeğimSağ ol canım benim uzun zamandır görmek istediğim rakamlar inan geçen ay bir sürü belirtim vardı 6 gün geciktim test yaptım 1.20 çıktı demek ki zamanı değilmiş çok şükür darısı başınıza inş
İnş cnm sıkma canını hayırlısını iste bol bol dua etİnş beni de dokuz ay sonra bu ay bulur bebeğim
İnş hayırlı haberlerini alırız cnmBenim bugğn kaşık ağrılarım başladı regl gününe üç gün var bakalım göreceğiz
Hem iğne hem klomen neden canımYani söylemek istedim temiz rahim demek istedi . Adetin 3. Günü iğne göbeğe vurmaya başladım . Klomene de buğün başladım 5. Günü işte buğün kontrol gittim hareketlenmeye başlamış yumurtalar dedi pazartesi kontrol gidiceğim işte . Bakalım hormonlar düzenli dedi .
Sende et canım duan kabul olur senin. Allahım bu ay keşke herkes yazsa ya gebeyim diyeİnş cnm sıkma canını hayırlısını iste bol bol dua et
Yavaş oluşuyor tembel yumurtalar ondan 2-3 güne bir kontrol gidiyorum sanırım aşılama yapıcakHem iğne hem klomen neden canım
AmiiiinAnneler gunumuz kutlu olsun kizlar. Kucaklariniz bebekle dolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?