Evet yüksek dedi. Çok sinirli hemen herşeye sinirlenen bi yapim var sinir stres çok etkiliyor bu hormonu dediBenim prolaktin 2 ay önce 8.80 çıkmış normal ama 40 çok fazla
Saol cnm inşallah düzelirİlaçla düşürülen bi hormon canım sıkıntı olmaz geçmiş olsun
Benim arkadaşa o hormon çok yüksek çocuğun olmaz direk ya aşılama yaptıracak yada tüp bebeğe git demişler. Kız klomen kullandı bir ay sonra hamile kaldi. Bisi olmuyor korkma yani. İğnenin benimkinden hemen bulunmuyor şimdiden araştır ayirttirEvet yüksek dedi süt hormonum yuksekmis bionorica agnucaston verdi pazartesi perşembe günleri icecekmisim çatlatma iğnesi verdi choriomon du galiba cumada onu vurunacam hayirlsii bakalim
Aldım canım evde durunca da sıkıntı olmazmis hemen buldum benBenim arkadaşa o hormon çok yüksek çocuğun olmaz direk ya aşılama yaptıracak yada tüp bebeğe git demişler. Kız klomen kullandı bir ay sonra hamile kaldi. Bisi olmuyor korkma yani. İğnenin benimkinden hemen bulunmuyor şimdiden araştır ayirttir
Canim benim prolaktin 50Evet yüksek dedi süt hormonum yuksekmis bionorica agnucaston verdi pazartesi perşembe günleri icecekmisim çatlatma iğnesi verdi choriomon du galiba cumada onu vurunacam hayirlsii bakalim
Bende aynen canım banada engel değil dedi bi hap verdi pazartesi perşembe günleri icecekmisimCanim benim prolaktin 50
Ben profa gidiyorum. biraz yuksek ama bu hamile kalmana cokta engel bi durum degil dedi. Ilacta vermedi
Evet canim aynen ben profa gidiyorum. Benimki prolaktin 50. ama bunun hamile kalmama cokta etki etmedigini soyledi. Buyuk bi problem olarak gormedi. Onemsiz dedi. Ilacta yazmadiBenim arkadaşa o hormon çok yüksek çocuğun olmaz direk ya aşılama yaptıracak yada tüp bebeğe git demişler. Kız klomen kullandı bir ay sonra hamile kaldi. Bisi olmuyor korkma yani. İğnenin benimkinden hemen bulunmuyor şimdiden araştır ayirttir
Hayirlisi canim. ben cok guveniyorum doktoruma. Bunlarla kafa yormak daha kotu etkiler bizi. Ins hepimiz biran once alacagiz kucagimizaBende aynen canım banada engel değil dedi bi hap verdi pazartesi perşembe günleri icecekmisim
İyi aman ben Isparta'nın altını üstüne getirdim gezmedik eczane depo bırakmadım sonunda 1 tane bulabildim. Bu marka zor bulunuyormuş. Eczacı ya sorsaydin soğuk muhafaza edilecekmis. Bizimki elimize verdi iğne yapan görevli bu ilacı buz torbası ile getiriyorlardı sen neden böyle geldin dedi. Eczacı bisi demedi bilmiyordum dedimAldım canım evde durunca da sıkıntı olmazmis hemen buldum ben
Yaa e banada hiç bisi vermedi serin ortamda tut bisi olmaz dedi bana bende aldım bizimde burda duruyor işte dedi gösterdi bende öyle söyleyince aldım dolaba koyayım madem saol canım bilgilendirdigin icinİyi aman ben Isparta'nın altını üstüne getirdim gezmedik eczane depo bırakmadım sonunda 1 tane bulabildim. Bu marka zor bulunuyormuş. Eczacı ya sorsaydin soğuk muhafaza edilecekmis. Bizimki elimize verdi iğne yapan görevli bu ilacı buz torbası ile getiriyorlardı sen neden böyle geldin dedi. Eczacı bisi demedi bilmiyordum dedim
Onu banada öyle verdiler cnm ama bunu vermediler böyle ovitrellenin faydasını gördün inşallahO igneyi bilmem ama ovitrella buz torbasıyla birlikte muhafaza ediliyor ve banada eczaneden öyle verdiler bu böyle muhafaza edin dendi sağlık ocağına götürdüm vurdurdum
Pazartesi vuruldum dün gece 11 de 36 saat oldu ama şuan sanvum var çatlıyo galiba faydası oldumu onu ayın sonunda ögrenicem inşOnu banada öyle verdiler cnm ama bunu vermediler böyle ovitrellenin faydasını gördün inşallah
Hayırlısı olsun canım hayırlı haberlerini bekliyorumPazartesi vuruldum dün gece 11 de 36 saat oldu ama şuan sanvum var çatlıyo galiba faydası oldumu onu ayın sonunda ögrenicem inş
Benim folikuller istenilen boyutta buyumemisler en büyüğü 16mm klomene 2 gün daha devam edip cuma iğne yaptıracam inşallahPazartesi vuruldum dün gece 11 de 36 saat oldu ama şuan sanvum var çatlıyo galiba faydası oldumu onu ayın sonunda ögrenicem inş
Sana iğneden sonra saat verdiler mı?? Bana saat vermedi ilişki hemen olsun dedi. İğneden mı kaynaklanıyor acaba.Benim folikuller istenilen boyutta buyumemisler en büyüğü 16mm klomene 2 gün daha devam edip cuma iğne yaptıracam inşallah
İğneden 36 saat sonra yumurta çatlıyo hemen çatlamazSana iğneden sonra saat verdiler mı?? Bana saat vermedi ilişki hemen olsun dedi. İğneden mı kaynaklanıyor acaba.
Ee bana neden öyle dediİğneden 36 saat sonra yumurta çatlıyo hemen çatlamaz
Bilmem yumurtaların kaç cm diEe bana neden öyle dedi
19. 25Bilmem yumurtaların kaç cm di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?