Nisa'n ayı klomen kullananlar buraya

Daha 16. Sına kadar yolu var demekki senin 16. Gün Baktılar ise .
Yani kişiden kişiye değişiyor benim yumurtada bi sıkıntı Yoktu sadece çoğaltıp şansı arttırmak istedik direk klomen kullanmadım mesala onun yerine yumurta uyarıcı bi ilaç verdi

Yani kişiden kişiye değişiyor benim yumurtada bi sıkıntı Yoktu sadece çoğaltıp şansı arttırmak istedik direk klomen kullanmadım mesala onun yerine yumurta uyarıcı bi ilaç verdi
Yumurta gelişimi 1 ve ya 2 mm oluyor günlük . 35 günde bir adet döngüm var yani ovulasyon 19. Gün oluyor benim . Yumurta uyarıcı iğne ve klomen içtim ve vuruldum . 8 gündür iğne vuruldum . 2 tane gelişiyor umarım gelişmeye devam eder .

İnşaallah canım gelişir ve mucizelerimize dönüşür yumurtalarımız

Ne var ki canım klomen dışında uyarıcı. Benim de yumurta oluşuyor ama klomen vermişti yine de

Ne var ki canım klomen dışında uyarıcı. Benim de yumurta oluşuyor ama klomen vermişti yine de
Klomen ağır gelir dedi canım Letu diye bi ilaç verdi aynı zamanda meme kanserinde kullanılıyormuş ilk defa kullanıyorum inşaallah son olur

Sen bilirsin canım bakalım inşaallah faydasını görürüm de güzel bi ilaçmış derim
Senin kaç yumurtan oldu
Canım benim zAten bir oluyordu. Bu ay günde bir tane kullanmıştım yine bir tane oldu diğeri küçüktü ama olmadı tabi yine. Bakalım bi rahim filmi çektireceğim o da kolaylaştırıyomış gebe kalmayı inş öyle olur bişey çıkmaz

İnşaallah canım ben çekildim rahim filmi çok şükür temiz çıktı inşaallah sende güzel sonuçlar alırsın

Sen ne zaman çekindin canım. Bişey çıkacak diye çok korkuyorum . Reglim sancılı oluyor açaba o tıkanıklarığa sebep oldu mu diye.
Yok canım regl sancısıyla alakası Yok ben 3ay oldu çekileli bu ay ilk defa yumurta günleri eşimle beraberliği yakaladık
Bende bişey çıkacak diye korka korka gittim bide vajinaya sarımsak bağlayıp geceden koydum kokusu ağzıma gelmedi ondan sonra daha çok korktum eskiden alternatif tıpta tüplerin açıklığını kontrol için kullanıyorlarmış ki çok şükür bende bi sorun çıkmadı ve hiç acı çekmedim

AA ilk defa duydum sarımsak olayını çok ilginçmiş. İnş bende de bişey çıkmaz . Sende de görünür de bir sorun yok mu Canım

Sanırım tüpler açık olunca acı çekilmiyor kapalı ise çekiliyor . Peki o ay ilişki yasak mı canım. Bi de öncesinde ve sonrasında ilaç vs kullanıyor musun

Kızlar selam buğün doktora gittim 11. Gün büssürü yumurta oluşmuş ufak ufak ama 2 tanesi 15 olmuş Cumartesi birdaha gidiceğim .bakalım kızlar 3 günde 5 mm olmuş inş Cumartesi'de 5 mm daha büyürse iki tanesi 20 mm olur aşılamaya alır inş beni .

AA ilk defa duydum sarımsak olayını çok ilginçmiş. İnş bende de bişey çıkmaz . Sende de görünür de bir sorun yok mu Canım
Bende küçük bi kaç Kist var bide haşimato tiroidi var canım doktorlara göre engel değil ama olmadı işte demekki birazcıkda olsa engel

Sanırım tüpler açık olunca acı çekilmiyor kapalı ise çekiliyor . Peki o ay ilişki yasak mı canım. Bi de öncesinde ve sonrasında ilaç vs kullanıyor musun
Benim doktorum yasaklamadı canım öncesinde antibiyotik ve fitil verdi enfeksiyon varsa film çekerken yayılmasın diye ben o ay ve sonrasında ilişki yaşadım ama yumurta zamanlarına denk getiremedik bu üçüncü ay ve filmden sonra ilk yumurta zamanı ilişkimiz oldu hayırlısı olsun artık

İnşaallah canım olacak aşılaman bu ay ve tutacak Allah ın izniyle

İnşallah büyük canım. Haber et bize de

Anladım canım tsh değerinden mi anlaşılıyor o. Bi de ben doktora gider gitmez isteyeceğim rahim filmi öncesinde hap kullanmaya zamanımda olmayacak bilmiyorum nasıl olacak.

inşallah bu ay ılur canım. Bende rahim filminden sonra daha ümitli olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…