- 9 Nisan 2017
- 127
- 148
- 18
- 39
25 cm iyi büyümüş inş çatlar yoksa kist ola bilir19. 25
Evet 15 günde o kadar olmuş inşallah çatlar doktor çatlama ihtimali düşük dedi. Klomen+ glifor+ folik asit ve bol meyve etkili oldu sanırım.25 cm iyi büyümüş inş çatlar yoksa kist ola bilir
Hayır banada iğne olduğun gün ilişki ve gün aşırı ilişki dedi bu iğne değişik ovitrelleyi ben 4 kez kullandım 36 saat diye söylendi hep ama bu iğneyi oldugun gün ilişki dedi. İğne acıtıyor mu canımSana iğneden sonra saat verdiler mı?? Bana saat vermedi ilişki hemen olsun dedi. İğneden mı kaynaklanıyor acaba.
Folik asit ne kullanıyosun glifor ne için kullanıyosunEvet 15 günde o kadar olmuş inşallah çatlar doktor çatlama ihtimali düşük dedi. Klomen+ glifor+ folik asit ve bol meyve etkili oldu sanırım.
Yok canım iğne yapan hemşire kol yada göbek saniyormus ince enjektör hazırlamış ama doktor kalça diye not düşmüş. Ben iğneden korkarım falan filan diye derdimi anlatırken iğne olmuş bitmiş ben hala hazirlaniyiruz saniyorumHayır banada iğne olduğun gün ilişki ve gün aşırı ilişki dedi bu iğne değişik ovitrelleyi ben 4 kez kullandım 36 saat diye söylendi hep ama bu iğneyi oldugun gün ilişki dedi. İğne acıtıyor mu canım
Folik asiti bebek düşünen herkes kullanmalı diye biliyorum neredeyse 1 yıldır kullanıyorum. Glifor ise bende insulun direncine bağlı yumurtlama sıkıntısı var pco yani. Onu dengelemesi için kullaniyirum. Hatta ilk hamileligimi glifor sağladı ama düştüFolik asit ne kullanıyosun glifor ne için kullanıyosun
Hmm folik asit ne kullanıyorsun demişsin pardon niçin anladım. Folbial kullaniyirumFolik asiti bebek düşünen herkes kullanmalı diye biliyorum neredeyse 1 yıldır kullanıyorum. Glifor ise bende insulun direncine bağlı yumurtlama sıkıntısı var pco yani. Onu dengelemesi için kullaniyirum. Hatta ilk hamileligimi glifor sağladı ama düştü
Bende çok korkuyorum canımda napicaz artık katlancaz bende folbiol kullanıyorum günde 1taneYok canım iğne yapan hemşire kol yada göbek saniyormus ince enjektör hazırlamış ama doktor kalça diye not düşmüş. Ben iğneden korkarım falan filan diye derdimi anlatırken iğne olmuş bitmiş ben hala hazirlaniyiruz saniyorum
Hissetmiyordum bile korkma. Dedim ya ben daha yapılacak diye bekliyorum hemşire kalkabilir son dedi bitmiş farketmemisimBende çok korkuyorum canımda napicaz artık katlancaz bende folbiol kullanıyorum günde 1tane
İnşallah bende öyle farketmem iğneden coookk korkuyorum. Bu arada kaç yaşındasin ne kadardır evlisinHissetmiyordum bile korkma. Dedim ya ben daha yapılacak diye bekliyorum hemşire kalkabilir son dedi bitmiş farketmemisim
28 yaşımdayım 2 yıllık evliyim. İlk yıl KPSS sebebiyle dusunmedik. Sonra düşündük 5 ay sonra glifor ve soğan kürü ile oldu ama düştü 6 aydır tekrar olmadiİnşallah bende öyle farketmem iğneden coookk korkuyorum. Bu arada kaç yaşındasin ne kadardır evlisin
Hayırlısı olsun canım inşallah tekrar hamile kalıp kavusursun yavruna28 yaşımdayım 2 yıllık evliyim. İlk yıl KPSS sebebiyle dusunmedik. Sonra düşündük 5 ay sonra glifor ve soğan kürü ile oldu ama düştü 6 aydır tekrar olmadi
Amin hep birlikte alalım o güzel haberler iHayırlısı olsun canım inşallah tekrar hamile kalıp kavusursun yavruna
Amin hep birlikte alalım o güzel haberleriHayırlısı olsun canım inşallah tekrar hamile kalıp kavusursun yavruna
Neden düşükmüş çatlama ihtimali canım. Catlatma iğnesi vurdur demedi miEvet 15 günde o kadar olmuş inşallah çatlar doktor çatlama ihtimali düşük dedi. Klomen+ glifor+ folik asit ve bol meyve etkili oldu sanırım.
Hemen vurdular ama biraz fazla büyümüş 18_22 ideal sanırım üstü ve altı riskliNeden düşükmüş çatlama ihtimali canım. Catlatma iğnesi vurdur demedi mi
Canim ovitrelle deki igne seker ignesi gibi kucucuk ve cok ince. Bende cok korkarim ama o korkulacak bir igne degil gercektenİnşallah bende öyle farketmem iğneden coookk korkuyorum. Bu arada kaç yaşındasin ne kadardır evlisin
Bende mart ayında ilk kez kullandım canım ve hamileyim. Adetin beşinci günü başladım beş gün günde iki kere kullandım. Aynı zamanda yumurtlama testi yapıyordum. Adetin 12. Günü çift çizgi yakaladm değerlendirdik ve oldu çok şükür. Rabbim isteyen herkese versin inşallah:)nisan ayı tedaviye başlayanlar var mı ? Klomen ilk kullanıyorum .
Tutma olasılığı nedir .
Kaç gün sonra yumurta oluşumu oluşuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?