Nisa'n ayı klomen kullananlar buraya

3. Klomen ve catlatmadayim. yani ilk ikisi olmadi bu ay sonuncuyu yaptik dun. Dr 3 ay deneyecegiz demisti. Sanirim olmazsa asilamaya gececek. Ins tutarda bu ay oda kurtulur bende kurtulurum
He şimdi anladım 3 ovitrelle yazınca bende bi ayda 3.sandım Rabbim emeklerimizi zayi etmeyecektir inşaallah bizimde önce göbüşlerimiz sonra kucaklarımız dolacak

Kızlar bende 8. Gün gittim iki yumurta oluşmuş iğneye devam dedi . İkiside 10mm yârin kontrol var inşaallah büyümüşlerdir . Yarin 11. Gün bakalım Allah büyük ikiside büyüse tutsa ikiz olsa ne güzel olurdu be allahım duysun bizi

Ins canim hadi hayirlisi olsun. Banada bu ay cogul gebelik olabilir dedi. Hakkimizdan hayirlisi. Bende pazartesi oldum catlatmayi.

Ins canim hadi hayirlisi olsun. Banada bu ay cogul gebelik olabilir dedi. Hakkimizdan hayirlisi. Bende pazartesi oldum catlatmayi.
Bendede iki yumurta vardı sağda ve solda birer tane birde topiğimizden 3tane ikiz annesi çıkarmış ahhh ne güzel olur gerçi biz bitane olmasınada razıyız benim son 5günüm

Bendede iki yumurta vardı sağda ve solda birer tane birde topiğimizden 3tane ikiz annesi çıkarmış ahhh ne güzel olur gerçi biz bitane olmasınada razıyız benim son 5günüm
CAnım peki sen 8. Günde gittiğinde yumurtan ne kadar mm olarak ?

CAnım peki sen 8. Günde gittiğinde yumurtan ne kadar mm olarak ?
Tatlım kaçıncı günü gittiğimi hatırlamıyorum derken yumurta takip formu vardı onu hatırladım adetimin 3.günü kontrol oldum 12.günü sağda 13 solda 15.5mm 16.günü gittim sağdaki 20 soldaki 18mm di ve çatlatma iğnemi oldum

Hadi hayirlisi olsun canim ins hepimizin gobusu dolar

Tamam işte kuzu beni anlamışsın Yani benimkine yârin 11. Gün olucak bakalım ne kadar büyüdüler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…