3 kez ovitrelle neden canımKizlar dun 3. Ve son Ovitrelli mi oldum. Hadi hayirlisi artik. Bunda tutar ins
3. Klomen ve catlatmadayim. yani ilk ikisi olmadi bu ay sonuncuyu yaptik dun. Dr 3 ay deneyecegiz demisti. Sanirim olmazsa asilamaya gececek. Ins tutarda bu ay oda kurtulur bende kurtulurum3 kez ovitrelle neden canım
He şimdi anladım 3 ovitrelle yazınca bende bi ayda 3.sandım Rabbim emeklerimizi zayi etmeyecektir inşaallah bizimde önce göbüşlerimiz sonra kucaklarımız dolacak3. Klomen ve catlatmadayim. yani ilk ikisi olmadi bu ay sonuncuyu yaptik dun. Dr 3 ay deneyecegiz demisti. Sanirim olmazsa asilamaya gececek. Ins tutarda bu ay oda kurtulur bende kurtulurum
Amin canim ins ya. Allah yardimcimiz olsunHe şimdi anladım 3 ovitrelle yazınca bende bi ayda 3.sandım Rabbim emeklerimizi zayi etmeyecektir inşaallah bizimde önce göbüşlerimiz sonra kucaklarımız dolacak
Canımmm bebişin mi var bebişlerin mi merak ettim seni9 aydır canım şükür çok bekletmedi haptan sonra tam 9 ay korunmadım korktuk biraz olmayacak diye
Bi oğlum var canım 3 buçuk yaşında bu ikinci olacak inşCanımmm bebişin mi var bebişlerin mi merak ettim seni
İnşaallah canım Allah sana bağışlasın bi ara ikiz diye şüphelenmiştin onu sordum aslında benBi oğlum var canım 3 buçuk yaşında bu ikinci olacak inş
Ins canim hadi hayirlisi olsun. Banada bu ay cogul gebelik olabilir dedi. Hakkimizdan hayirlisi. Bende pazartesi oldum catlatmayi.Kızlar bende 8. Gün gittim iki yumurta oluşmuş iğneye devam dedi . İkiside 10mm yârin kontrol var inşaallah büyümüşlerdir . Yarin 11. Gün bakalım Allah büyük ikiside büyüse tutsa ikiz olsa ne güzel olurdu be allahım duysun bizi
Bakalım inş büyürde çatlatma iğnesi yaparda aşılama yaparız dedi inşIns canim hadi hayirlisi olsun. Banada bu ay cogul gebelik olabilir dedi. Hakkimizdan hayirlisi. Bende pazartesi oldum catlatmayi.
Kızlar bende 8. Gün gittim iki yumurta oluşmuş iğneye devam dedi . İkiside 10mm yârin kontrol var inşaallah büyümüşlerdir . Yarin 11. Gün bakalım Allah büyük ikiside büyüse tutsa ikiz olsa ne güzel olurdu be allahım duysun bizi
Bendede iki yumurta vardı sağda ve solda birer tane birde topiğimizden 3tane ikiz annesi çıkarmış ahhh ne güzel olur gerçi biz bitane olmasınada razıyız benim son 5günümIns canim hadi hayirlisi olsun. Banada bu ay cogul gebelik olabilir dedi. Hakkimizdan hayirlisi. Bende pazartesi oldum catlatmayi.
CAnım peki sen 8. Günde gittiğinde yumurtan ne kadar mm olarak ?Bendede iki yumurta vardı sağda ve solda birer tane birde topiğimizden 3tane ikiz annesi çıkarmış ahhh ne güzel olur gerçi biz bitane olmasınada razıyız benim son 5günüm
Tatlım kaçıncı günü gittiğimi hatırlamıyorum derken yumurta takip formu vardı onu hatırladım adetimin 3.günü kontrol oldum 12.günü sağda 13 solda 15.5mm 16.günü gittim sağdaki 20 soldaki 18mm di ve çatlatma iğnemi oldumCAnım peki sen 8. Günde gittiğinde yumurtan ne kadar mm olarak ?
Ins canim hakkindan hayirlisi olsunBakalım inş büyürde çatlatma iğnesi yaparda aşılama yaparız dedi inş
Hadi hayirlisi olsun canim ins hepimizin gobusu dolarTatlım kaçıncı günü gittiğimi hatırlamıyorum derken yumurta takip formu vardı onu hatırladım adetimin 3.günü kontrol oldum 12.günü sağda 13 solda 15.5mm 16.günü gittim sağdaki 20 soldaki 18mm di ve çatlatma iğnemi oldum
Amin inşaallah canımHadi hayirlisi olsun canim ins hepimizin gobusu dolar
Tamam işte kuzu beni anlamışsın Yani benimkine yârin 11. Gün olucak bakalım ne kadar büyüdüler .Tatlım kaçıncı günü gittiğimi hatırlamıyorum derken yumurta takip formu vardı onu hatırladım adetimin 3.günü kontrol oldum 12.günü sağda 13 solda 15.5mm 16.günü gittim sağdaki 20 soldaki 18mm di ve çatlatma iğnemi oldum
İnşaallah yeterli boyuta gelmişlerdirTamam işte kuzu beni anlamışsın Yani benimkine yârin 11. Gün olucak bakalım ne kadar büyüdüler .
Daha 16. Sına kadar yolu var demekki senin 16. Gün Baktılar ise .İnşaallah yeterli boyuta gelmişlerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?